CNm senin de ateş fırlamış 16 ya kayacak gibi duruyorhadi insallah yaahepimize nasip olsun burdan güzel haberlerimizi paylaşmak.
16 ya kayarsa benim icin ümit biterCNm senin de ateş fırlamış 16 ya kayacak gibi duruyor
Bilmiyorum belki ikinci bir yum olabilir ama dünkü düşüş bende şüphe uyandırmıştı açıkcası o yüzden çaktırmadan bir ilişki olsa iyi olur diye yazdım hatırlıyorsan.bundan sonraki ateşin seyrine bakalım.geçen ayda 18 de böyle birşey olmuştu belki onun gibi birşey de olabilir.sen bugün De eşini bir yokla son kapanışı ver:)16 ya kayarsa benim icin ümit biterama ovu testim 15 gün siliklesti
olmadi eve gidince bi ovu testi yapayım.dün zaten gec geldi hic orali olmadı.bugünde bi denerim şansımı gene.Bilmiyorum belki ikinci bir yum olabilir ama dünkü düşüş bende şüphe uyandırmıştı açıkcası o yüzden çaktırmadan bir ilişki olsa iyi olur diye yazdım hatırlıyorsan.bundan sonraki ateşin seyrine bakalım.geçen ayda 18 de böyle birşey olmuştu belki onun gibi birşey de olabilir.sen bugün De eşini bir yokla son kapanışı ver:)
Boşver ovu testi yapma artık çatladı orası kesin.test negatif çıkacak mutlaka.olmadi eve gidince bi ovu testi yapayım.dün zaten gec geldi hic orali olmadı.bugünde bi denerim şansımı gene.
ne bileyim dedigin gibi tekrar bi yumurtlama olduysa cikar diye düşündüm bende..eşimden aksam icin randevu aldım :))) aksam bi kapanış yapalim mi dedim.hic ikiletmedi olur dedi :)))Boşver ovu testi yapma artık çatladı orası kesin.test negatif çıkacak mutlaka.
ovu testi pozitif çıktıktan 72 saat Sonra çatlayan yumurtalar da oluyormuş.o yüzden şüphe ettim.ama bu ay ovu ağrın falan da oldu.belki progesteron sende geç salgılanıyordur.leylanın da tabloları öyle oluyor yumurta çatlıyor ama ateş günler sonra yükseliyor.ne bileyim dedigin gibi tekrar bi yumurtlama olduysa cikar diye düşündüm bende..eşimden aksam icin randevu aldım :))) aksam bi kapanış yapalim mi dedim.hic ikiletmedi olur dedi :)))
ovu testi pozitif çıktıktan 72 saat Sonra çatlayan yumurtalar da oluyormuş.o yüzden şüphe ettim.ama bu ay ovu ağrın falan da oldu.belki progesteron sende geç salgılanıyordur.leylanın da tabloları öyle oluyor yumurta çatlıyor ama ateş günler sonra yükseliyor.
İkinci yum varsa da onu ne ateşten ne de ovu testinden anlarız.ama bu da bir olasılık tabi.son şansını da değerlendir bugün sonra da sabırla bekleme zamanı
aynen 14.gün özellikle cok ağrım oldu ve gun boyunca yoğun akintim olmuştu.dedigin gibi bugünde son bi iliski olur sonrasını bekleyip göreceğiz.olursada Allah da olmazsa da ...ovu testi pozitif çıktıktan 72 saat Sonra çatlayan yumurtalar da oluyormuş.o yüzden şüphe ettim.ama bu ay ovu ağrın falan da oldu.belki progesteron sende geç salgılanıyordur.leylanın da tabloları öyle oluyor yumurta çatlıyor ama ateş günler sonra yükseliyor.
İkinci yum varsa da onu ne ateşten ne de ovu testinden anlarız.ama bu da bir olasılık tabi.son şansını da değerlendir bugün sonra da sabırla bekleme zamanı
Hadi gene iyisin iyisin iyisinnnnne bileyim dedigin gibi tekrar bi yumurtlama olduysa cikar diye düşündüm bende..eşimden aksam icin randevu aldım :))) aksam bi kapanış yapalim mi dedim.hic ikiletmedi olur dedi :)))
Hepiniz kavuşun inşallah yavrularınıza,sağlıklaTesekkur ederim iyi dilekleriniz icin.
Yaa süper bi haber burabbim sağlıklısini nasip etsin inşallah negatif düşünceleri at kafandan hiç yorma bebişini kan ver hemen koş koş
Lütfen su olumsuz düşüncelerini kafandan atip sana tutunan bebeğine sende sımsıkı tutunurmusuntebrik ederim,gözün aydın canım.maşallah Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al inşallah
Canım tebrik ederim.Sağlıkla tutunsun annesine.
kan testi yaptırdın mı? Eşine süpriz yapabilirsin. Ama bu süreci beraber yaşayın derim. Bebeğinin her sürecini yaşamak onun da hakkı. Seni en iyi anlayacak olan ve destek olacak olan o. Tabi sen bilirsin. İçin nasıl rahat edecekse öyle yaşa. Sen de bebişinizde Allaha emanet olun
Alllllahhhh hay maşalllahhhhgözün aydın,tebrik ederim.sağlukla devamı gelsin
eflatunpisi cnö çok sevindim Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah
Vee Leyla'nın altına Hilal geçti ondan sa güzel haberleri alırız inşallah tabi arkasından da Leyla dan :))
Oyyy maşallah canım gözün aydın olsun.
Kendi kendime sucluluk duygusu oluştu bende bir önceki mesajımda kimyasalı lh testiyle öğrendiğimi yazmıştım.eğer bu duyguya bunun için kapildiysan gerçekten kusuruma bakmabende yada bir başkasında kimyasal oldu diye sakin sende öyle bir hissiyatta kapılma.Allahın izniyle birsey olmaz,bu anın keyfini çıkar sadece..
Rabbim İnşallah sağlıklı bir sekil de kucağına almayı nasip etsin
eflatunpisi ben demiştim demeyi en çok böyle anlarda seviyorum
hayırlı olsun canım.
sağlıkla gelişsin, sağlıkla gelsin inşallah.
eflatunpisi tebrik ederim cnm :) Allahım sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersin inş.
eflatunpisi cok cok tebrik ederim :) allah dunyaya getirmeyi kucagina almayi nasip etsin :) bu korkular tamamen o dogustan varolan annelik hissiyatimizdan ben de cok korku doluydum. Baba ile de paylas bence destekcin olur bu mutluluk saklanir mi :)
HERKEsin ateş değeri çok farklı kimi 36,5 ile hamile kalıyor kimi 37,3 ile tek bir ateş değeri ile hamileliği anlamak çok zor.inşallah gönlündeki gerçek olurMerhabalar. Biz 6 yıllık evliyiz henüz bebek düşünmüyoruz. Son ilişki tarhi 16 Şubat. Reglim 24-25-26-27-28 gün olıyor tam bir düzen yok ama çoğunlumla 25 günde bir oluyorum. 25 güne göde hesaplarsak eğer 2 gün geçtiğinde kanda hcg >0.20 çıktı. Ben gebelik yok diye rahatlamışken annem ablam vs geç döllenme olabilir sende çok belirti var dediler (Gerçekten de kokulara hassaslık dahil ne kadar belirti varsa mevcut , her gün bugün kesin regl olacağım dıyorum ağrım oluyor çünkü ama yok. Bende reglden birkaç gün önce mutlaka kahverengi akıntı olurdu o da yok bazen akıntı geliyor aha regl oldum diyorum bi bakıyorum beyaz) 10 gün sonra bir daha test yap dediler bazı kişilerde geç çıkabiliyormuş kanda. Bugün annem yanakların kırmızı dedi beni öptüğünde ateş gibisin dedi ateşimi ölçtüm kulaktan 36.6. 25 güne göre düşünürsek 4 gün geçti. Bu ateş seviyesi yüksek mi düşük mü? Regl belirtisi mi? Bi regl olsam rahatlayacağım ama belirtileri var kendi yok :/
CNm hiç Canını sıkma inşallah ikisi bir büyür çatlar .sabahları aç karna bir tatlı kaşığı bala biraz tarçın bir çay kaşığı çörekotu koy dişlerin arasında ez yut faydası olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?