Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hadi Hayırlısı olsun inşallah yaza hepimiz şikayet edelim karnımız burnumuzda

hilallll sizin pm e ne oldu? Bugün ovu testini merak ettim bakalım.
ben geceyi aglayarak kapattim.olmadi yapamadik.niye önce demedin kendimi hazırlardım diyo.deyincede görev gibi diyor.direk tepki gösterince benim suratim dustu.niye hemen suratin düşüyorda falan münakaşa ettik.1 yıldır bıktımda,hep bebek üzerine yapmaktan cinselikten soğudumda..sinirlerim bozuldu ağladım.sonra bir sürü özür diledi.tamqm yapalım falan ama ben zaten moral olarak sıfırdım,o isteksizdi.denedik valla olmuyor çok özür dilerim dedi bıraktık.bende ağlaya ağlaya uyudum

canım ovu.günümsede geçti gitti.biz günü değerlendiremedik.

İnşallah halleder iş sorunlarını demekki çok kafaya takmış bu kadar etkilendiğine görebence yumurtam çatladı dün akşam kasıklarımdaki o gerginlik tamamen bitti bugün .bugün eşim Yok olursa yarın da bir pm olur sonra da bekleme zamanı

Veson bugünkü ovu.testim bu.günü kaçırmadım galiba bugün yoğun akıntıda var.
Eki Görüntüle 2116682
Bende şimdi tam sana yazacaktım bence yumurtan çatlamadı ateş yeterli yükselişte değil diye testini gördüm:)) sevindim inşallah bugün pm i kaparsın

Ay hayırlısı kaç aydır boşluyordum.bu ay ne olduysa yine o eski günlere döndüm resmen.en güzeli boşlamak ya.olursa olur olmazsa olmaz.

Boşlama evresine ben girdim demek ki :))
1,5 senedir kendimle uğraşmaktan kocayı vitaminsiz bırakmışım o düzelene kadar boşlamaya devam

Bende şimdi tam sana yazacaktım bence yumurtan çatlamadı ateş yeterli yükselişte değil diye testini gördüm:)) sevindim inşallah bugün pm i kaparsın
bende hiç testimi böyle beklemiyordum bugün :) kasıklarımda da ağrı var bugün.zaten dünden dolayı kendini suçlu hisseder gece o kendi yanaşır bugün

Güneşe kadar ampul kırıp içecekmiş 6 ayı bulur dedi dr.. Smoothie makinası aldım ne karışımlar yapıp içiriyorum bir bilsen
Cnm benim tsh 2 ye düşmüş 25 mg hapa devam b12 500 lerde gayet iyi gelelim en önemlisi d vitaminine sonuç çıkmış aşırı düşük ya da aşırı yüksek çıktığı için labaratuvar bugün tekrar inceleyecekmiş akşama çıkacak.aşırı düşük çıktı sanırsam ben de ampul kırcam sanırım nasıl birşeydir ac mı tok mu hiç bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…