Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNm pek öyle erkek kız olsun diye uğraşan pek olmadı topikte.ama uzun zamandır bu topikteyim birçok arkadaş hamile kaldı doğurdu ama Genelde erkek denk geldi:)

Anladım.peki yumurtlama ve yumurta çatladığı an Ateş kaç derece oluyor.vucut ısısı düşüyor ikisinde de değil mi

Olsun da kiz erkek farketmez bizim topikte :)))

Ben kendi adıma sordum.tesadüfen gördüm bu topiği.yazımda belirttim başka topikteyim.elbette inşallah hamile kalırsınız.benim 3 yaşında oğlum var.allahım herkese tattırsın.sağlıklı evlatlar nasip etsin.kızı da bir erkeği de.

Anladım.peki yumurtlama ve yumurta çatladığı an Ateş kaç derece oluyor.vucut ısısı düşüyor ikisinde de değil mi
CNm şöyleki ovulasyon zamanı illa ateş düşmeyebiliyor ve herkesin vücut ısısı farklı olduğu için belli bir ısı Yok.hatta her ay ovulasyon Isında ufak oynamalar olabilir.kısaca ateşe bakarak ovulasyon gününü önceden kestirmek mümkün değil.burda mantık adet bitimi günaşırı ilişkiye devam etmektir ta ki ateş yükselişe geçene kadar.ateş yükseldiği zaman yumurtan çoktan çatlamış demektir ve hamile kalma şansın çok düşüktür.
cnm sakın yanlış anlama Rabbim gönlüne göre versin.isteğin gayet doğal herkes bir kız bir oğlan ister elbette.ama buraya pek öyle şanslı kişiler denk gelmedi.hep yıllardır bebek hasreti yaşayan aylardır bebek olsun diye upraşıp ilaçlar kullanan tedaviler gören sürekli kayıplar yaşayan kişiler denk geldi genelde.misal ben bir kızım var. 4 senedir kardeş için uğraşıyorum ve 6 kaybım var.denenmeyen yöntem tedavi kalmadı neredeyse. bu durumda kızımın erkek kardeşi olsun diye uğraşmam gerçekten abes kaçacaktır :)))

Rabbim sana çok cici tatlı minicik elleri ayakları olan bir kız evlat bahşetsin inşallah

Veson cnm günaydın sence benim yumurta çatlamışmıdır.çizgi 9.günde ama o gün olması pek muhtemel değil ki nasıl çekti çizgiyi anlamış değilim akıntıları kaldırdığımda bile çizgi gitmedi.ama yarına yüksek bir değer girince 12.güne geliyor çizgi.birde 12 günde hafif ağrılarım olmuştu.ama dün çok fena sancı çektim akşam 8 gibi..karnım taş gibi oldu inanılmaz bir baskı oldu kasıklarımda ve alta vuran ağrı oturamadım o derece yani 1 saat sürdü bu ağrı bende bizimkini hemen ayartıp bi pm kondurdum bugünde ilişki olsun isterdim ama pazartesi tüp bebek raporu için smear ve kültür testi verecem bu sebeple perhize başladım dün akşamdan sonra.Bir umut işte şu önümdeki iki döngüyü köprüden önce son çıkış olarak görüyorum bakalım neler olacak

cnm bence var bende kimyasal gebelik yaşamıştım geçen sene ve onu ovulasyan testiyle öğrenmiştim bak ekte resmi gönderiyorum inşallah umut olsun güzel haberler vermen dileğiyle

Eklentiler

• 28034591_10211282354395470_1599758232_o.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 46
Kızlaaar HCG testi çift çizgi çok şükür
Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah.

Şimdi de kimyasal korkusu sardı tabii...Zaten içimde hep ilk bebeği kaybedeceğimize dair bir his var benim; çok sevinmemeye çalışıyorum.
Keseyi görene kadar eşime söylemesem mi ...

Eklentiler

• C2FBFF32-C78C-4E0B-B62F-89F65C0735E6.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 55

Yaa süper bi haber bu rabbim sağlıklısini nasip etsin inşallah negatif düşünceleri at kafandan hiç yorma bebişini kan ver hemen koş koş

Lütfen su olumsuz düşüncelerini kafandan atip sana tutunan bebeğine sende sımsıkı tutunurmusun tebrik ederim,gözün aydın canım.maşallah Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al inşallah

Canım tebrik ederim. Sağlıkla tutunsun annesine.
kan testi yaptırdın mı? Eşine süpriz yapabilirsin. Ama bu süreci beraber yaşayın derim. Bebeğinin her sürecini yaşamak onun da hakkı. Seni en iyi anlayacak olan ve destek olacak olan o. Tabi sen bilirsin. İçin nasıl rahat edecekse öyle yaşa. Sen de bebişinizde Allaha emanet olun

Alllllahhhh hay maşalllahhhhgözün aydın,tebrik ederim.sağlukla devamı gelsin

Ben yanlış anlamadım ki cümlemi ona göre seçerek yazdım.ama ben de illa kız delisi değilim.kardeşi olsun da kız erkek farketmeZ,erkek olursa da basım gözüm üstüne elbette senden parça
Az çok topiği inceledim.allahım herkese nasip etsin.tesekkür ederim ilgine gönlünce olsun

Oyyy maşallah canım gözün aydın olsun.
Kendi kendime sucluluk duygusu oluştu bende bir önceki mesajımda kimyasalı lh testiyle öğrendiğimi yazmıştım.eğer bu duyguya bunun için kapildiysan gerçekten kusuruma bakmabende yada bir başkasında kimyasal oldu diye sakin sende öyle bir hissiyatta kapılma.Allahın izniyle birsey olmaz,bu anın keyfini çıkar sadece..
Rabbim İnşallah sağlıklı bir sekil de kucağına almayı nasip etsin

hadi insallah yaa hepimize nasip olsun burdan güzel haberlerimizi paylaşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…