CNm geçmiş olsun.gebelik düşündüğünü söylemişsin zAten ona göre ilaç yazmışlardır.korunmana gerek Yok demişler kafanı bunları düşünerek bulandırmabenim heö baş ağrım var hem de dişim apse yapmış canım kist olmuş ve kesılerek alınması gerek dr.umuz da bişey olmaz gebelıkte de engel degl dedı tedavi ıcım rahtladı braz ama hala kusku var alan dr.una danıs ıstersen deynce ona da sordum yum engellemez dedı. antıbıyotıge basladım bugun 3gun var tahmını yumrtlamaya da brn korunmam lazım dıorum yıne de. esım bısey olmazmıs vakıt kaybetmeyelım dıyor araftayım yanısenin nasıl gıdıyor bebiş nasıl keseyı gormussun bugun okudum canımm Hayırlısıyla kalp atısını da duyarsın ınsallah canm neguzel duygu dımıı suan kacıncı haftan
Canmnm hayırlı uzun ömrü olsun inşallah suda mı Doğum olduTeşekkür ederim canım Allah sizlere de nasip etsin inşallah
Dis basa vurur zaten cok gecmis olsun tekrardan bence de zaman kaybetmeyin bebege bi zarar vermez hem yumurtlayana kadar biter antibiyotik. Guzel gidiyor mide bulantilarim basladi bi de surekli bi uyku hali. Gorduk cok sukur insallah bakalim yarin kontrole cagirdi neler gorcez bakalim :) 5hafta 2gunluk oldu cok guzel tabi darisi senin ve tum isteyenlerin basinaa.benim heö baş ağrım var hem de dişim apse yapmış canım kist olmuş ve kesılerek alınması gerek dr.umuz da bişey olmaz gebelıkte de engel degl dedı tedavi ıcım rahtladı braz ama hala kusku var alan dr.una danıs ıstersen deynce ona da sordum yum engellemez dedı. antıbıyotıge basladım bugun 3gun var tahmını yumrtlamaya da brn korunmam lazım dıorum yıne de. esım bısey olmazmıs vakıt kaybetmeyelım dıyor araftayım yanısenin nasıl gıdıyor bebiş nasıl keseyı gormussun bugun okudum canımm Hayırlısıyla kalp atısını da duyarsın ınsallah canm neguzel duygu dımıı suan kacıncı haftan
teşekkür ederimm canım ben normalde ılac ıcmeyı hıc sevmem ondan bır hzuursuz oldum sanırım duzenım de gelmısken uzuldum bukadar ılac ıcmıs olmama ondan taktım hayırlısı artık etkılerse de yapacak bıseyyokCNm geçmiş olsun.gebelik düşündüğünü söylemişsin zAten ona göre ilaç yazmışlardır.korunmana gerek Yok demişler kafanı bunları düşünerek bulandırma
Amin canım siz hamişlerin duaları kabul olur ınsallah:,)bu bulantılar da saglıklı gebelıgıne işaret canım.neguzel Maşallah.Dis basa vurur zaten cok gecmis olsun tekrardan bence de zaman kaybetmeyin bebege bi zarar vermez hem yumurtlayana kadar biter antibiyotik. Guzel gidiyor mide bulantilarim basladi bi de surekli bi uyku hali. Gorduk cok sukur insallah bakalim yarin kontrole cagirdi neler gorcez bakalim :) 5hafta 2gunluk oldu cok guzel tabi darisi senin ve tum isteyenlerin basinaa.
BU Gidişle kan veremeden keseyi görürsün artık :)))Kızlar son durumu haber vereyim size dedim. Gerçi çok bir havadis yok.
Sağlık ocağında bir türlü kan testi nasip olmadı. Dün gittim; "kaydınız yok, biz de kayıt yapmıyoruz" dediler. Toplum sağlığı merkezine gidip kaydımı taşıdım. Bu sabah tekrar gittiğimde de kan alma ekipmanımız yok dediler...
Bu arada randevu için doktoru aradım, önümüzdeki pazartesiden sonra gelebilirsin dedi. 1 hafta bekleyeceğim yani...Kanda beta HCG takibini sordum, boş yere yapma gerek yok dedi. Biraz rahat bir doktorum var sanırım :)
Benim bildiğim çok yum olursa aşılama iptal oluyor shinsegi sanki böyle birşey yaşayacaktı nerde isekızlar doktordan geldim en büyük yumurtam 11 mm olmuş başka da öyle büyük yum yok sanırımendometrium geçende 6 idi şimdi 7,2 olmuş aynı doza devam perşembe hem kan hem usg bakalım nolacak?
aşılamada çok yum mu büyümeliydi ben hiç bilmiyorum çok tedirginim her konuda
aynen iptal ediyorlar genelde.benimde ilk aşılamamda yumurtam çoktu kararsiz kaldılar,en son çoğul gebelik riski var ikiz yada üçüz kabul ediyormusun dediler.ediyorum dedim benden kabul ettiğime dair imza almışlardı.ama elde var sıfır :)Benim bildiğim çok yum olursa aşılama iptal oluyor shinsegi sanki böyle birşey yaşayacaktı nerde ise
evet cnm çok fazla olursa ohss mi deniyor neyse iptal oluyorda iki üç olsa ihtimal artar mı acaba dedim de :)Benim bildiğim çok yum olursa aşılama iptal oluyor shinsegi sanki böyle birşey yaşayacaktı nerde ise
İKİYİ kabul ederler onda sıkıntı Yok.brlki 3 ü de kabul ederler bilmiyorum ama daha fazla olursa çoğul gebelik riskinden dolayı da aşılama yapmıyorlarevet cnm çok fazla olursa ohss mi deniyor neyse iptal oluyorda iki üç olsa ihtimal artar mı acaba dedim de :)
hayırlısı bakalım cnm perşembeye kaç tane olacak şimdilik 1 görünüyor.İKİYİ kabul ederler onda sıkıntı Yok.brlki 3 ü de kabul ederler bilmiyorum ama daha fazla olursa çoğul gebelik riskinden dolayı da aşılama yapmıyorlar
kızlar doktordan geldim en büyük yumurtam 11 mm olmuş başka da öyle büyük yum yok sanırımendometrium geçende 6 idi şimdi 7,2 olmuş aynı doza devam perşembe hem kan hem usg bakalım nolacak?
aşılamada çok yum mu büyümeliydi ben hiç bilmiyorum çok tedirginim her konuda
haklısın cnm aramızda aşılama konusunda en tecrübeli sendin sanırım karıştırmıyorsamperşembe günü belki geriden gelen bir yumurta görülebilir merak etme..daha 7.günündesin çünkü.aşılamada çok yumurta büyümesini doktorlar çok sıcak bakmıyorlar çoğul gebelik riski olduğu için hangi doktora gittiysem bizim için yeterli olan sadece bir yumurta demişlerdi.bende vesonun dediği gibi 2-3 kabul ederlerde fazlasını kabul etmezler.canım zaten olacağı varsa 1 yumurta ile de oluyor ki 1 yumurtanın bölünüp ikiz olma ihtimali bile var
15 ne zamandıSevgiliVeson ates tablom
http://fertilityfriend.com/home/6aacdf/
Femara kullanmama ragmen 15 mmlik bir yumurtam var sadece. Doktor yarin da cagirdi bakalim dedi. Bu ay umut yok gibi. Sen ne dersin?
EVET onu sordum.1-2 güne çatlayacak kıvama gelir inşallah merak etme.geç olsun güç olmasınDun 15 mm idi. Eger onu soruyorsan
SevgiliVeson ates tablom
http://fertilityfriend.com/home/6aacdf/
Femara kullanmama ragmen 15 mmlik bir yumurtam var sadece. Doktor yarin da cagirdi bakalim dedi. Bu ay umut yok gibi. Sen ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?