Bazen ovu.testinde de hamilelik cikabiliyormus.seninkide baya cift cizgi çıkMış.hadi insallahKızlarrr iş yerindeyim, yanımda gebelik testi yok. Yarın yapacağım inşallah :)
Ama hiiiç bir belirti yok. Göğüslerimde biraz yumru ve ağrı var, ki o da adet öncesi de olabiliyor bende.
Bari LH testi yapayım dedim, ektedir
Yapar yapmaz fotoyu at bizi merakta bırakmaKızlarrr iş yerindeyim, yanımda gebelik testi yok. Yarın yapacağım inşallah :)
Ama hiiiç bir belirti yok. Göğüslerimde biraz yumru ve ağrı var, ki o da adet öncesi de olabiliyor bende.
Tüp tedavisinden sonra olan oldu gibi geldi bana da
Kızlarrr iş yerindeyim, yanımda gebelik testi yok. Yarın yapacağım inşallah :)
Merhabaaa hiç fikrim yok maalesef ama tedavin hayırlı olsun demek istedim. Allah sonunu nasip etsinKızlar asilama tedavinin resmi olaraktan başladı.gonal f 75 vurcam hergun 16.30 da.usg de bir tarafta 4 bir tarafta 5 yumis gördü en büyüğü 6 mm.raporumda çıktı.tavsiyesi olan var mı?hiç ilişki olmamalı mı bu dönemde?
Kızlarrr iş yerindeyim, yanımda gebelik testi yok. Yarın yapacağım inşallah :)
ay hadi insallahhhAy valla Leyla'nın altında bişey var(Listede yani)
hilallll hadi gözün aydın eflatun alt listeye gidiyor sanırım sırada sen varsın
ay hadi insallahhhvar demekki bi keramet eger bende at listeye kayarsam leylanin altı kiraya verilsin
Ay valla Leyla'nın altında bişey var(Listede yani)
hilallll hadi gözün aydın eflatun alt listeye gidiyor sanırım sırada sen varsın
Hiçbirbrlirtiye takılma benim de her ayki belirtiler vardı farklı birşey yaşamadım.inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın
Dur kız, daha bir yere gittiğim yok :) Valla çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan.
Ne kasık batması, ne rahimde bir ağrı, hiçbir belirti yok. Memelerimdeki ağrı da hafifledi...
Çok sağol cnm inş kaliteli olurlar bebis olurlar;-)rabbim hepimize nasip etsin insMerhabaaa hiç fikrim yok maalesef ama tedavin hayırlı olsun demek istedim. Allah sonunu nasip etsin
En kaliteli yumurtaların bu ay çıksın :)
Add meds diye bir kısım var oraya ilaç ismini yazıp add diyeceksin o zaman medication kısmında ilacın ismi gözükürGrafiğe nasıl girebilirim kızlar iğneyi hiç bilmiyorum
illa belirti olacak diye bisey yokki.bence belirti arama güzel düşün
Dur kız, daha bir yere gittiğim yok :) Valla çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan.
Ne kasık batması, ne rahimde bir ağrı, hiçbir belirti yok. Memelerimdeki ağrı da hafifledi...
CNm pek öyle erkek kız olsun diye uğraşan pek olmadı topikte.ama uzun zamandır bu topikteyim birçok arkadaş hamile kaldı doğurdu ama Genelde erkek denk geldi:)Merhaba arkadaşlar,ben bir de kızımız olsun..topiğindeyim..konulara bakarken tesadüf gördüm.öncelikle hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun..bu yöntem nasıl? İlk sayfayı okudum başlangıcı..
Ateş ölçmeyi takip ederek kız bebeği olan var mı? Yani ilişki zamanlamasını da takip ederek..
Benim de hafifleyip artiyordu yok oluyordu hatta uzuluyordum meme agrisi :) fakat kasiklarim kasilip kaliyordu. Mesela suan ne mide bulantisi var ne baska bisey bir tek memeler hassas bir de sey oluyor basindaki halka genisliyor gibi.
Olsun da kiz erkek farketmez bizim topikte :)))CNm pek öyle erkek kız olsun diye uğraşan pek olmadı topikte.ama uzun zamandır bu topikteyim birçok arkadaş hamile kaldı doğurdu ama Genelde erkek denk geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?