Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 ay bende femara kullandım hep tek yum gelişti bende de. Erken gelişmesi iyi değil zaten benim 11. Gün iğne kıvamına geldi ama fos çıktı maalesef.
Canım sen ne kullanıyorsun bu ay?kendi haline mi bıraktın?

Canmnm hayırlı uzun ömrü olsun inşallah suda mı Doğum oldu
Teşekkür ederim, maalesef olmadı gündüz gitseydim beni oraya alacaklardı ama gece su geldi apar topar acile gittik sabaha kadar oradaydım açılma yavaş ilerleyince epidural istedim sonradan suda Doğum odasına aldılar beni ama epidural takılı olduğu için normal Doğum oldu.

Hayırlısı olsun CNm önemli olan sağlıkla dünyaya getirmek ikiniz de iyisin maşallah.normal Doğum da olmuş ne güzel.varsın susuz olsun :)

2 ay bende femara kullandım hep tek yum gelişti bende de. Erken gelişmesi iyi değil zaten benim 11. Gün iğne kıvamına geldi ama fos çıktı maalesef.

Benim de yarin 18. gunum olacak. Gec yumurtlayacagim sanirim yine. Bu arada femarayi bana gunde 1 kez kullandirdi. Ilk kez kullaniyorum diye sanirim. Olmazsa onumuzdeki ay dozu arttiririz dedi. Sen ne kadar kullanmistin?

Canım sen ne kullanıyorsun bu ay?kendi haline mi bıraktın?

Bu ay ilaç kullanmadım canım ama Hsg nin tekrarı için devlete gittiğimde yine gelişen yumlari kacirmayalim diye iğne verdi. Bende eski dr.uma gittim oda aynı şeyi söyleyince yaptırdım orda iğneyi.. bakalım cuma adet günüm

Benim de yarin 18. gunum olacak. Gec yumurtlayacagim sanirim yine. Bu arada femarayi bana gunde 1 kez kullandirdi. Ilk kez kullaniyorum diye sanirim. Olmazsa onumuzdeki ay dozu arttiririz dedi. Sen ne kadar kullanmistin?

Bende günde 1 kullandım canım.

aminn canım inşallah..
evet toplamda 5 aşılama yaptırdım 2 si özelde 3 ü devlette oldu devlette tüp bebeğe geçiş için yaptırdım şimdi tüp için evrak toplama aşamasındayım nisan gibi tüpe başlayacam Allah'ın izniyle.5 aşılama da olumsuz olunca pek olumlu örnek sayılmıyorum galiba ama yine aldığım tedbirleri yazayım :) devlette yaptırdığım ilk aşılama sonrasında bir şekilde 10 gün rapor aldım sürekli yattım olmadı ikinci ve üçüncü aşılamalarda da aşılamadan sonra 2 gün yattım.yediklerime içtiklerime dikkat ettim, iş yapmadım ağır kaldırmadım ama sonuçta olmadı ben sadece elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım bir de biliyorsun nasip kısmet meselesi olacağı varsa hiç birşey yapmasanda oluyor... bir ton şey yapsanda olmuyor...Ama tabi biz tedbirimizi alalım da gerisi Allah'ın taktiri.Sana burda verebileceğim tek tavsiye olabildiğince stresi en minimum seviyeye indirmek olacak.Çok kendini dinleme acaba şöyle olsaydı ne olurdu böyle olsaydı ne olurdu vs.vs.Bence bu süreci akışına bırakmak en güzeli..
Rabbim güzel sonuçlar almanı nasip etsin inşallah

Stres ve hareketten biraz uzak durmam gerekse ben 10 gün rapor alıp evde yatayım, elimden geleni yaptığımdan emin olmak için.Rabbim nasip edecekse her türlü nasip olur ama dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.
Tüp için aşılama şartı iki mi üç müydü?çok mu evrak gerekli tüp için?Allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inş.tüpü de devlette mi yaptırcaksın?

aslında 10 gün rapor almak gereksiz geldi bana evde kendi kendine kalınca daha çok düşünüyorsun ve haliyle daha çok stres oluyor.en azından işyerinde bir şekilde işle daha çok meşgul oluyorsun.Aynen cnm haklısın biz tedbirlerimizi alalım gerisi Allah'a kalmış...

tüp bebeğe hak kazanmak için 3 aşılama şartı var.evet devlette yaptıracağım.baya evrak istiyorlar aslında istediklerini bir günde yaptırırsın ama her birinin randevu tarihleri farklı oluyor mesela smear kültür ve idrar ve psikiyatri için 5 martta randevum vardı. adet olunca hormon testi verecem 20 martta anestezi randevusu var eşimin üroloji randevusu var ve 15 gün arayla iki test vermesi gerekiyor.baya uzuyor süreç anlayacağın.bak evrak listesini eke koyuyorum bakarsın.benim bu önümüzdeki regle yetişmiyor evraklar bir sonraki reglede ucu ucuna yetişecek gibi görünüyor.

Eklentiler

• 28232940_10211332196161483_257746298_n.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 37
cnm aşılama da tutma oranı çok düşük olduğu için kendimi ileriye dönük planlamaya çalışıyorum tabi doktorun yönlendirmeleriyle olacak.aşılamalar arasında boş ay olmalı mı, yoksa arka arkaya yapabilir miyim?hem prosedür olarak hem psikolojik olarak.
çok sağol cnm kaydedeyim bizim üni hastanesi de aynı şeyleri ister büyük ihtimalle(canım hiç okunmuyor bulanık olmuş)

benim aşılamalar peş peşe yapıldı.prosedür olarak bir problem olacağını sanmıyorum ama kişinin psikolojisine bağlı diye düşünüyorum aradaki süre.eğer çok etkilenirsen ara verebilirsin doktorlar buna müsade edebiliyor.ben pek etkilenmedim birde ben daha çok tüpe hak kazanmak için yaptırdığım için rahattım psikolojik olarak.
elimde hazır kayıtlı vardı onu gönderdim aslı evde akşam eve gidince daha okunaklı çeker tekrar gönderirim canım.

EVET onu sordum.1-2 güne çatlayacak kıvama gelir inşallah merak etme.geç olsun güç olmasın

Gunaydin Veson
Gunaydin cibi35
Canlar bugun atesim bir tik yukseldi. Bir de akinti geldi. Biliyorum su ara basiniza cok musallat oldum ama :) Sizce bugunu degerlendirelim mi? Yoksa dunu mu degerlendirmek gerekiyordu? Ya da bugun tekrar doktor kontrolune gidecegim, biliyorsunuz en son 2 gun once 15 mm'di, onun yonlendirmesine gore mi hareket edeyim? Ne dersiniz?

Artık kesinlikle Emin’im benim yumyum Ateş dip yaptığında değil,dipten sonraki yükseldiği ilk gün çatlıyor.kaç aydın aynı rutin.dün bel ve kasık ağrısından öldüm mahvoldum.dün akşam 8-9 gibi çatladı.sizde ff in çizgi çektiği gün mü çatlamış oluyor?benimki 14.gün olmalıydı.

Bu arada bir arkadaşım var ateş ölçmeye başladı ffyi bilgisayardan ben kurdum onun adına neyse hallettim sonra kendi sayfamı açayım dedim pek anlayamadım ama türkçeye çevirerek okudum biri adına ff kaydı yaptığım için aynı pc üzerinden vip üyelik kazandınız diye uyarı verdi hakketen de vermiş

Bugünü acil değerlendirmeni öneriyorum.ki yarına spoşların kalitesi artsın.

benimde ff çizgiyi 12.güne çekti yükselmeden önceki ateşin en düşük olduğu güne ama bende eminimki yumurtam 13.günde çatladı çünkü aynı senin dediğin gibi ağrıdan öldüm 13.gün akşam saat 8-9 gibi

Anlık bir yükseliş gibi geldi bana 15 milimden 2 günde çatlayacak pozisyona gelmez yani bilemedimbugün dr ne diyecek bakalım sen yine de çalışmanı yap

Anlık bir yükseliş gibi geldi bana 15 milimden 2 günde çatlayacak pozisyona gelmez yani bilemedimbugün dr ne diyecek bakalım sen yine de çalışmanı yap

2 günde 15 mm den çatlayabilecek büyüklüğe gelmiş olabilir.illa hergün 1 mm büyüyecek diye bir kaide yok.kendimden biliyorum 14 mm di yumurta 2 gün sonra 20 mm olmuştu.son günlerde daha çok büyümeye başlıyor bence.Yani bu ateş sıçramasına göre yumurtlama olmuşda olabilir bakalım inşallah çatlamamıştırda değerlendirirler hemen bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…