Cnm benim tsh 2 ye düşmüş 25 mg hapa devam b12 500 lerde gayet iyi gelelim en önemlisi d vitaminine sonuç çıkmış aşırı düşük ya da aşırı yüksek çıktığı için labaratuvar bugün tekrar inceleyecekmiş akşama çıkacak.aşırı düşük çıktı sanırsamben de ampul kırcam sanırım nasıl birşeydir ac mı tok mu hiç bilmem
Dimi ama
Sen nasılsın neler yapıyorsun var mı değişiklikler?
Canım ya o düşüş mahvetti beni kaç gündür acaba acaba diyorum manyak gibi belirti arıyorum kendimde. Ama o gün burnum tıkalı olduğundan ağzım açık uyumuşum:) O etkilemiş olabilir mi?M Mother of pearl kız dpo6 daki düşüş ne güzel öyle resmen yerleşme düşüşü olmuş.inşallah sonu da güzel olur
CNm sen akışına mı bıraktın yoksa korunuyor musunuz?Yaa şuan bakıyorumda listeye... Bir zamanlar üstteki liste ile alttaki liste nerdeyse eşit sayıdaydı. Şimdi hamilelerin çoğu doğurdu. Maşallah.
Ama hamile listemiz çok az. Biran önce üstteki listede olanları aşağıya gönderelim inşallah
Mutlaka etkiler ama bu kadar etkilemezdi sanırım.çok güzel bir düşüş olmuş.hadi hayırlısı test günün ne zaman?Canım ya o düşüş mahvetti beni kaç gündür acaba acaba diyorum manyak gibi belirti arıyorum kendimde. Ama o gün burnum tıkalı olduğundan ağzım açık uyumuşum:) O etkilemiş olabilir mi?
Elimde 1 tane test var yarın sabah yapacağım. Erken mi sence?Mutlaka etkiler ama bu kadar etkilemezdi sanırım.çok güzel bir düşüş olmuş.hadi hayırlısı test günün ne zaman?
Tek testin varsa dpo12 yi bekleElimde 1 tane test var yarın sabah yapacağım. Erken mi sence?
Ahh bekleyebilsem keşke. Az ışık görürsem gene alırım test hemde büyük bir zevkleTek testin varsa dpo12 yi bekle
Öyle ise yarın sabah güzel haberlerle gel inşallahAhh bekleyebilsem keşke. Az ışık görürsem gene alırım test hemde büyük bir zevkle
Amin canım . Allah razı olsun.Öyle ise yarın sabah güzel haberlerle gel inşallah
Canim çok şükür iyiyim geçen hafta kontrolüm vardi yolk sac oluşmamış ama 1 hafta kadar geriden geliyor dedi bu güne randevu verdi çok şükür Rabbime bu gün kalp atışlarını duyduk Allahım dileyen isteyen kim varsa nasip eder insaallahSaskinAnne kız ne yapıyorsun? Gebelik nasıl gidiyor?
Çok şükür Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallahCanim çok şükür iyiyim geçen hafta kontrolüm vardi yolk sac oluşmamış ama 1 hafta kadar geriden geliyor dedi bu güne randevu verdi çok şükür Rabbime bu gün kalp atışlarını duyduk Allahım dileyen isteyen kim varsa nasip eder insaallah
Canım biz korunuyoruz. Ben bıraktım bebek işini. Yaşadıklarımın bana bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Biz de sorun olmamasına rağmen bebeklerde kromozom bozukluğu çıkması, sağlıksız olmaları bizi çok endişelendirdi. Çok da yıprattı. Riskli durumdayız. Bu yüzden riske atmak istemiyoruz. Ne yapalım bizim kaderimiz buymuş. Her evlilikte bebek olmak zorunda değil diye düşünüyorum. Etrafımda seveceğim çok bebek var. Eğer ilerde çok istersek evlatlık edinmeyi düşünüyorum.CNm sen akışına mı bıraktın yoksa korunuyor musunuz?
Canım gözün aydınCanim çok şükür iyiyim geçen hafta kontrolüm vardi yolk sac oluşmamış ama 1 hafta kadar geriden geliyor dedi bu güne randevu verdi çok şükür Rabbime bu gün kalp atışlarını duyduk Allahım dileyen isteyen kim varsa nasip eder insaallah
Adet başlayacak cnm biraz zorlanıyor bu ay niyeyse8403BHC cnm senin adet de yolda sanırım.bu ay aşılama mı olacak?
Çok iyi anlıyorum seni.Rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah.Canım biz korunuyoruz. Ben bıraktım bebek işini. Yaşadıklarımın bana bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Biz de sorun olmamasına rağmen bebeklerde kromozom bozukluğu çıkması, sağlıksız olmaları bizi çok endişelendirdi. Çok da yıprattı. Riskli durumdayız. Bu yüzden riske atmak istemiyoruz. Ne yapalım bizim kaderimiz buymuş. Her evlilikte bebek olmak zorunda değil diye düşünüyorum. Etrafımda seveceğim çok bebek var. Eğer ilerde çok istersek evlatlık edinmeyi düşünüyorum.
Ateş ölçmeye başladım. Çünkü kürtaj sonrası halen adet olmadım. Onu takip etmek için ölçtüm. Bugün kontrole gittim. Stresten ve bu ay yumurtlama olmamasından dolayı gecikmiştir dedi doktor. Muayenede rahim kalınlaşmış. İçeride kanama var. Adet olacak gibisin dedi. Ama yinede söktürücü verdi. Onu kullanacağım. Hastaneye gitmek muayene olmak artık beni de eşimi de çok strese sokuyor... Bugün ayaklarım geri geri gitti resmen
Dualarım sadece sizler için. Rabbim dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda .çok bekletmeden. Çok acıtmadan
Canım gözün aydın
Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
O kadar büyük bir yüreğin varki gülüm sana maşallah diyorum.Rabbim dualarının karşılığını versin inşlh...hayatta herşey çocuk demek değil elbette. Bazen öyle durumlar oluyorki insan haline şükrediyor..Rabbim ona layık kullar olabilmemizi nasip etsin cnm..inşlh herşey dilediğin gibi olur. Bende sana çok dua ediyorum .uzaklarda seni düşünen bir ablan olduğunu unutma cnm benim..Canım biz korunuyoruz. Ben bıraktım bebek işini. Yaşadıklarımın bana bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Biz de sorun olmamasına rağmen bebeklerde kromozom bozukluğu çıkması, sağlıksız olmaları bizi çok endişelendirdi. Çok da yıprattı. Riskli durumdayız. Bu yüzden riske atmak istemiyoruz. Ne yapalım bizim kaderimiz buymuş. Her evlilikte bebek olmak zorunda değil diye düşünüyorum. Etrafımda seveceğim çok bebek var. Eğer ilerde çok istersek evlatlık edinmeyi düşünüyorum.
Ateş ölçmeye başladım. Çünkü kürtaj sonrası halen adet olmadım. Onu takip etmek için ölçtüm. Bugün kontrole gittim. Stresten ve bu ay yumurtlama olmamasından dolayı gecikmiştir dedi doktor. Muayenede rahim kalınlaşmış. İçeride kanama var. Adet olacak gibisin dedi. Ama yinede söktürücü verdi. Onu kullanacağım. Hastaneye gitmek muayene olmak artık beni de eşimi de çok strese sokuyor... Bugün ayaklarım geri geri gitti resmen
Dualarım sadece sizler için. Rabbim dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda .çok bekletmeden. Çok acıtmadan
Canım gözün aydın
Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?