Tedavin hayırlı olsun cnm..Adet başlayacak cnm biraz zorlanıyor bu ay niyeyse
cuma günü doktora giderim cnm tahliller iğneler başlıyor, aşılama tüp konularında öyle acemiyim ki inşallah sorunsuz sonu güzel bir şekilde biter.
Saol ablammmO kadar büyük bir yüreğin varki gülüm sana maşallah diyorum.Rabbim dualarının karşılığını versin inşlh...hayatta herşey çocuk demek değil elbette. Bazen öyle durumlar oluyorki insan haline şükrediyor..Rabbim ona layık kullar olabilmemizi nasip etsin cnm..inşlh herşey dilediğin gibi olur. Bende sana çok dua ediyorum .uzaklarda seni düşünen bir ablan olduğunu unutma cnm benim..
Çok sağol cnm.siz tüp deneyecek misiniz tekrardan?rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.Tedavin hayırlı olsun cnm..
İyiki sende varsın cnm benim..Rabbim sağlık sıhhat versin. Kalbin gibi güzel olsun herşey inşlh ...Saol ablammm. Dualarınızda bu kardeşinize de yer olduğunu biliyorum. Bu topikteki tanımadığım bir çok kişinin yeri ayrı. Yeri geldi sevincimizi paylaştık, yeri geldi uzakta da olsak acımızda beraber ağladık. İyiki sizi tanımışım. Yüz yüze tanışmayı da çok isterim. Neden olmasın belki bir yerlerde karşılaşmışızdır. Küçücük bi gülümsemeyle selamlaşmışızdır... Ya da bir gün bir yerde karşılaşırız. Bazen bana sıcacık gülümseyen tanımadığım kişiler için; belki sizlerden biridir belki bir kader ortaklığımız olmuştur deyip ben de gülümsüyorum . İyiki varsınız hepiniz. Saolun
Valla şuan doktor arayışındayız cnm.hayırlısı bakalım. .Amin inşlh cnm..Çok sağol cnm.siz tüp deneyecek misiniz tekrardan?rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Canım biz korunuyoruz. Ben bıraktım bebek işini. Yaşadıklarımın bana bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Biz de sorun olmamasına rağmen bebeklerde kromozom bozukluğu çıkması, sağlıksız olmaları bizi çok endişelendirdi. Çok da yıprattı. Riskli durumdayız. Bu yüzden riske atmak istemiyoruz. Ne yapalım bizim kaderimiz buymuş. Her evlilikte bebek olmak zorunda değil diye düşünüyorum. Etrafımda seveceğim çok bebek var. Eğer ilerde çok istersek evlatlık edinmeyi düşünüyorum.
Ateş ölçmeye başladım. Çünkü kürtaj sonrası halen adet olmadım. Onu takip etmek için ölçtüm. Bugün kontrole gittim. Stresten ve bu ay yumurtlama olmamasından dolayı gecikmiştir dedi doktor. Muayenede rahim kalınlaşmış. İçeride kanama var. Adet olacak gibisin dedi. Ama yinede söktürücü verdi. Onu kullanacağım. Hastaneye gitmek muayene olmak artık beni de eşimi de çok strese sokuyor... Bugün ayaklarım geri geri gitti resmen
Dualarım sadece sizler için. Rabbim dileyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda .çok bekletmeden. Çok acıtmadan
Canım gözün aydın
Maşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
Bu gercekten cok ozel bir sey. Herkes cesaret edemiyor ama herkesin kismeti belli belki de bir yerde bir cocugun kismeti kaderi de sizin elinizde insallah basaricaksiniz bu sureci. Dogurmak gerekmez anne olmak icin biz kardesimiz oldugunda bile anne olmayi tadan varliklariz :) umarim her sey gonlunuzce olur.Evet canım biliyorum. Biraz araştırdım. Araştırmaya da devam ediyorum.Ama şuan önce kendimi her yönden özellikle psikolojik olarak düzeltmem lazım o yavruya iyi bir abla, anne olmak için. Çok iyi düşünüp karar vermemiz lazım. Evlat edinme süreci dışında sonraki aşamalar içinde pedagoglarla görüşmem lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
B Balcorek
CNm ateşten gebelik anlamak çok zor.yani ateşine bakarak hamilesin yA da değilsin demek çok güç.ateş yöntemini ovuladyon gününü yakalamak için kullanıyoruzKızlar son sat 26 ocak. Yaklasik 10 gündür ateş ölçüyorum. Değer düşmüyor adet tarihim 2 mart. Yani iki gün kaldi. Iki normal 1 erken gebelik testi yaptım hepsi negatif cıktı. Dün akıntı ve bir damla kadar kan geldi sonrada hiçbişey gelmedi. Acaba yeni mi yerleşiyor. Neden bilmiyorum umudum hiç tukenmiyor:-( ateş ölçümlerim söyle:
19 şubat 36.5
20 şubat 36.3
21 şubat 36.5
22 şubat 36.3
23 şubat 36.2
24 şubat 36.6
25 şubat 36.5
26 şubat 36.6
27 şubat 36.6
28 şubat 36.6
Bu arada adeti düzensiz olan biriyim 36 günde bir adet oluyorum. Iki gün içinde ateş düşer mi acaba yada bu ateş çokta hamilelik ateşi gibi değil mi :-(
by da pozitifKizlar benim asıl pik bugün olmus galiba.dün ilşki oldu ama saat 1 e geliyordu ben düne girdim.
Eki Görüntüle 2117077
canım dün oldu ama cok zor oldu.affedersin cok gec geldi ve az oldu.bunada şükürby da pozitifdün olmuş çok şükür.bugünleri sık sık değerlendirmeye çalış test silikleşip ateş yükselene kadar
Zevk suyu ile hamile kalanlar var.olduktan sonra:))bugün De olur inşallah.keçi boynuzu pekmezi çerez falan yesincanım dün oldu ama cok zor oldu.affedersin cok gec geldi ve az oldu.bunada şükürbugünde deneriz dedi ama bakalım.insallah bugünde olur sonrasi zor artık yapamaz biliyorum.
keciboynuzu pekmezi gecen ay icirdiydim.bugünde aksam icireyim bari.dün akşamda önüne fındık koyduydum.bugünde yediririm :)) ya zaten bu ayda oldu olmadi.olmadi akışına birakcam.çünkü gercekten hic ama hic istemeyerek yapıyor.aramız kötü olacak.normaldede düşkün biri degil.ilk evlendigimizde bile 4-5 günde aklina geliyordu.Zevk suyu ile hamile kalanlar var.olduktan sonra:))bugün De olur inşallah.keçi boynuzu pekmezi çerez falan yesin
Mis gibi kopkoyu :) Değerlendirmişsiniz işte ne güzel, tutar mı tutar :)Kizlar benim asıl pik bugün olmus galiba.dün ilşki oldu ama saat 1 e geliyordu ben düne girdim.
Eki Görüntüle 2117077
ağzın bal yesin yaa insallah tutarMis gibi kopkoyu :) Değerlendirmişsiniz işte ne güzel, tutar mı tutar :)
Senin ne güzel günler koyu çıkıyor çizgilerin. Ben 1 tane koyu anca görüyorum, o da günde 2 defa yaparsam... Önümzdeki aydan itibaren OPK yapmayacağım sanırım. Negatif gebelik testi kadar olmasa da azcık moralimi bozuyor sürekli silik görüp silikler arasından en koyusunu seçmek :)
genetkle tüp bebek falan yapmayi düsünmüyor musunuz arkadasim. belki bir nasip vardir.Evet canım biliyorum. Biraz araştırdım. Araştırmaya da devam ediyorum.Ama şuan önce kendimi her yönden özellikle psikolojik olarak düzeltmem lazım o yavruya iyi bir abla, anne olmak için. Çok iyi düşünüp karar vermemiz lazım. Evlat edinme süreci dışında sonraki aşamalar içinde pedagoglarla görüşmem lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
B Balcorek
bence ovulasyon 23 şubatta gerçekleşmiş, şuan dpo 5 lerdesin.luteal fazın kaç gün sürüyor bilmiyorum ama ateş ölçümlerin zamanında ve 3 saatlik uyku ile yapıldıysa adetin en erken 5-6 martta gelmeli.Kızlar son sat 26 ocak. Yaklasik 10 gündür ateş ölçüyorum. Değer düşmüyor adet tarihim 2 mart. Yani iki gün kaldi. Iki normal 1 erken gebelik testi yaptım hepsi negatif cıktı. Dün akıntı ve bir damla kadar kan geldi sonrada hiçbişey gelmedi. Acaba yeni mi yerleşiyor. Neden bilmiyorum umudum hiç tukenmiyor:-( ateş ölçümlerim söyle:
19 şubat 36.5
20 şubat 36.3
21 şubat 36.5
22 şubat 36.3
23 şubat 36.2
24 şubat 36.6
25 şubat 36.5
26 şubat 36.6
27 şubat 36.6
28 şubat 36.6
Bu arada adeti düzensiz olan biriyim 36 günde bir adet oluyorum. Iki gün içinde ateş düşer mi acaba yada bu ateş çokta hamilelik ateşi gibi değil mi :-(
Katiliyorum gec ovulasyon olmus ama buna gore de 5-6 mart da erken adet icin. Test icin 8martta dene derim.bence ovulasyon 23 şubatta gerçekleşmiş, şuan dpo 5 lerdesin.luteal fazın kaç gün sürüyor bilmiyorum ama ateş ölçümlerin zamanında ve 3 saatlik uyku ile yapıldıysa adetin en erken 5-6 martta gelmeli.
ilişki günlerini belirtmemişsin , eğer yakaladıysan bile gebelik testlerinde görünmemesi normal çünkü miniğin henüz rahme bile yerleşmemiştir.inş pozitifi görürsün.bir damla kan için yerleşme kanaması olabileceğini düşündüm, çünkü adet için çok erken leke.
Veson hocam yanlış olan bir yorum varsa düzeltir misin? arkadaş yeni ateş ölçmeye başlamış, yanlış bilgi vermek istemem
O sürece girmek istemiyorum. Doktorum aynı zamanda tüp bebekçi herşeyi uzun uzun anlattı. Pct yöntemini diyorsunuz galiba. Onda da benim durumumda olan biri için başarı yüzdesi düşük. Bizim kromoozmlarda bozukluk ya da taşıyıcılık yok. Tamamen birleşme ve bölünme esnasında oluşan şansızlık. Bu yüzden kromoozmları normal embriyo oluşmayabilir.Tamam kromozom anomalisi olmayan embriyo bulundu. Tutma garantisi yok, sonradan başka bir mozoik durum olmama garantisi yok. Maddi manevi o kadar emek sonrası bir olumsuzluğu daha kaldıramam. Biz de bu şans varken çok da üstelemek istemiyorum. (6 kayıp)Rabbim isteyenlere bu yolda maddi manevi emek ve sabır gösterenlere, sabırlarının emeklerinin mükafatını versingenetkle tüp bebek falan yapmayi düsünmüyor musunuz arkadasim. belki bir nasip vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?