Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16 ya kayarsa benim icin ümit biter ama ovu testim 15 gün siliklesti
Bilmiyorum belki ikinci bir yum olabilir ama dünkü düşüş bende şüphe uyandırmıştı açıkcası o yüzden çaktırmadan bir ilişki olsa iyi olur diye yazdım hatırlıyorsan.bundan sonraki ateşin seyrine bakalım.geçen ayda 18 de böyle birşey olmuştu belki onun gibi birşey de olabilir.sen bugün De eşini bir yokla son kapanışı ver:)

olmadi eve gidince bi ovu testi yapayım.dün zaten gec geldi hic orali olmadı.bugünde bi denerim şansımı gene.

Boşver ovu testi yapma artık çatladı orası kesin.test negatif çıkacak mutlaka.
ne bileyim dedigin gibi tekrar bi yumurtlama olduysa cikar diye düşündüm bende..eşimden aksam icin randevu aldım :))) aksam bi kapanış yapalim mi dedim.hic ikiletmedi olur dedi :)))

ne bileyim dedigin gibi tekrar bi yumurtlama olduysa cikar diye düşündüm bende..eşimden aksam icin randevu aldım :))) aksam bi kapanış yapalim mi dedim.hic ikiletmedi olur dedi :)))
ovu testi pozitif çıktıktan 72 saat Sonra çatlayan yumurtalar da oluyormuş.o yüzden şüphe ettim.ama bu ay ovu ağrın falan da oldu.belki progesteron sende geç salgılanıyordur.leylanın da tabloları öyle oluyor yumurta çatlıyor ama ateş günler sonra yükseliyor.
İkinci yum varsa da onu ne ateşten ne de ovu testinden anlarız.ama bu da bir olasılık tabi.son şansını da değerlendir bugün sonra da sabırla bekleme zamanı

Örneğin ben :)) iğneden 4 gün sonra çatlatmışlığım var

aynen 14.gün özellikle cok ağrım oldu ve gun boyunca yoğun akintim olmuştu.dedigin gibi bugünde son bi iliski olur sonrasını bekleyip göreceğiz.olursada Allah da olmazsa da ...

eflatunpisi cok cok tebrik ederim :) allah dunyaya getirmeyi kucagina almayi nasip etsin :) bu korkular tamamen o dogustan varolan annelik hissiyatimizdan ben de cok korku doluydum. Baba ile de paylas bence destekcin olur bu mutluluk saklanir mi :)

Merhabalar. Biz 6 yıllık evliyiz henüz bebek düşünmüyoruz. Son ilişki tarhi 16 Şubat. Reglim 24-25-26-27-28 gün olıyor tam bir düzen yok ama çoğunlumla 25 günde bir oluyorum. 25 güne göde hesaplarsak eğer 2 gün geçtiğinde kanda hcg >0.20 çıktı. Ben gebelik yok diye rahatlamışken annem ablam vs geç döllenme olabilir sende çok belirti var dediler (Gerçekten de kokulara hassaslık dahil ne kadar belirti varsa mevcut , her gün bugün kesin regl olacağım dıyorum ağrım oluyor çünkü ama yok. Bende reglden birkaç gün önce mutlaka kahverengi akıntı olurdu o da yok bazen akıntı geliyor aha regl oldum diyorum bi bakıyorum beyaz) 10 gün sonra bir daha test yap dediler bazı kişilerde geç çıkabiliyormuş kanda. Bugün annem yanakların kırmızı dedi beni öptüğünde ateş gibisin dedi ateşimi ölçtüm kulaktan 36.6. 25 güne göre düşünürsek 4 gün geçti. Bu ateş seviyesi yüksek mi düşük mü? Regl belirtisi mi? Bi regl olsam rahatlayacağım ama belirtileri var kendi yok :/

Yaa süper bi haber bu rabbim sağlıklısini nasip etsin inşallah negatif düşünceleri at kafandan hiç yorma bebişini kan ver hemen koş koş

Lütfen su olumsuz düşüncelerini kafandan atip sana tutunan bebeğine sende sımsıkı tutunurmusun tebrik ederim,gözün aydın canım.maşallah Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al inşallah

Alllllahhhh hay maşalllahhhhgözün aydın,tebrik ederim.sağlukla devamı gelsin

eflatunpisi ben demiştim demeyi en çok böyle anlarda seviyorum
hayırlı olsun canım.
sağlıkla gelişsin, sağlıkla gelsin inşallah.

eflatunpisi tebrik ederim cnm :) Allahım sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersin inş.

Kızlar çok çok teşekkür ederim hepinize, gözlerimden yaş geldi; bana moral oldunuz. Biraz sevinip tadını çıkarma zamanı galiba, haklısınız :)
XXYYXXYY çok incesin canım, kesinlikle seninle ilgisi yok. İçin rahat olsun.
Eşime söyledimmm :) Hem de kendimce eğlenceli/oyunlu bir şekilde. Çok mutlu oldu. 3 kere "şimdi bu kesin mi? Herkese söyleyeyebiliyor muyuz??" diye sordu. Erken düşük ihtimaline karşın en azından 2 hafta bizde kalması gerektiğini söyleyince "keşke bana da söylemese miydin...." diye bir cümle kaçırdı ağzından Neyse şaşkınlığına veriyorum :)
Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun

HERKEsin ateş değeri çok farklı kimi 36,5 ile hamile kalıyor kimi 37,3 ile tek bir ateş değeri ile hamileliği anlamak çok zor.inşallah gönlündeki gerçek olur

CNm hiç Canını sıkma inşallah ikisi bir büyür çatlar .sabahları aç karna bir tatlı kaşığı bala biraz tarçın bir çay kaşığı çörekotu koy dişlerin arasında ez yut faydası olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…