Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heyecandandır o heyecandan .gelişmeleri mutlaka yaz

En geç 28 günde regl oluyorsan ve 27.gün kan verdiysen bence hamilelik zor görünüyor.ateş değerleri hamileliğin işareti değildir.
Eee tabi o kadar büyük bir Sevinç’i saklaması zor.insanın dünyaya haykırası geliyor.oyunu merak ettim beeennnn.ne yaptın?

Geçmiş bilgilerini bilmiyoruz.döngün kaç gün genelde?hiç akıntı,ovü testi falan yok mu?ayrıca her gün aynı saatte ölçtün mü?
Döngüm hiç şaşmaz 27 gündür .hergün aynı saatte ölçtüm hiç geçirmedim.akıntım Yumurtalamadan sonra aslında hiç kesilmedi geçen hafta özellikle 3 gün çok yoğun beyaz alıntı geldi. Su ana kadar da sulu beyaz olarak hala devam ediyor canım akıntı

Canımbu dün yaptığım ovülasyon testi gebelik için kullanabilirsiniz yazıyor bazı yerlerde yaptım böyle çıktı

Kızlar hamile kalmak için bi dua yaptım eğer yarın adet günümde olmaZsam ve isterseniz seve seve paylaşırım normalde regl den bir gün önce kahverengi akıntım gelir ertesi gün olurdum ilk defa bugün gelmedi bende oyuzden şüphelendim

İnofolic kombi içinde yum geliştirici var canım bu arada onu da icebilirsin folik asid zaten zararı yok faydası var.

İnofolic kombi içinde yum geliştirici var canım bu arada onu da icebilirsin folik asid zaten zararı yok faydası var.

Cok uzun zamandir folik asit kullaniyorum zaten. Her seyi denedim sanirim :) Kismetimizde vardir insallah canim ne diyeyim. Belirsizlik icinde beklemek ne zor seymis..

Ateş düşer gibi oldu geri çıktı gebelik olabilirmi sence geçen ay son 4 gün tamamen düşüşe geçmişti
CNm ateş işi belli olmuyor adet günü bile düşebiliyor bazen.18. Gün çatladı ise test için erken olabilir.adet olmazsan tekrarlarsın

Aylin911 di cnm hakkında hayırlısi olur inşallah tezzamanda

Veson ff çizgiyi 14.güne kaydırdı.bence tam gününü buldu çünkü o gün ağrım ve akıntım yoğun olmuştu.ben denemek için yarına düşükten yükseğe bir sürü değer girdim çizgiyi kaydırmıyor.14.gün sabit :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…