Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun o zaman. Pgt, ngs, cgh bir sürü yöntem deneniyor belki ihtimal demiştim. Benimde beş gebeliğim kayıplar dış gebelikler kimyasallar nasip Mart’ta tekrar deneyeceğiz
 
Deli şey en a benim kadar bilginiz var ovu günü için emin olamadım ilk günler ölçülmemiş o yüzden.zaten arkadaş gebelik var mı diye ölçüyor ama biliyorsunuz adet başladıktan sonra düşen ateşler bile oluyor.ateş bu noktada kesin bir kriter değil.tek yapılması gereken sabırla beklemek.kanama da yerleşme olabilir gibi geldi bana da.gönlüne göre olsun herkesin inşallah:))
 
Kızlar ya sol kasığım çatlayacak gibi ağrıyor.akıntıda çoğaldı.daha önce böyle oluyormuydu bilmiyorum.yumurta çatlama ağrısımıdır bu ? Yani çok fena
 
Hayırlısı olsun o zaman. Pgt, ngs, cgh bir sürü yöntem deneniyor belki ihtimal demiştim. Benimde beş gebeliğim kayıplar dış gebelikler kimyasallar nasip Mart’ta tekrar deneyeceğiz
Rabbim utandırmasın. Emeklerinizin sabrınızın karşılığını gönlünüzdekiyle müjdelesin.
 
cnm dpo 10-11 de adet olanlarda var.
senin d vitamini 9 demiştin kaça kadar yükseldi.
benim dvitamini 10 çıkmış damla verdi doktor.

Bazi doktorlar luteal fazi sabit 14-15aliyorlar diye okumustum da ondan dedim.
Benimki ilactan sonra 58olmus cuma gunu ona da bakti doktor. Damla degil de ampul kullandim ben simdi cok guzel dedi doktorum.
 
canım valla yok böyle bi ağrı.yürürken oturup kalkarken acayip batıyor.inşallahhh aminnnn hepimizin yumurtalar bebişe dönsün inşallahh

Benim de bu ay yumurtam oyle agrili catlamisti hatta daha iyi tahmin edebilmistim akintiyla beraber olunca agri.
Hatta benim bacaklarim kapali kalinca yaniyordu V seklinde acip oturmak istiyordum.
 
Veson Benim bhcg ilk 6idi iki gun sonra 46cikmisti ya hatta 38saat sonra flndi. Bu iyi dimi. Dis gebelik olsa 11e fln yukselirdi heralde hadi 12olsun... Ufak ufak duyan eden olmus iste hemen kapilma sakin dis gebelik olabilir fln diyorlar. Boyle bi mantik var mi ya bi insanin mutlulugunu paylasmasina comak sokulur mu boyle. Moralim cok bozuk. Doktor 46yi gorunce gayet iyi yukselmis asiri agrin fln yok dimi kasiklarinda dedi. Yok yani. O zaman 2hafta sonra randevu al kadin dogun icin hem keseyi gorursunuz dedi.
 
İnanmıyorum ya. Nasıl böyle yorumlar yapıp insanın morelini bozmayı başarıyorlar.2 değerle nasıl dış gebelik olduğunu anlamışlar valla helal olsun çünkü dr lar bile dış gebelik teşhisini öyle kolay kolay koyamıyorlar .değerin artışı çok güzel.inşallah herşey böyle sağlıkla ilerler.sen kulaklarını tıka söylenenlere. 2 değer ile sağlıksız mı dış gebelik mi sağlıklı mı bilinmez.inşallah randevu günü kesenizi görürsünüz
 
Insallah goruruzz 8marta alcam randevu. Ya muhabbet ayni soyle: iste sen gene de cok sey yapma dis gebelik kimyasal gebelik olabilir keseyi gormeden daha kimselere deme. (Keske sana demeseydim yani) he valla ya 6 ciktigi gun daha dpo10du. Yeni tutunmus bile olabilir. Bi de sadece bi kisi degil boyle bi muhabbet sanki anlasmislar gibi bi iki kisiden daha cikti. Icime kurt dusuyor. Ne bileyim huzursuz oldum.
 
CNm açıkcası bir noktada doğru diyorlar.ama söyleme şekilleri hiç hoş değil.yani bu tedirginlik kalbine düştü çünkü sen artık bir anne adayısın :) sen kese görülünce bu tedirginliklerin bitecek mi sanıyorsun ? yanılıyorsun.kucağına alana kadar birşey mi olacak kaygısını hep yaşayacaksın.o kurt hep içinde olacak .çünkü o embriyo anne karnına düştü bir kere:)).rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.
 
Canım hiç moralini bozup kendini de bebeği de strese sokma. Olacakları bir tek Allah bilir . Sen sadece önlem alabilirsin. Bu da rahat ve huzurlu olmaktan geçiyor. Eğer yazıştığın grup sinirlerini bozup seni strese sokuyorsa bir daha yazışma uzaklaş ordan. Hatta seni huzursuz eden kişileri ve herşeyi bir süre hayatından uzaklaştır. İnşallah herşey yolunda gidecek. Sen keyfini çıkar. Bol bol dua et kendini rahatlat. Kendini rahatlatacak bir şeyler bul onlarla meşgul ol. Bizlerde sana dua ediyor olacağız. Güzel haberlerinizi dört gözle bekliyoruz. Sevincinle sevinmek, bu duygunu paylaşmak istiyoruz.
Şimdi..... Ellerini karnının üstüne koyup kendini ve bebişini rahatlatacak konuşmayı yap bakalım
 
Benim de bu ay yumurtam oyle agrili catlamisti hatta daha iyi tahmin edebilmistim akintiyla beraber olunca agri.
Hatta benim bacaklarim kapali kalinca yaniyordu V seklinde acip oturmak istiyordum.
bende ilk kez bu kadar net anladim.iki büklüm durasim var.insallah bu yumurtayi spermle buluştururum bu ay
 
CNm ateşten gebelik anlamak çok zor.yani ateşine bakarak hamilesin yA da değilsin demek çok güç.ateş yöntemini ovuladyon gününü yakalamak için kullanıyoruz
Anladım çok teşekkür ederim. Ya daha öncede defalarca ölçmüştüm adete 2 gün kala ateş düşerdi ondan sormak istedim.
 
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Adet düzensiz 36 günde bir oluyorum. Ve 4 5 gün sürer genelde. ateşi her sabah yataktan kalkmadan önce ölçüyorum. Ya daha öncede denemiştim hep ateş düşerdi şimdi sabit kaldı birde ilk kez öyle kanama oldu. Daha önce düşük yaptigimda da ben ateşimden anlamıştım fenalık basiyodu artık
 
Ovu.dan sonra 13. Günü de devirdim kızlar, BAT cuma. Ve hala test yapmadığım için kendimi tebrik ediyorum
Ama meraktan bir ovu testi yaptım (adet öncesi bazı kadınlarda ufak bir lh yükselmesi olabildiğini, illa gebelik demek olmadığını bile bile).
Geçen ay da yapmıştım bu arada. Hiçbi sonuç elde edemesem en azından normalde adet öncesi ne çıktığını öğrenirim diyorum. Zaten ovu zamanı test yapmaktan soğudum, 1 tanecik koyu görcem diye günde 2 test yapmak için içim kuruyor :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…