cnm dpo 10-11 de adet olanlarda var.Katiliyorum gec ovulasyon olmus ama buna gore de 5-6 mart da erken adet icin. Test icin 8martta dene derim.Mucizemsn
Hayırlısı olsun o zaman. Pgt, ngs, cgh bir sürü yöntem deneniyor belki ihtimal demiştim. Benimde beş gebeliğim kayıplar dış gebelikler kimyasallar nasip Mart’ta tekrar deneyeceğizO sürece girmek istemiyorum. Doktorum aynı zamanda tüp bebekçi herşeyi uzun uzun anlattı. Pct yöntemini diyorsunuz galiba. Onda da benim durumumda olan biri için başarı yüzdesi düşük. Bizim kromoozmlarda bozukluk ya da taşıyıcılık yok. Tamamen birleşme ve bölünme esnasında oluşan şansızlık. Bu yüzden kromoozmları normal embriyo oluşmayabilir.Tamam kromozom anomalisi olmayan embriyo bulundu. Tutma garantisi yok, sonradan başka bir mozoik durum olmama garantisi yok. Maddi manevi o kadar emek sonrası bir olumsuzluğu daha kaldıramam. Biz de bu şans varken çok da üstelemek istemiyorum. (6 kayıp)Rabbim isteyenlere bu yolda maddi manevi emek ve sabır gösterenlere, sabırlarının emeklerinin mükafatını versin
bence ovulasyon 23 şubatta gerçekleşmiş, şuan dpo 5 lerdesin.luteal fazın kaç gün sürüyor bilmiyorum ama ateş ölçümlerin zamanında ve 3 saatlik uyku ile yapıldıysa adetin en erken 5-6 martta gelmeli.
ilişki günlerini belirtmemişsin , eğer yakaladıysan bile gebelik testlerinde görünmemesi normal çünkü miniğin henüz rahme bile yerleşmemiştir.inş pozitifi görürsün.bir damla kan için yerleşme kanaması olabileceğini düşündüm, çünkü adet için çok erken leke.
Veson hocam yanlış olan bir yorum varsa düzeltir misin? arkadaş yeni ateş ölçmeye başlamış, yanlış bilgi vermek istemem
Rabbim utandırmasın. Emeklerinizin sabrınızın karşılığını gönlünüzdekiyle müjdelesin.Hayırlısı olsun o zaman. Pgt, ngs, cgh bir sürü yöntem deneniyor belki ihtimal demiştim. Benimde beş gebeliğim kayıplar dış gebelikler kimyasallar nasip Mart’ta tekrar deneyeceğiz
çetin yumurta demekkiKızlar ya sol kasığım çatlayacak gibi ağrıyor.akıntıda çoğaldı.daha önce böyle oluyormuydu bilmiyorum.yumurta çatlama ağrısımıdır bu ? Yani çok fena
canım valla yok böyle bi ağrı.yürürken oturup kalkarken acayip batıyor.inşallahhh aminnnnçetin yumurta demekkihadi bebişe dönsün inşallah
cnm dpo 10-11 de adet olanlarda var.
senin d vitamini 9 demiştin kaça kadar yükseldi.
benim dvitamini 10 çıkmış damla verdi doktor.
canım valla yok böyle bi ağrı.yürürken oturup kalkarken acayip batıyor.inşallahhh aminnnnhepimizin yumurtalar bebişe dönsün inşallahh
İnanmıyorum ya. Nasıl böyle yorumlar yapıp insanın morelini bozmayı başarıyorlar.2 değerle nasıl dış gebelik olduğunu anlamışlar valla helal olsun çünkü dr lar bile dış gebelik teşhisini öyle kolay kolay koyamıyorlar .değerin artışı çok güzel.inşallah herşey böyle sağlıkla ilerler.sen kulaklarını tıka söylenenlere. 2 değer ile sağlıksız mı dış gebelik mi sağlıklı mı bilinmez.inşallah randevu günü kesenizi görürsünüzVeson Benim bhcg ilk 6idi iki gun sonra 46cikmisti ya hatta 38saat sonra flndi. Bu iyi dimi. Dis gebelik olsa 11e fln yukselirdi heralde hadi 12olsun... Ufak ufak duyan eden olmus iste hemen kapilma sakin dis gebelik olabilir fln diyorlar. Boyle bi mantik var mi ya bi insanin mutlulugunu paylasmasina comak sokulur mu boyle. Moralim cok bozuk. Doktor 46yi gorunce gayet iyi yukselmis asiri agrin fln yok dimi kasiklarinda dedi. Yok yani. O zaman 2hafta sonra randevu al kadin dogun icin hem keseyi gorursunuz dedi.
Insallah goruruzz 8marta alcam randevu. Ya muhabbet ayni soyle: iste sen gene de cok sey yapma dis gebelik kimyasal gebelik olabilir keseyi gormeden daha kimselere deme. (Keske sana demeseydim yani) he valla ya 6 ciktigi gun daha dpo10du. Yeni tutunmus bile olabilir. Bi de sadece bi kisi degil boyle bi muhabbet sanki anlasmislar gibi bi iki kisiden daha cikti. Icime kurt dusuyor. Ne bileyim huzursuz oldum.İnanmıyorum ya. Nasıl böyle yorumlar yapıp insanın morelini bozmayı başarıyorlar.2 değerle nasıl dış gebelik olduğunu anlamışlar valla helal olsun çünkü dr lar bile dış gebelik teşhisini öyle kolay kolay koyamıyorlar .değerin artışı çok güzel.inşallah herşey böyle sağlıkla ilerler.sen kulaklarını tıka söylenenlere. 2 değer ile sağlıksız mı dış gebelik mi sağlıklı mı bilinmez.inşallah randevu günü kesenizi görürsünüz
CNm açıkcası bir noktada doğru diyorlar.ama söyleme şekilleri hiç hoş değil.yani bu tedirginlik kalbine düştü çünkü sen artık bir anne adayısın :) sen kese görülünce bu tedirginliklerin bitecek mi sanıyorsun ? yanılıyorsun.kucağına alana kadar birşey mi olacak kaygısını hep yaşayacaksın.o kurt hep içinde olacak .çünkü o embriyo anne karnına düştü bir kere:)).rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.Insallah goruruzz 8marta alcam randevu. Ya muhabbet ayni soyle: iste sen gene de cok sey yapma dis gebelik kimyasal gebelik olabilir keseyi gormeden daha kimselere deme. (Keske sana demeseydim yani) he valla ya 6 ciktigi gun daha dpo10du. Yeni tutunmus bile olabilir. Bi de sadece bi kisi degil boyle bi muhabbet sanki anlasmislar gibi bi iki kisiden daha cikti. Icime kurt dusuyor. Ne bileyim huzursuz oldum.
Canım hiç moralini bozup kendini de bebeği de strese sokma. Olacakları bir tek Allah bilir . Sen sadece önlem alabilirsin. Bu da rahat ve huzurlu olmaktan geçiyor. Eğer yazıştığın grup sinirlerini bozup seni strese sokuyorsa bir daha yazışma uzaklaş ordan. Hatta seni huzursuz eden kişileri ve herşeyi bir süre hayatından uzaklaştır. İnşallah herşey yolunda gidecek. Sen keyfini çıkar. Bol bol dua et kendini rahatlat. Kendini rahatlatacak bir şeyler bul onlarla meşgul ol. Bizlerde sana dua ediyor olacağız. Güzel haberlerinizi dört gözle bekliyoruz. Sevincinle sevinmek, bu duygunu paylaşmak istiyoruz.Insallah goruruzz 8marta alcam randevu. Ya muhabbet ayni soyle: iste sen gene de cok sey yapma dis gebelik kimyasal gebelik olabilir keseyi gormeden daha kimselere deme. (Keske sana demeseydim yani) he valla ya 6 ciktigi gun daha dpo10du. Yeni tutunmus bile olabilir. Bi de sadece bi kisi degil boyle bi muhabbet sanki anlasmislar gibi bi iki kisiden daha cikti. Icime kurt dusuyor. Ne bileyim huzursuz oldum.
bende ilk kez bu kadar net anladim.iki büklüm durasim var.insallah bu yumurtayi spermle buluştururum bu ayBenim de bu ay yumurtam oyle agrili catlamisti hatta daha iyi tahmin edebilmistim akintiyla beraber olunca agri.
Hatta benim bacaklarim kapali kalinca yaniyordu V seklinde acip oturmak istiyordum.
Anladım çok teşekkür ederim. Ya daha öncede defalarca ölçmüştüm adete 2 gün kala ateş düşerdi ondan sormak istedim.CNm ateşten gebelik anlamak çok zor.yani ateşine bakarak hamilesin yA da değilsin demek çok güç.ateş yöntemini ovuladyon gününü yakalamak için kullanıyoruz
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Adet düzensiz 36 günde bir oluyorum. Ve 4 5 gün sürer genelde. ateşi her sabah yataktan kalkmadan önce ölçüyorum. Ya daha öncede denemiştim hep ateş düşerdi şimdi sabit kaldı birde ilk kez öyle kanama oldu. Daha önce düşük yaptigimda da ben ateşimden anlamıştım fenalık basiyodu artıkbence ovulasyon 23 şubatta gerçekleşmiş, şuan dpo 5 lerdesin.luteal fazın kaç gün sürüyor bilmiyorum ama ateş ölçümlerin zamanında ve 3 saatlik uyku ile yapıldıysa adetin en erken 5-6 martta gelmeli.
ilişki günlerini belirtmemişsin , eğer yakaladıysan bile gebelik testlerinde görünmemesi normal çünkü miniğin henüz rahme bile yerleşmemiştir.inş pozitifi görürsün.bir damla kan için yerleşme kanaması olabileceğini düşündüm, çünkü adet için çok erken leke.
Veson hocam yanlış olan bir yorum varsa düzeltir misin? arkadaş yeni ateş ölçmeye başlamış, yanlış bilgi vermek istemem
Tamamdır bekliyorum öyleyse hevesle teşekkürlerKatiliyorum gec ovulasyon olmus ama buna gore de 5-6 mart da erken adet icin. Test icin 8martta dene derim.Mucizemsn
Amin inşallah sizin için de en güzeli en hayırlısı olsunRabbim utandırmasın. Emeklerinizin sabrınızın karşılığını gönlünüzdekiyle müjdelesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?