Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yakında çatlar inşallah ümitsizlik Yok günaşırıya devam

ilk lekeyi adet olarak baz aldım o yüzden ovu zamanım belli olmayacak gibi.
ateş ölçmeye devam.
ama inofolicten sonra benim dengem bir şaştı.

Kizlar selam. Herkesin keyfi yerindedir umarim.

Ben bu ay ilk defa dr takibinde femara kullandim. 11. gun kontrole gittim. Sol tarafta 12.4 mm buyuklugunde 1 adet yumurta gelismis ama dr istedigimiz buyuklukte olmamis deyince moralim biraz bozuldu acikcasi. Yarin (14. gun) tekrar kontrole gidecegim.

Bu arada bu donem bende hic sivilce cikmazdi ama su anda her yanim sivilce dolu. Yuzum, boynum.. Cok afedersiniz popomda bile :)

Arti ates tablom da bir enterasan. Atesim sizce de cok dusuk degil mi? Hic boyle olmazdi. Femara ve bir de miyositol diye bir vitamin kullaniyorum. Acaba bunlar mi dengemi sasirtti. Degerli yorumlarinizi bekliyorum.

http://fertilityfriend.com/home/6aacdf/

Ateşin önceki ayda bu şekilde canım düşük değil bence.
Yumlar için günde yaklaşık 2mm büyüme öngörüyor dr. 14. güne 18-20mm lere ulaşmış bir yumun olur bu da bence gayet normal.

Ben 2 ay üst üste femara kullandım ve 10-11. günler iğne vuruldu. Hep erken olduğunun düşündüm ve galiba öylede oldu tutmadı. Erken gelişti ama boş kalitesiz oldu kesin.

İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin :)

Kizlar bu gun biraz agrim vardi doktora gittik bakalim ultrasonla dedi. Karnimdan bakti gordu 4hafta 5gunluk dedi direk tam hesapladigim gibi :) bize de gosterdi. Rahim agzi kapanmis bebek de bak burda yerini hazirlamis kendine dedi. Fakat bi daha yumurtlamisim ben dollenmeden sonra o da kiste donusmus. O gider kendi dedi. (Bir sorun olmaz dimi) Veson bu arada acaba 15inde bi de 21lerde bidaha mi yumurtluyorum diyordum ya hep gene yumurtlamayi basarmisim yani :)

Yok canım ama bu hafta 1-2 pm iyi olur. Çatlatma iğnesinden sonra bile 1 hafta gün aşırı ilişki öneriyor dr.lar.
evet asilama yaptırdığımda da gun asiri iliski demisti.ama iste benimkinin gönlü olursa denerim.olmazsada napayim iki iliskiye umut baglayip bekleyecegim

Bi de hep vajinal ultrasonla bakiliyor demislerdi valla karindan bakinca bi cekindim acikcasi dogru gormustur dimi :)) bak burasi endometrium bu armut seklindeki rahmin bu da kese dedi. Boyle buraya dogru buyucek yerini belli etmis dedi. Carsamba bidaha cagirdi.

Simdi baktim da evet haklisin canim ya gecen ay da boyleymis. Ben de nedense olumsuz dusunuyorum sanirim hep. :) Bakalim yarin dr ne diyecek? Cok tesekkurler yorumun icin..

Önceleri vajinal usg karşıtı olan ben şimdi dr. neden alttan muayene etmedi başından mı savıyor diye düşünüyorum sende gayet haklısın
Karından bakıp göremeseydi vajinal yapardı.. bence dr.un gayet mantıklı canım hiç endişe etme, birde cihaz önemli tabii cihaza güvenmese yine vajinal bakmak isterdi ama çok şükür gerek kalmamış
Sağlıcakla büyüsün bakalım hatta söyle bizimkilere de haber versin onlarda gelsin

Veson slm son durumun nasil benim ki doğdu zorda olsa büyüyor 1.5 yaş olcak darısı tüm isteyip bekleyenlere bu arada ben tüm tedavileri gördüm olmadı bıraktım okul okumaya sınav a hazırlandım bu arada gün aşırı gün aşırı kocayıda görmek istemiyordum o ay bir kez yakınlık ve sonra gebelik sağlanmıştı Rabbim sizlerde nasip etsin

Ateşin geçen ay da bu seyirlerde ilerlemiş ovu öncesi.bana normal geldi.boşver dr a kafayı takma ne yumurtalar gördük bundan hayır gelmez diye gönderiyor dr hamile kalınıyor.hiç mırelini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…