Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BEN senin kafandaki test gününü soruyorum
Yarıın 29. günüm, ff yarını BAT olarak veriyor. Son üç döngüm 29 gündü; onu baz alıyor. Ama ondan öncekiler 32 gündü.
Velhasıl yarın adet olmazsam ve ateşim de düşmezseeee, 30. gün yani cumartesi sabah test yaparım diye var kafamda.

Ff bugünü 29. Gün gösteriyor ama yarın 30. Gün

Veson canım sana yakı denicem diyen bendim ama yumurtlama dönemimde şehir dışındaydım deneyemedim. sen bu ay denedin mi?

Tabiki hayat bu ne olacagi belli olmaz bizim yasamimizin garantisi var mi sanki. Ama dedigin gibi boyle de soylenmez. Evet valla daha anne olmadan anladim annemi hele bi buyusun eve 7den sonra gelmek yok. :)

Cok tesekkur ederim pozitif enerjiniz ordan buraya geldi :)

bende ilk kez bu kadar net anladim.iki büklüm durasim var.insallah bu yumurtayi spermle buluştururum bu ay
Yalniz agridansbi iki gun sonra da olabiliyor ovu gerci testte de belliydi bariz. Yumurtladin yumurtladin :)

Tamamdır bekliyorum öyleyse hevesle teşekkürler

Rica ederim :)

bugunki testimde silik çıktı zaten.yumurtayi catlattik galiba.artık hayırlısı

Evet CNm denedim bu ay birçok şey denedim ama sadece iki ilişki var.artık hayırlısı bekleyip göreceğiz.
hayırlısı olsun inşallah hakkında Rabbim gönül muradını versin bir an evvel inşallah

İçim daralıyor diyen tüm kullarına..
Bir İnşirah nasip et Rabbim...
Hayırlı Cuma'lar. .

şansımı denerim ama hic sanmiyorum canım olacağını.ff bugün cizgiyi cekti ama sabah tablo genisti.adetime yakın gune doğru 5,4,3,2,1 T falan yaziyordu.simdi kaybolmuş göremiyorum
İlk ay VIP üyelik veriyorlar ücretsiz VIP süren dolmuş o yüzden o özellikler kalkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…