Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de oyle bakmayinca bi endise ettim hatta sey dedim bana gosterdiginde bir suru siyahlik var benim icin orda dedim :) o da tek tek anlatti burasi su surasi su bu da kesen dedi yaklastirdi :) insallah sizinkileri de cagirir gelir :) benim ayagim ugurludur oyle derler Allah insallah tum isteyenlere verir sizinkiler de gelir insallah amin.

Kesenin yerini mi gördünüz keseyi mi? O çatlamamış kiste dönmüş demekki.bebek büyüdükçe o da küçülür merak etme

Foto vermedi mi isteseydin

Aminnnnnn

Kızlar asilama tedavinin resmi olaraktan başladı.gonal f 75 vurcam hergun 16.30 da.usg de bir tarafta 4 bir tarafta 5 yumis gördü en büyüğü 6 mm.raporumda çıktı.tavsiyesi olan var mı?hiç ilişki olmamalı mı bu dönemde?

CNm ya senin eski nik neydi kusura bakma ya çıkartamadım.bende pek bir değişiklik Yok aynen devam:) geçen ay bir kimyasal yaşadım.bir sonraki gebelik ne zaman olur artık bekliyoruz:)))işte Rabbim isterse bir ilişki ile de oluyor.örnekleri çok:)

Hadi hayırlı olsun sonu güzel olsun inşallah

Tedavin hayırlı uğurlu olsun canımm maşallah yumişlerine :))

Eklentiler

• IMG_8232.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…