Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün ateş sıçrama yaptı.8.günden beri ovu yapıyorum. Henüz negatif.daha çalışmada yapmadık.iki gündür akıntı var biraz ..yumurta çatladımıki ya. Endişe ediyorum. Veson ve tüm kızlar. .yorum lütfen.

Senin yumurta pek bu kadar erken çatlamaz genelde.hem ovu testleri de mutlaka pozitif verirdi.bemce çatlamadı sen her ihtimale bu günü değerlendir

Tamam cnm sağol. Bu ay yumurta hapıda kullanmıyorum. Geç çatlar diye düşünüyorum ama..akıntı olup ateşte yükselince paniğe kapıldım..
Senin yumurta pek bu kadar erken çatlamaz genelde.hem ovu testleri de mutlaka pozitif verirdi.bemce çatlamadı sen her ihtimale bu günü değerlendir

Sol kasigimda çekme var benim yaa.. koltuktan kalkarken tekrar oturtuyor. Yine kist oluştu galiba bu yumlarla oğlum olursa kesin ismi Demir yada Çetin olucak inatçılığı abarttilar resmen

Senin ovu testleri koyulasiyor canım devam arada çocukları da yenileyin çok uzun süre beklemesinler :)

eflatunpisi test günün ne zaman
F Frdglr laç gündür ateş girmemişsin son durum ne?
M Mother of pearl ateş güzel gidiyor hadi hayırlısı
Canım ben pazar günü test yaptım dpo11 di negatifti dün adet oldum. Sildim adet takip ettiğim uygulamaları bu ay takip etmicem. Diyete başladım 8 kilo fazlalığım var iki ay onu veriyim sonra düşünücem çocuğu çünkü kilodan olmuyor olabilir diye düşündüm.

Gönlüne göre olsun inşallah belki bu arada gelir çaktırmadan

Anladım CNm Rabbim gönlüne göre versin inşallah buraya da güzel haberlerle gel inşallah

bende 2 haftadır diyet yapıyorum benimde 10 kilo kadar fazlam var.ben daha önce diyet arkadaşım diye bi sitede kalori takibi yaparak 8,9 kilo vermiştim.sende orayi deneyebilirsin.su an gene kalori takibi yapıyorum.zaten herseyin kalorisini ezberledim insallah kilolar giderken o arada bebekte gelir hersey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…