Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EVet iki gündür bir tık düşüş oluyor 16 ya kaymaz artık.hadi hayırlısı çok güzel üstüste ilişki de var şimdi sıra sabırla bekleme zamanı

EVet iki gündür bir tık düşüş oluyor 16 ya kaymaz artık.hadi hayırlısı çok güzel üstüste ilişki de var şimdi sıra sabırla bekleme zamanı
hayırlısı olsun inşallah.burda hamiş haberleri ala ala benimde içim bi kıpır kıpır oldu.inşallah hayırlısıyla bu ay yüzüm güler

hahah aslında dün değerlendirirdim de bu sefer ben üşendim :)
aslına bakarsan bu geceye bile üşeniyorum şu an :)
bekleyişe geçesim var.
sonunu Allah a bıraktım hayırlısı olsun.

hahah aslında dün değerlendirirdim de bu sefer ben üşendim :)
aslına bakarsan bu geceye bile üşeniyorum şu an :)
bekleyişe geçesim var.
sonunu Allah a bıraktım hayırlısı olsun.
Ateş biraz daha yükselirse çiZgi düne kayabilir gibi geldi o yüzden dedim.rabbim sonunu güzel etsin inşallah

Ateş biraz daha yükselirse çiZgi düne kayabilir gibi geldi o yüzden dedim.rabbim sonunu güzel etsin inşallah
Benim ovulasyon testleri koyulaşmıyor cnm ya.deli olacam valla..sağ kasığımda ağrı var.acaba yumurta çatlıyomu? Ateşte bugün dip yaptı.bir tuhaf bu ay valla. .

Arkadaşlar ateş 36.8 su anda adet bi gün gecikti. Benim düzensizdi adetim. Adet olmasakta ates düşebilir miydi. Genelde 36.4 tu .

selam kızlar antibiyotik ve agrıkesıcı ıcmek zorundayım agrıkesıcı ıcıyorum bıkacgundur mecburen. yum. donemıme ıkı ucgun var dr. yumurtlamayı etkılemez ve gebelık ogrenene dek ıcılen ılaclar zarar getırmez adete 2,3kala zorda kalmadıkca ıcme dedı. doktorların bulundugubir sitede de butarz sorular okudum sizce ne kadar dogru tam duzelmıstı adetım yeniden..canım sıkıldı ılaclar yüzunden bozulcak olma ihtimaline ovu. testını de bıraktım yapmıcam dıye akıntım da var uc dört gundur gercı

Canım ben de gebeliği öğrenene kadar içtiğin ilaçlar sorun değil diye biliyorum.
yani doktorların bir tabiri var bunun için.
'ya hep ya hiç kuralı' diyorlar.
çok tanıdığım var karnı ağrıyor adet sancısı sanıp ilaçlar içen,
antibiyotik kullananlar.
olacaksa Allah koruyor bir şekilde.

haklısın canım öyle nasipte varsa ınsallah yumurtlamayı etkıılemez aslında mantıken de hormon içeren ilaçlar da degıl bunlar yani. çok tesekkur ederm

haklısın canım öyle nasipte varsa ınsallah yumurtlamayı etkıılemez aslında mantıken de hormon içeren ilaçlar da degıl bunlar yani. çok tesekkur ederm
Canim etkilemiyor yumurtlamayi ben de bogaz enfeksiyonu gecirmistim kullandim yumurtladim da. :) ama yumurtlama zamanindan once kullanmistim yani bebek varken degil. Hem ben de okumustum bazi hamilelere bile ilac yazmis doktor bogaz enfeksiyonunda. Senin neyin var gecmis olsun?

benim heö baş ağrım var hem de dişim apse yapmış canım kist olmuş ve kesılerek alınması gerek dr.umuz da bişey olmaz gebelıkte de engel degl dedı tedavi ıcım rahtladı braz ama hala kusku var alan dr.una danıs ıstersen deynce ona da sordum yum engellemez dedı. antıbıyotıge basladım bugun 3gun var tahmını yumrtlamaya da brn korunmam lazım dıorum yıne de. esım bısey olmazmıs vakıt kaybetmeyelım dıyor araftayım yanı senin nasıl gıdıyor bebiş nasıl keseyı gormussun bugun okudum canımm Hayırlısıyla kalp atısını da duyarsın ınsallah canm neguzel duygu dımıı suan kacıncı haftan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…