Heyecandandır o heyecandan .gelişmeleri mutlaka yazKızlar çok çok teşekkür ederim hepinize, gözlerimden yaş geldi; bana moral oldunuz. Biraz sevinip tadını çıkarma zamanı galiba, haklısınız :)
@XXYYXXYY çok incesin canım, kesinlikle seninle ilgisi yok. İçin rahat olsun.
Eşime söyledimmm :) Hem de kendimce eğlenceli/oyunlu bir şekilde. Çok mutlu oldu. 3 kere "şimdi bu kesin mi? Herkese söyleyeyebiliyor muyuz??" diye sordu. Erken düşük ihtimaline karşın en azından 2 hafta bizde kalması gerektiğini söyleyince "keşke bana da söylemese miydin...." diye bir cümle kaçırdı ağzındanNeyse şaşkınlığına veriyorum :)
Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun
En geç 28 günde regl oluyorsan ve 27.gün kan verdiysen bence hamilelik zor görünüyor.ateş değerleri hamileliğin işareti değildir.Merhabalar. Biz 6 yıllık evliyiz henüz bebek düşünmüyoruz. Son ilişki tarhi 16 Şubat. Reglim 24-25-26-27-28 gün olıyor tam bir düzen yok ama çoğunlumla 25 günde bir oluyorum. 25 güne göde hesaplarsak eğer 2 gün geçtiğinde kanda hcg >0.20 çıktı. Ben gebelik yok diye rahatlamışken annem ablam vs geç döllenme olabilir sende çok belirti var dediler (Gerçekten de kokulara hassaslık dahil ne kadar belirti varsa mevcut , her gün bugün kesin regl olacağım dıyorum ağrım oluyor çünkü ama yok. Bende reglden birkaç gün önce mutlaka kahverengi akıntı olurdu o da yok bazen akıntı geliyor aha regl oldum diyorum bi bakıyorum beyaz) 10 gün sonra bir daha test yap dediler bazı kişilerde geç çıkabiliyormuş kanda. Bugün annem yanakların kırmızı dedi beni öptüğünde ateş gibisin dedi ateşimi ölçtüm kulaktan 36.6. 25 güne göre düşünürsek 4 gün geçti. Bu ateş seviyesi yüksek mi düşük mü? Regl belirtisi mi? Bi regl olsam rahatlayacağım ama belirtileri var kendi yok :/
Eee tabi o kadar büyük bir Sevinç’i saklaması zor.insanın dünyaya haykırası geliyor.oyunu merak ettim beeennnn.ne yaptın?Kızlar çok çok teşekkür ederim hepinize, gözlerimden yaş geldi; bana moral oldunuz. Biraz sevinip tadını çıkarma zamanı galiba, haklısınız :)
@XXYYXXYY çok incesin canım, kesinlikle seninle ilgisi yok. İçin rahat olsun.
Eşime söyledimmm :) Hem de kendimce eğlenceli/oyunlu bir şekilde. Çok mutlu oldu. 3 kere "şimdi bu kesin mi? Herkese söyleyeyebiliyor muyuz??" diye sordu. Erken düşük ihtimaline karşın en azından 2 hafta bizde kalması gerektiğini söyleyince "keşke bana da söylemese miydin...." diye bir cümle kaçırdı ağzındanNeyse şaşkınlığına veriyorum :)
Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun
Merhaba canım hoşgeldin.ff e üyeysen ve linkini paylaşırsan bize de sana da kolaylık olur.Kızlar merhaba yarın regl günüm bende tabloyu yazsam banada yardımcı olurmusunuz lütfen
Bıgün test yaptım canım ama negatif gösterdiMerhaba canım hoşgeldin.ff e üyeysen ve linkini paylaşırsan bize de sana da kolaylık olur.
Geçmiş bilgilerini bilmiyoruz.döngün kaç gün genelde?hiç akıntı,ovü testi falan yok mu?ayrıca her gün aynı saatte ölçtün mü?Bıgün test yaptım canım ama negatif gösterdi
Döngüm hiç şaşmaz 27 gündür .hergün aynı saatte ölçtüm hiç geçirmedim.akıntım Yumurtalamadan sonra aslında hiç kesilmedi geçen hafta özellikle 3 gün çok yoğun beyaz alıntı geldi. Su ana kadar da sulu beyaz olarak hala devam ediyor canım akıntıGeçmiş bilgilerini bilmiyoruz.döngün kaç gün genelde?hiç akıntı,ovü testi falan yok mu?ayrıca her gün aynı saatte ölçtün mü?
Döngüm hiç şaşmaz 27 gündür .hergün aynı saatte ölçtüm hiç geçirmedim.akıntım Yumurtalamadan sonra aslında hiç kesilmedi geçen hafta özellikle 3 gün çok yoğun beyaz alıntı geldi. Su ana kadar da sulu beyaz olarak hala devam ediyor canım akıntı
18 de çatlamış gibi geldi bana 2 gün sonra adet olmazsan testi tekrarla
18 de çatlamış gibi geldi bana 2 gün sonra adet olmazsan testi tekrarla
İnofolic kombi içinde yum geliştirici var canım bu arada onu da icebilirsin folik asid zaten zararı yok faydası var.
CNm ateş işi belli olmuyor adet günü bile düşebiliyor bazen.18. Gün çatladı ise test için erken olabilir.adet olmazsan tekrarlarsınAteş düşer gibi oldu geri çıktı gebelik olabilirmi sence geçen ay son 4 gün tamamen düşüşe geçmişti
CNm ateş işi belli olmuyor adet günü bile düşebiliyor bazen.18. Gün çatladı ise test için erken olabilir.adet olmazsan tekrarlarsın
Aylin911 di cnm hakkında hayırlısi olur inşallah tezzamandaCNm ya senin eski nik neydi kusura bakma ya çıkartamadım.bende pek bir değişiklik Yok aynen devam:) geçen ay bir kimyasal yaşadım.bir sonraki gebelik ne zaman olur artık bekliyoruz:)))işte Rabbim isterse bir ilişki ile de oluyor.örnekleri çok:)
Evet hatırladım çok sağol CNm.herşeyin hayırlısı.tabbim bebeğini de sana bağışlasın inşallah.kendine iyi bakAylin911 di cnm hakkında hayırlısi olur inşallah tezzamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?