Dokrordan simdi ciktim. Yumurta 16-17 mm kadar olmus, kendiliginden catlayacak igneye gerek yok, bugunden itibaren 36 saatte bir iliski olsun dedi. Muhtemelen pazar catlayacakmis. Pazartesi gel catlamis mi bakalim dedi. Cok mutluyum ya :))Veson
Koyulaşmıyor ya ..bugün 18.gün oldu.acaba yumurta mı oluşmadı bende.. Moralim dipte yani tuğbişim...
BEN de hep nedense çatlayacak diye düşünüyorum belki bu ay biraz gecikecektir ateş de bir anormallik Yok gibi.stres yapmaKoyulaşmıyor ya ..bugün 18.gün oldu.acaba yumurta mı oluşmadı bende.. Moralim dipte yani tuğbişim...
Aynen .ben Aralık da bir hafta izin almıştım.eşim de tesadüf aynı hafta izin kullanmıştı.tam da ovulasyon o haftaya denk geldi mi:)çalışöalar çok rahat oldu o rahatlık sonucu hamile kaldığımı düşünüyorum.her ne kadar sonu güzel olmasa daOhh maşallah :)) hafta sonuna gelen catlamalari hep sevmişimdir :))
Bilmiyorumki cnm ya.hatırlamıyorum ama bir keresinde ff çizgiyi 20.güne çekmişti.bu şartlar altında çalışma şevkide kalmıyo insanda..bu ay bir hayli stresliydim.prolaktin bile tavan yapmıştır yani..Abla bence teste çok takılma. Bu ay bşraz geç çatlayacak gibi duruyor. Daha önceden geç ovulasyon olduğu olmuşmuydu? İklim. Stres kullanılan ilaçlar hepsi döngüyü etkiliyor.Sen çalışmaları aksatma. Nasipte varsa o bi yolunu bulup gelecek inşallah
Hayırlısı bakalım cnm.inşlh dediğin gibi olur.. Moralman dipteyim yani..BEN de hep nedense çatlayacak diye düşünüyorum belki bu ay biraz gecikecektir ateş de bir anormallik Yok gibi.stres yapma
Zaten hep o iş üzere olduğu için insan bişey anlamıyor yani.bende hamile kaldığım ay çok rahattım ...Aynen .ben Aralık da bir hafta izin almıştım.eşim de tesadüf aynı hafta izin kullanmıştı.tam da ovulasyon o haftaya denk geldi mi:)çalışöalar çok rahat oldu o rahatlık sonucu hamile kaldığımı düşünüyorum.her ne kadar sonu güzel olmasa danedense bizim ilişkiler ovu zamanı hep bir stres hep bir atraksiyon sevişmiyor savaşıyoruz resmen
Aynen .ben Aralık da bir hafta izin almıştım.eşim de tesadüf aynı hafta izin kullanmıştı.tam da ovulasyon o haftaya denk geldi mi:)çalışöalar çok rahat oldu o rahatlık sonucu hamile kaldığımı düşünüyorum.her ne kadar sonu güzel olmasa danedense bizim ilişkiler ovu zamanı hep bir stres hep bir atraksiyon sevişmiyor savaşıyoruz resmen
Zaten hep o iş üzere olduğu için insan bişey anlamıyor yani.bende hamile kaldığım ay çok rahattım ...
cok sağol cnm bilgiler için :)
aşılamada kullanılacak sperm örneğinin kaç günlük olacağı? aşılama öncesi ilişki olabilir mi? konularında bilgin var mı cnm?
Ohh maşallah :)) hafta sonuna gelen catlamalari hep sevmişimdir :))
Bu arada ben gene zikzak çizmeye başladım
demi bu seferki tarzı farklıYalnız bu defa halay çekiyorlar
YOK antibiyotiğin öyle bir etkisi Yok yumurta çatladıktan sonra ateş yükselecektir.sen çalışmalarını yap.geçen ayki döngü biraz karmaşıktı o yüzden bu ay biraz gecikebilirVeson cum ben antibiyotık kullanıyorum ya benm ateş 36.3de kaldı yaa antıboyotıkten dusuk cıkıyor olabılır mı.atesı sabıt tutuyosa falan. cunku bugun yumurta akı gb akntım oldu sabahtan berı uckez yogun sekılde. bem yumurtladıktan sonra olur bu akıntım busekılde. dunaksam da ıkıkez kasıgıma sancı gırdı ama cokfazla sıddetlı degıldı kistten sonra döngüm 28mi oldu acaba dıye dusunuyorum:) neyse ki aksamı degerlendırdık:)
canım gecen ay 8subatta catladı 22de adet oldum tam 14gunsurdu herkadın gb luteal faz. aynı boyle akıntı olmustu 8ınde ovu yapnca pik gordum adetin duzelır demstı dr ondan yumurtladm mı dye dusunuyorum ovu.u da braktım ama yapsam mı bılemedm normal dongume gore c.tesı yumurtlıcaktm 28gune dustuyse duzenım yenıden. catlamıs olablr dye dusundum sancım olrsa ben teste bakaym.barı mecburYOK antibiyotiğin öyle bir etkisi Yok yumurta çatladıktan sonra ateş yükselecektir.sen çalışmalarını yap.geçen ayki döngü biraz karmaşıktı o yüzden bu ay biraz gecikebilir
Stres yapma bugün çatladı ise yarına ateş yükselmeye başlar.sen bol bol çalış testle falan uğraşmacanım gecen ay 8subatta catladı 22de adet oldum tam 14gunsurdu herkadın gb luteal faz. aynı boyle akıntı olmustu 8ınde ovu yapnca pik gordum adetin duzelır demstı dr ondan yumurtladm mı dye dusunuyorum ovu.u da braktım ama yapsam mı bılemedm normal dongume gore c.tesı yumurtlıcaktm 28gune dustuyse duzenım yenıden. catlamıs olablr dye dusundum sancım olrsa ben teste bakaym.barı mecbur
evet evet dogru süngüm düşmesin hemen :)Stres yapma bugün çatladı ise yarına ateş yükselmeye başlar.sen bol bol çalış testle falan uğraşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?