Senin yumurta pek bu kadar erken çatlamaz genelde.hem ovu testleri de mutlaka pozitif verirdi.bemce çatlamadı sen her ihtimale bu günü değerlendirBugün ateş sıçrama yaptı.8.günden beri ovu yapıyorum. Henüz negatif.daha çalışmada yapmadık.iki gündür akıntı var biraz ..yumurta çatladımıki ya. Endişe ediyorum.Veson ve tüm kızlar. .yorum lütfen.
Senin yumurta pek bu kadar erken çatlamaz genelde.hem ovu testleri de mutlaka pozitif verirdi.bemce çatlamadı sen her ihtimale bu günü değerlendir
senin yazdığını görmeden bende testi atmışımhilallll dün çalışma olmuş ateş de yavaş yavaş yükselişe geçmiş bugünkü test nasıl?
Benim hiç umudum yok cnm sadece gögüslerim ağrıyodu o da geçti şimdieflatunpisi test günün ne zaman
F Frdglr laç gündür ateş girmemişsin son durum ne?
M Mother of pearl ateş güzel gidiyor hadi hayırlısı
Hayırlısı olsun CNm belirtilere takılma.hep yanıltıyor.inşallah herşey gönlünce olur .merakla sonucu bekleyeceğimBenim hiç umudum yok cnm sadece gögüslerim ağrıyodu o da geçti şimdi
Hadisenin yazdığını görmeden bende testi atmışım:)
o bence dun çatladı.çünkü cok ağrım oldu.ve geceye kadarda yoğun akıntı devam etti.artık hayırlısı deyip bekleyecegizHadi
Çatlattın sonunda yumurtayı
Bugün ateş sıçrama yaptı.8.günden beri ovu yapıyorum. Henüz negatif.daha çalışmada yapmadık.iki gündür akıntı var biraz ..yumurta çatladımıki ya. Endişe ediyorum.Veson ve tüm kızlar. .yorum lütfen.
Canım ben pazar günü test yaptım dpo11 di negatifti dün adet oldum. Sildim adet takip ettiğim uygulamaları bu ay takip etmicem. Diyete başladım 8 kilo fazlalığım var iki ay onu veriyim sonra düşünücem çocuğu çünkü kilodan olmuyor olabilir diye düşündüm.eflatunpisi test günün ne zaman
Canım ben pazar günü test yaptım dpo11 di negatifti dün adet oldum. Sildim adet takip ettiğim uygulamaları bu ay takip etmicem. Diyete başladım 8 kilo fazlalığım var iki ay onu veriyim sonra düşünücem çocuğu çünkü kilodan olmuyor olabilir diye düşündüm.
Anladım CNm Rabbim gönlüne göre versin inşallah buraya da güzel haberlerle gel inşallahCanım ben pazar günü test yaptım dpo11 di negatifti dün adet oldum. Sildim adet takip ettiğim uygulamaları bu ay takip etmicem. Diyete başladım 8 kilo fazlalığım var iki ay onu veriyim sonra düşünücem çocuğu çünkü kilodan olmuyor olabilir diye düşündüm.
İnşallah canım korunmucam ama pek umudum yok :)Gönlüne göre olsun inşallah belki bu arada gelir çaktırmadan
bende 2 haftadır diyet yapıyorumCanım ben pazar günü test yaptım dpo11 di negatifti dün adet oldum. Sildim adet takip ettiğim uygulamaları bu ay takip etmicem. Diyete başladım 8 kilo fazlalığım var iki ay onu veriyim sonra düşünücem çocuğu çünkü kilodan olmuyor olabilir diye düşündüm.
Canım VIP iken grafikte önerilen test günü çıkıyordu ama artık çıkmıyor. Bakabileceğim bir yer var mı?eflatunpisi test günün ne zaman
BEN senin kafandaki test gününü soruyorumCanım VIP iken grafikte önerilen test günü çıkıyordu ama artık çıkmıyor. Bakabileceğim bir yer var mı?
Yoksa sen başka birşey mi soruyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?