Ben de oyle bakmayinca bi endise ettim hatta sey dedim bana gosterdiginde bir suru siyahlik var benim icin orda dedim :) o da tek tek anlatti burasi su surasi su bu da kesen dedi yaklastirdi :) insallah sizinkileri de cagirir gelir :) benim ayagim ugurludur oyle derler Allah insallah tum isteyenlere verir sizinkiler de gelir insallah amin.Önceleri vajinal usg karşıtı olan ben şimdi dr. neden alttan muayene etmedi başından mı savıyor diye düşünüyorum sende gayet haklısın
Karından bakıp göremeseydi vajinal yapardı.. bence dr.un gayet mantıklı canım hiç endişe etme, birde cihaz önemli tabii cihaza güvenmese yine vajinal bakmak isterdi ama çok şükür gerek kalmamış
Sağlıcakla büyüsün bakalım hatta söyle bizimkilere de haber versin onlarda gelsin
yoklamaya caliscam.su an o kadar uzakki ilişkiye ne yapsam dikkatini cezbedemiyorum.ama.şansımı denerim.stres oldum vallaYok CNm artık çatlattınama yine de bu akşam eşini bir yokla :)
Kesenin yerini mi gördünüz keseyi mi? O çatlamamış kiste dönmüş demekki.bebek büyüdükçe o da küçülür merak etmeKizlar bu gun biraz agrim vardi doktora gittik bakalim ultrasonla dedi. Karnimdan bakti gordu 4hafta 5gunluk dedi direk tam hesapladigim gibi :) bize de gosterdi. Rahim agzi kapanmis bebek de bak burda yerini hazirlamis kendine dedi. Fakat bi daha yumurtlamisim ben dollenmeden sonra o da kiste donusmus. O gider kendi dedi. (Bir sorun olmaz dimi)Veson bu arada acaba 15inde bi de 21lerde bidaha mi yumurtluyorum diyordum ya hep gene yumurtlamayi basarmisim yani :)
Keseyi gorduk bak bu da kesen dedi.Kesenin yerini mi gördünüz keseyi mi? O çatlamamış kiste dönmüş demekki.bebek büyüdükçe o da küçülür merak etme
Foto vermedi mi isteseydinBi de hep vajinal ultrasonla bakiliyor demislerdi valla karindan bakinca bi cekindim acikcasi dogru gormustur dimi :)) bak burasi endometrium bu armut seklindeki rahmin bu da kese dedi. Boyle buraya dogru buyucek yerini belli etmis dedi. Carsamba bidaha cagirdi.
orasi öyle.nasip..bekleyip gorecegiz artikYeter ki gelmek istesin fasulye tek ilişkiyle de olur
Ben de oyle bakmayinca bi endise ettim hatta sey dedim bana gosterdiginde bir suru siyahlik var benim icin orda dedim :) o da tek tek anlatti burasi su surasi su bu da kesen dedi yaklastirdi :) insallah sizinkileri de cagirir gelir :) benim ayagim ugurludur oyle derler Allah insallah tum isteyenlere verir sizinkiler de gelir insallah amin.
CNm ya senin eski nik neydi kusura bakma ya çıkartamadım.bende pek bir değişiklik Yok aynen devam:) geçen ay bir kimyasal yaşadım.bir sonraki gebelik ne zaman olur artık bekliyoruz:)))işte Rabbim isterse bir ilişki ile de oluyor.örnekleri çok:)Veson slm son durumun nasil benim ki doğdu zorda olsa büyüyor 1.5 yaş olcak darısı tüm isteyip bekleyenlere bu arada ben tüm tedavileri gördüm olmadı bıraktım okul okumaya sınav a hazırlandım bu arada gün aşırı gün aşırı kocayıda görmek istemiyordum o ay bir kez yakınlık ve sonra gebelik sağlanmıştı Rabbim sizlerde nasip etsin
Verdi verdi :)Foto vermedi mi isteseydin
Olmazsa stres yapma olursa senden iyisi Yokyoklamaya caliscam.su an o kadar uzakki ilişkiye ne yapsam dikkatini cezbedemiyorum.ama.şansımı denerim.stres oldum valla
Hadi maşallah darısı kalp atışlarına :))Keseyi gorduk bak bu da kesen dedi.
Hadi hayırlı olsun sonu güzel olsun inşallahKızlar asilama tedavinin resmi olaraktan başladı.gonal f 75 vurcam hergun 16.30 da.usg de bir tarafta 4 bir tarafta 5 yumis gördü en büyüğü 6 mm.raporumda çıktı.tavsiyesi olan var mı?hiç ilişki olmamalı mı bu dönemde?
Biraz olsun rahatlamışsındır inşallah dış gebelik olasılığı ortadan kalktıVerdi verdi :)
Kızlar asilama tedavinin resmi olaraktan başladı.gonal f 75 vurcam hergun 16.30 da.usg de bir tarafta 4 bir tarafta 5 yumis gördü en büyüğü 6 mm.raporumda çıktı.tavsiyesi olan var mı?hiç ilişki olmamalı mı bu dönemde?
Sağolasın cnm çok öptüm seniTedavin hayırlı uğurlu olsun canımm maşallah yumişlerine :))
İnşallah cnm çok sağolHadi hayırlı olsun sonu güzel olsun inşallah
olmazsa daha cok stres yapcam keske olsaydi diyeOlmazsa stres yapma olursa senden iyisi Yok
Hadi maşallah darısı kalp atışlarına :))
Biraz olsun rahatlamışsındır inşallah dış gebelik olasılığı ortadan kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?