Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen ovu.testinde de hamilelik cikabiliyormus.seninkide baya cift cizgi çıkMış.hadi insallah

ovu testin biraz sinyal veriyor hadi inşallah.

Merhabaaa hiç fikrim yok maalesef ama tedavin hayırlı olsun demek istedim. Allah sonunu nasip etsin
En kaliteli yumurtaların bu ay çıksın :)

Ay valla Leyla'nın altında bişey var (Listede yani)
hilallll hadi gözün aydın eflatun alt listeye gidiyor sanırım sırada sen varsın

Ay valla Leyla'nın altında bişey var (Listede yani)
hilallll hadi gözün aydın eflatun alt listeye gidiyor sanırım sırada sen varsın

Dur kız, daha bir yere gittiğim yok :) Valla çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan.
Ne kasık batması, ne rahimde bir ağrı, hiçbir belirti yok. Memelerimdeki ağrı da hafifledi...

Dur kız, daha bir yere gittiğim yok :) Valla çok korkuyorum hayal kırıklığına uğramaktan.
Ne kasık batması, ne rahimde bir ağrı, hiçbir belirti yok. Memelerimdeki ağrı da hafifledi...
Hiçbirbrlirtiye takılma benim de her ayki belirtiler vardı farklı birşey yaşamadım.inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın

illa belirti olacak diye bisey yokki.bence belirti arama güzel düşün hayırlısı neyse o olsun

Benim adet öncesi semptomlarım bile yoktu hamile kaldigimda :)) ee ne zaman geliyor HCG testi??

Merhaba arkadaşlar,ben bir de kızımız olsun..topiğindeyim..konulara bakarken tesadüf gördüm.öncelikle hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun..bu yöntem nasıl? İlk sayfayı okudum başlangıcı..
Ateş ölçmeyi takip ederek kız bebeği olan var mı? Yani ilişki zamanlamasını da takip ederek..

CNm pek öyle erkek kız olsun diye uğraşan pek olmadı topikte.ama uzun zamandır bu topikteyim birçok arkadaş hamile kaldı doğurdu ama Genelde erkek denk geldi:)

Benim de hafifleyip artiyordu yok oluyordu hatta uzuluyordum meme agrisi :) fakat kasiklarim kasilip kaliyordu. Mesela suan ne mide bulantisi var ne baska bisey bir tek memeler hassas bir de sey oluyor basindaki halka genisliyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…