Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ohh maşallah :)) hafta sonuna gelen catlamalari hep sevmişimdir :))

Abla bence teste çok takılma. Bu ay bşraz geç çatlayacak gibi duruyor. Daha önceden geç ovulasyon olduğu olmuşmuydu? İklim. Stres kullanılan ilaçlar hepsi döngüyü etkiliyor.Sen çalışmaları aksatma. Nasipte varsa o bi yolunu bulup gelecek inşallah
Koyulaşmıyor ya ..bugün 18.gün oldu.acaba yumurta mı oluşmadı bende.. Moralim dipte yani tuğbişim...

Ohh maşallah :)) hafta sonuna gelen catlamalari hep sevmişimdir :))
Aynen .ben Aralık da bir hafta izin almıştım.eşim de tesadüf aynı hafta izin kullanmıştı.tam da ovulasyon o haftaya denk geldi mi:)çalışöalar çok rahat oldu o rahatlık sonucu hamile kaldığımı düşünüyorum.her ne kadar sonu güzel olmasa danedense bizim ilişkiler ovu zamanı hep bir stres hep bir atraksiyon sevişmiyor savaşıyoruz resmen

Bilmiyorumki cnm ya.hatırlamıyorum ama bir keresinde ff çizgiyi 20.güne çekmişti.bu şartlar altında çalışma şevkide kalmıyo insanda..bu ay bir hayli stresliydim.prolaktin bile tavan yapmıştır yani..
BEN de hep nedense çatlayacak diye düşünüyorum belki bu ay biraz gecikecektir ateş de bir anormallik Yok gibi.stres yapma
Hayırlısı bakalım cnm.inşlh dediğin gibi olur.. Moralman dipteyim yani..

Zaten hep o iş üzere olduğu için insan bişey anlamıyor yani.bende hamile kaldığım ay çok rahattım ...

Şu izin meselesini düşünmedim değil ama benim izinli olduğumu kimsenin bilmemesi de lazım :)) çalışıyoruz diye kimse dokunmuyor duyarlarsa hiç boş kalamayiz

cok sağol cnm bilgiler için :)
aşılamada kullanılacak sperm örneğinin kaç günlük olacağı? aşılama öncesi ilişki olabilir mi? konularında bilgin var mı cnm?

rica ederim canım ne demek :) ben bu arada akşam unuttum sana evrak listesini göndermeyi ama bu akşam kesin atarım..
aşılama öncesi ilişki olabilir canım sorun olmaz.aşılama öncesi en az 2-3 gün ilişki olmaması gerekiyor.ben hep kontrole gitmeden bir gün önce ilişki yapıyordum.ertesi gün kontrolde eğer yumurta büyüdüyse doktor çatlatma iğnesi veriyor iki gün sonrada aşılama yapıyor.bu sayede 2-3 gün cinsel perhiz süresine uymuş oluyordum.sende her kontrole gitmeden önceki gece ilişkiye girebilirsin. atıyorum yarın kontrolün varsa bu gece bir ilişki olabilir.

Veson cum ben antibiyotık kullanıyorum ya benm ateş 36.3de kaldı yaa antıboyotıkten dusuk cıkıyor olabılır mı.atesı sabıt tutuyosa falan. cunku bugun yumurta akı gb akntım oldu sabahtan berı uckez yogun sekılde. bem yumurtladıktan sonra olur bu akıntım busekılde. dunaksam da ıkıkez kasıgıma sancı gırdı ama cokfazla sıddetlı degıldı kistten sonra döngüm 28mi oldu acaba dıye dusunuyorum:) neyse ki aksamı degerlendırdık:)

YOK antibiyotiğin öyle bir etkisi Yok yumurta çatladıktan sonra ateş yükselecektir.sen çalışmalarını yap.geçen ayki döngü biraz karmaşıktı o yüzden bu ay biraz gecikebilir

YOK antibiyotiğin öyle bir etkisi Yok yumurta çatladıktan sonra ateş yükselecektir.sen çalışmalarını yap.geçen ayki döngü biraz karmaşıktı o yüzden bu ay biraz gecikebilir
canım gecen ay 8subatta catladı 22de adet oldum tam 14gunsurdu herkadın gb luteal faz. aynı boyle akıntı olmustu 8ınde ovu yapnca pik gordum adetin duzelır demstı dr ondan yumurtladm mı dye dusunuyorum ovu.u da braktım ama yapsam mı bılemedm normal dongume gore c.tesı yumurtlıcaktm 28gune dustuyse duzenım yenıden. catlamıs olablr dye dusundum sancım olrsa ben teste bakaym.barı mecbur

Stres yapma bugün çatladı ise yarına ateş yükselmeye başlar.sen bol bol çalış testle falan uğraşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…