Yok swn değil de en son efulimm di altında diye hatırlıyorum .Aa ben de altinda miydim acaba? :)Veson
aynen:) bulduk da erkeği kızı kaldı:))Olsun da kiz erkek farketmez bizim topikte :)))
CNm pek öyle erkek kız olsun diye uğraşan pek olmadı topikte.ama uzun zamandır bu topikteyim birçok arkadaş hamile kaldı doğurdu ama Genelde erkek denk geldi:)
Olsun da kiz erkek farketmez bizim topikte :)))
CNm şöyleki ovulasyon zamanı illa ateş düşmeyebiliyor ve herkesin vücut ısısı farklı olduğu için belli bir ısı Yok.hatta her ay ovulasyon Isında ufak oynamalar olabilir.kısaca ateşe bakarak ovulasyon gününü önceden kestirmek mümkün değil.burda mantık adet bitimi günaşırı ilişkiye devam etmektir ta ki ateş yükselişe geçene kadar.ateş yükseldiği zaman yumurtan çoktan çatlamış demektir ve hamile kalma şansın çok düşüktür.Anladım.peki yumurtlama ve yumurta çatladığı an Ateş kaç derece oluyor.vucut ısısı düşüyor ikisinde de değil mi
cnm sakın yanlış anlama Rabbim gönlüne göre versin.isteğin gayet doğal herkes bir kız bir oğlan ister elbette.ama buraya pek öyle şanslı kişiler denk gelmedi.hep yıllardır bebek hasreti yaşayan aylardır bebek olsun diye upraşıp ilaçlar kullanan tedaviler gören sürekli kayıplar yaşayan kişiler denk geldi genelde.misal ben bir kızım var. 4 senedir kardeş için uğraşıyorum ve 6 kaybım var.denenmeyen yöntem tedavi kalmadı neredeyse. bu durumda kızımın erkek kardeşi olsun diye uğraşmam gerçekten abes kaçacaktır :)))Ben kendi adıma sordum.tesadüfen gördüm bu topiği.yazımda belirttim başka topikteyim.elbette inşallah hamile kalırsınız.benim 3 yaşında oğlum var.allahım herkese tattırsın.sağlıklı evlatlar nasip etsin.kızı da bir erkeği de.
Kızlarrr iş yerindeyim, yanımda gebelik testi yok. Yarın yapacağım inşallah :)
Ama hiiiç bir belirti yok. Göğüslerimde biraz yumru ve ağrı var, ki o da adet öncesi de olabiliyor bende.
Bari LH testi yapayım dedim, ektedir
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.Ben kendi adıma sordum.tesadüfen gördüm bu topiği.yazımda belirttim başka topikteyim.elbette inşallah hamile kalırsınız.benim 3 yaşında oğlum var.allahım herkese tattırsın.sağlıklı evlatlar nasip etsin.kızı da bir erkeği de.
Kızlaaar HCG testi çift çizgi çok şükür
Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah.
Şimdi de kimyasal korkusu sardı tabii...Zaten içimde hep ilk bebeği kaybedeceğimize dair bir his var benim; çok sevinmemeye çalışıyorum.
Keseyi görene kadar eşime söylemesem mi ...
Lütfen su olumsuz düşüncelerini kafandan atip sana tutunan bebeğine sende sımsıkı tutunurmusunKızlaaar HCG testi çift çizgi çok şükür
Şimdi de kimyasal korkusu sardı tabii...Zaten içimde hep ilk bebeği kaybedeceğimize dair bir his var benim; çok sevinmemeye çalışıyorum.
Alllllahhhh hay maşalllahhhhKızlaaar HCG testi çift çizgi çok şükür
CNm şöyleki ovulasyon zamanı illa ateş düşmeyebiliyor ve herkesin vücut ısısı farklı olduğu için belli bir ısı Yok.hatta her ay ovulasyon Isında ufak oynamalar olabilir.kısaca ateşe bakarak ovulasyon gününü önceden kestirmek mümkün değil.burda mantık adet bitimi günaşırı ilişkiye devam etmektir ta ki ateş yükselişe geçene kadar.ateş yükseldiği zaman yumurtan çoktan çatlamış demektir ve hamile kalma şansın çok düşüktür.
cnm sakın yanlış anlama Rabbim gönlüne göre versin.isteğin gayet doğal herkes bir kız bir oğlan ister elbette.ama buraya pek öyle şanslı kişiler denk gelmedi.hep yıllardır bebek hasreti yaşayan aylardır bebek olsun diye upraşıp ilaçlar kullanan tedaviler gören sürekli kayıplar yaşayan kişiler denk geldi genelde.misal ben bir kızım var. 4 senedir kardeş için uğraşıyorum ve 6 kaybım var.denenmeyen yöntem tedavi kalmadı neredeyse. bu durumda kızımın erkek kardeşi olsun diye uğraşmam gerçekten abes kaçacaktır :)))
Rabbim sana çok cici tatlı minicik elleri ayakları olan bir kız evlat bahşetsin inşallah
hadi insallah yaaeflatunpisi cnö çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah
Vee Leyla'nın altına Hilal geçti ondan sa güzel haberleri alırız inşallah tabi arkasından da Leyla dan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?