BEN senin kafandaki test gününü soruyorum
Ff bugünü 29. Gün gösteriyor ama yarın 30. GünYarıın 29. günüm, ff yarını BAT olarak veriyor. Son üç döngüm 29 gündü; onu baz alıyor. Ama ondan öncekiler 32 gündü.
Velhasıl yarın adet olmazsam ve ateşim de düşmezseeee, 30. gün yani cumartesi sabah test yaparım diye var kafamda.
Ay yanlış yazmışım canım, 31. gün test edeyim diyorum. Ne kadar dikkatlisin valla sağol, kendi takvimin gibi sahiplenip bizleri de takip ediyorsun.Ff bugünü 29. Gün gösteriyor ama yarın 30. Gün
CNm açıkcası bir noktada doğru diyorlar.ama söyleme şekilleri hiç hoş değil.yani bu tedirginlik kalbine düştü çünkü sen artık bir anne adayısın :) sen kese görülünce bu tedirginliklerin bitecek mi sanıyorsun ? yanılıyorsun.kucağına alana kadar birşey mi olacak kaygısını hep yaşayacaksın.o kurt hep içinde olacak .çünkü o embriyo anne karnına düştü bir kere:)).rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah.
Canım hiç moralini bozup kendini de bebeği de strese sokma. Olacakları bir tek Allah bilir . Sen sadece önlem alabilirsin. Bu da rahat ve huzurlu olmaktan geçiyor. Eğer yazıştığın grup sinirlerini bozup seni strese sokuyorsa bir daha yazışma uzaklaş ordan. Hatta seni huzursuz eden kişileri ve herşeyi bir süre hayatından uzaklaştır. İnşallah herşey yolunda gidecek. Sen keyfini çıkar. Bol bol dua et kendini rahatlat. Kendini rahatlatacak bir şeyler bul onlarla meşgul ol. Bizlerde sana dua ediyor olacağız. Güzel haberlerinizi dört gözle bekliyoruz. Sevincinle sevinmek, bu duygunu paylaşmak istiyoruz.
Şimdi..... Ellerini karnının üstüne koyup kendini ve bebişini rahatlatacak konuşmayı yap bakalım
Yalniz agridansbi iki gun sonra da olabiliyor ovu gerci testte de belliydi bariz. Yumurtladin yumurtladin :)bende ilk kez bu kadar net anladim.iki büklüm durasim var.insallah bu yumurtayi spermle buluştururum bu ay
Tamamdır bekliyorum öyleyse hevesle teşekkürler
bugunki testimde silik çıktı zaten.yumurtayi catlattik galiba.artık hayırlısıTabiki hayat bu ne olacagi belli olmaz bizim yasamimizin garantisi var mi sanki. Ama dedigin gibi boyle de soylenmez. Evet valla daha anne olmadan anladim annemi hele bi buyusun eve 7den sonra gelmek yok. :)
Cok tesekkur ederim pozitif enerjiniz ordan buraya geldi :)
Yalniz agridansbi iki gun sonra da olabiliyor ovu gerci testte de belliydi bariz. Yumurtladin yumurtladin :)
Rica ederim :)
Evet CNm denedim bu ay birçok şey denedim ama sadece iki ilişki var.artık hayırlısı bekleyip göreceğiz.Veson canım sana yakı denicem diyen bendim ama yumurtlama dönemimde şehir dışındaydım deneyemedim. sen bu ay denedin mi?
Hadi inşallah ateş düşmez :)Ay yanlış yazmışım canım, 31. gün test edeyim diyorum. Ne kadar dikkatlisin valla sağol, kendi takvimin gibi sahiplenip bizleri de takip ediyorsun.
Tmm cnm..:))Senin ovu testleri koyulasiyor canım devamarada çocukları da yenileyin çok uzun süre beklemesinler :)
hayırlısı olsun inşallah hakkında Rabbim gönül muradını versin bir an evvel inşallahEvet CNm denedim bu ay birçok şey denedim ama sadece iki ilişki var.artık hayırlısı bekleyip göreceğiz.
Bu ateşler neden geç giriyor tabloya acaba
şansımı denerim ama hic sanmiyorum canım olacağını.ff bugün cizgiyi cekti
İlk ay VIP üyelik veriyorlar ücretsiz VIP süren dolmuş o yüzden o özellikler kalkmışşansımı denerim ama hic sanmiyorum canım olacağını.ff bugün cizgiyi cektiama sabah tablo genisti.adetime yakın gune doğru 5,4,3,2,1 T falan yaziyordu.simdi kaybolmuş göremiyorum
cok ayip ama.ne var yani VIP olarak kalsam aaaaİlk ay VIP üyelik veriyorlar ücretsiz VIP süren dolmuş o yüzden o özellikler kalkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?