Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben şunu farkediyorum bazı tablolarda yum çatlıyor yükseliş 1-2 gün sonra oluyor bazen aynı güne çizgiyi çekiyor bazı tablolarda da tam ateşin yükseldiği gün yum çatlamış oluyor.bence bu progesteronun o ayki vücuttaki salınımına bağlı olarak değişiyor.

Mesela geçen ayki tablona bakınca senin ateş yeterli yükselişi tam göstermemiş gibi duruyor.siz yine de bugünü De değerlendirin

Biz de yapalım

Senin genelde yükseldiği gün ovu günün oluyor.aşılama yaptığın aylardan biliyorum

Ya işte bu hormonlar bu yüzden hep kafamda soru işareti yapıyor 2 günde normalde bu kadar büyümemesi gerek aslında.bu işi tıpkı hormonlu tavuklara benzetiyorum.ilacı veriyorlar veriyorlar civcive 2 günde tavuğa dönüyor

iyi benzetme olmuş gerçekten..ilk iğneyi kullanımıyla son doz iğneyi kullanım arasında çok fark oluyor bence çünkü habire hormon yükleniyor vucuda ve son gün vucutta daha çok hormon biriktiği için daha çabuk büyüyor yumurta

doğru anladıysam bu sebepten ötürü verdi vipi..ki böyle bişey varsa her ay fake hesaplar açılabilir
vip olman hoşuma gitti açıkçası 7-8 gün anca kullanmışsın gonalf, dozajı da az tutmuşlar 37,5 .
gonalf ovitrela başka ilaç kullanmadınmı?
bana cetrotide diye birşey yazmış nedir bilmiyorum .

vip olman hoşuma gitti açıkçası 7-8 gün anca kullanmışsın gonalf, dozajı da az tutmuşlar 37,5 .
gonalf ovitrela başka ilaç kullanmadınmı?
bana cetrotide diye birşey yazmış nedir bilmiyorum .

evet 5 günlük bir hediyeymiş sadece olsun 5 gün vip vip takılacam

yok başka ilaç kullanmadım ben...aşılamadan sonra sadece progestan kullandım.evet dozu çok küçük verdiler hastaneye gittiğimde konuştuğum tüm bayanlar 37,5 dozla başlamışlardı eğer bu doz cevap vermez ise dozu yükseltiyorlarmış.ama benim yumoşlar cevap verdi ilk aşılamada 2 tane 2.ve 3.aşılamada da 1 er tane yum.olmuştu.
bende bilmiyorum bu ilacı ama şimdi internetten baktım galiba yumurtanın erkenden çatlamaması için kullanılıyor. şöyle yazıyor ;
CETROTIDE 0.25 mg 1 flakon Nedir ve Ne İçin Kullanılır
LHRH, adet döneminde yumurtlamayı artıran, luteinizan hormon (LH) denilen bir diğer hormonun salgılanmasını düzenler. Döllenme için sadece olgun yumurta hücreleri uygun olduğundan, yumurtalıkların uyarısı tedavisi sırasında oluşabilecek erken yumurtlamayı engellemek amacı ile CETROTIDE kullanılır.

Bu hafta gün aşırı ilişkinin kimseye bir zararı olmaz :)) hem spermler de bu şekilde yenileniyormuş Bir de zaten dr a gidiyorsun hiç stres yapma bakalım kaç mm olmuşlar.

Kız benim iğneden bile 4 gün sonra çatlıyor İlk zamanlar ateş yükseldiğinde bırakıyorduk çalışmayı ama işin aslı öyle değilmiş. benim hep büyük değil geriden gelen yum çatlıyormuş.

cok sağol cnm bilgiler için :)
aşılamada kullanılacak sperm örneğinin kaç günlük olacağı? aşılama öncesi ilişki olabilir mi? konularında bilgin var mı cnm?

kızlar bişey sorcam ya.adete 1 hafta kala girilen ilişki eğer gebelik oluşacaksa onu etkilermi..çok afedersiniz benimki 1-2 gündür peşimde başımdan savamadım.korkuyorum bişey olacak diye.böyle bişey varmı,bilginiz varmı ?

Kocayı bu kıvamda bulmuşsun kaçırmabir teze göre içerde sperm sıvısının bulunmasının gebelik oluşumuna bile faydası varmış.bir arkadaş zamanında İngilizce bir video paylaşmıştı.orda anlatıyordu.özellikle ilk gebelikte vücut embriyoyu yabancı cisim olarak algılayıp kabul etmeyebiliyormuş.bu yüzden ovuladyon sonrası olan ilişkiler ile vücut spermle sık sık karşılaştığı için embriyoyu da dışlamıyormuş .ama siz yine de dikkatli ve yavaş olun.:))

sağol canım ya buda yeni bir bilgi o kocama ne desem ki.ben pesinde koşarken zorla,ben birakincada o başlıyor :)) o zaman uyaririm hayvan gibi şey yapma diye

Bu hafta gün aşırı ilişkinin kimseye bir zararı olmaz :)) hem spermler de bu şekilde yenileniyormuş Bir de zaten dr a gidiyorsun hiç stres yapma bakalım kaç mm olmuşlar.

Dokrordan simdi ciktim. Yumurta 16-17 mm kadar olmus, kendiliginden catlayacak igneye gerek yok, bugunden itibaren 36 saatte bir iliski olsun dedi. Muhtemelen pazar catlayacakmis. Pazartesi gel catlamis mi bakalim dedi. Cok mutluyum ya :)) Veson

BEN de mutlu oldum senin adına:) inşallah bebek olur daha da mutlu oluruz inşallah

Haydi rastgele canım, başlasın çalışmalaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…