Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tadı yok canım ekmeğe döküp yiyorsun hatta Dr arkasından bir parça ekmeği de zeytinyağına batırıp ye dedi. D vitamini yağda çözülüyormuş. Aç daha iyi.

M Mother of pearl kız dpo6 daki düşüş ne güzel öyle resmen yerleşme düşüşü olmuş.inşallah sonu da güzel olur
Canım ya o düşüş mahvetti beni kaç gündür acaba acaba diyorum manyak gibi belirti arıyorum kendimde. Ama o gün burnum tıkalı olduğundan ağzım açık uyumuşum:) O etkilemiş olabilir mi?

CNm sen akışına mı bıraktın yoksa korunuyor musunuz?

Canım ya o düşüş mahvetti beni kaç gündür acaba acaba diyorum manyak gibi belirti arıyorum kendimde. Ama o gün burnum tıkalı olduğundan ağzım açık uyumuşum:) O etkilemiş olabilir mi?
Mutlaka etkiler ama bu kadar etkilemezdi sanırım.çok güzel bir düşüş olmuş.hadi hayırlısı test günün ne zaman?

SaskinAnne kız ne yapıyorsun? Gebelik nasıl gidiyor?
Canim çok şükür iyiyim geçen hafta kontrolüm vardi yolk sac oluşmamış ama 1 hafta kadar geriden geliyor dedi bu güne randevu verdi çok şükür Rabbime bu gün kalp atışlarını duyduk Allahım dileyen isteyen kim varsa nasip eder insaallah

Çok şükür Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah

CNm sen akışına mı bıraktın yoksa korunuyor musunuz?
Canım biz korunuyoruz. Ben bıraktım bebek işini. Yaşadıklarımın bana bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Biz de sorun olmamasına rağmen bebeklerde kromozom bozukluğu çıkması, sağlıksız olmaları bizi çok endişelendirdi. Çok da yıprattı. Riskli durumdayız. Bu yüzden riske atmak istemiyoruz. Ne yapalım bizim kaderimiz buymuş. Her evlilikte bebek olmak zorunda değil diye düşünüyorum. Etrafımda seveceğim çok bebek var. Eğer ilerde çok istersek evlatlık edinmeyi düşünüyorum.
Ateş ölçmeye başladım. Çünkü kürtaj sonrası halen adet olmadım. Onu takip etmek için ölçtüm. Bugün kontrole gittim. Stresten ve bu ay yumurtlama olmamasından dolayı gecikmiştir dedi doktor. Muayenede rahim kalınlaşmış. İçeride kanama var. Adet olacak gibisin dedi. Ama yinede söktürücü verdi. Onu kullanacağım. Hastaneye gitmek muayene olmak artık beni de eşimi de çok strese sokuyor... Bugün ayaklarım geri geri gitti resmen
Dualarım sadece sizler için. Rabbim dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda .çok bekletmeden. Çok acıtmadan
Canım gözün aydın
Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

8403BHC cnm senin adet de yolda sanırım.bu ay aşılama mı olacak?
Adet başlayacak cnm biraz zorlanıyor bu ay niyeyse
cuma günü doktora giderim cnm tahliller iğneler başlıyor, aşılama tüp konularında öyle acemiyim ki inşallah sorunsuz sonu güzel bir şekilde biter.

Çok iyi anlıyorum seni.Rabbim o güzel kalbine göre versin inşallah.

O kadar büyük bir yüreğin varki gülüm sana maşallah diyorum.Rabbim dualarının karşılığını versin inşlh...hayatta herşey çocuk demek değil elbette. Bazen öyle durumlar oluyorki insan haline şükrediyor..Rabbim ona layık kullar olabilmemizi nasip etsin cnm..inşlh herşey dilediğin gibi olur. Bende sana çok dua ediyorum .uzaklarda seni düşünen bir ablan olduğunu unutma cnm benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…