Hayırdır inşallah diyelim:))Peki benim ateşin 36.5 e kazık çakmış olması
Hayırdır inşallah diyelim:))
Orasını Rabbim bilir beraber alalım inşallah güzel haberiHiç sanmam :)
yine de Allah büyük.
senden iyi haber alalım inşallah.
seninki daha olur bir durum bana göre
benim tablomda berbat bu ay ya...çatlayacakmı çatladımı valla bu ay gıcık oldum...sinirlerim tavan yaptı...adam bir yandan test yap deyip duruyo ...yapıyom testler fos çıkıyor...çıldırmaya az kaldı..Yalnız bu defa halay çekiyorlar
bende testle kafayı sıyırdım valla...sence benim hangi gün çatlar canım ya..ateşe göre tahmin yapabiliyormusun?Stres yapma bugün çatladı ise yarına ateş yükselmeye başlar.sen bol bol çalış testle falan uğraşma
Yok CNm bu negatif daha birşey girmeVeson ben ovu testını dyanamadm baktım 2tane kalmıstı ztn bitsın barı dedım ılaclardan da kafama taktım koyulasma olmus mu dıye sonuc bu pozıtıfe cokyakın daha catlamamıs dedıgın gb bir iki gune catlıcak sanırım tam gunünde :) ben sımdı test kısmına ne gıreyım. high gıreyım dimi
benim tablomda berbat bu ay ya...çatlayacakmı çatladımı valla bu ay gıcık oldum...sinirlerim tavan yaptı...adam bir yandan test yap deyip duruyo ...yapıyom testler fos çıkıyor...çıldırmaya az kaldı..
Yok CNm ateeşe göre tahmin yapamıyorum.senin bu koca da bir garip beni güldürdü ovu testlerine mi diyor test yap test yap diyebende testle kafayı sıyırdım valla...sence benim hangi gün çatlar canım ya..ateşe göre tahmin yapabiliyormusun?
Hayırdır inşallah diyorum.PekiVeson benim bu ateşimin oynakligina ne diyosun burda bir sürü topige girdim zaman gecirdim.en sevdigim topik bu oldu.herkes cok icten,cok iyi niyetli
cok intizamli coook.yerinde duramiyor.artik icerde neler yaşıyorsa :))) insallah sonu hayır olur yaa.Hayırdır inşallah diyorum.çok intizamlı gidiyor ovu öncesi olsun sonrası olsun.yeşillenirse sonu çerçeveletmek gerek ben de bu topiği hepinizi seviyorum
senin ateş adeta desen çiziyor, çok karakterli tarz sahibi maşallah :)cok intizamli coook.yerinde duramiyor.artik icerde neler yaşıyorsa :))) insallah sonu hayır olur yaa.
demi ablasi maşallahsenin ateş adeta desen çiziyor, çok karakterli tarz sahibi maşallah :)
Prolaktin kac? Benim de 26ydi yani 5-6 yildir sutum bile gelir benim hep zor hamile kalabilirsin diyorlardi ikinci korunmazsiz ayda oldu cok sukur.Benim prolaktinde yüksek çıktı ne hassas hormonlarimiz var kuzum yaa. Stressiz hayat mı var yandık valla
He valla :)))Yok CNm ateeşe göre tahmin yapamıyorum.senin bu koca da bir garip beni güldürdü ovu testlerine mi diyor test yap test yap diye
Prolaktin kac? Benim de 26ydi yani 5-6 yildir sutum bile gelir benim hep zor hamile kalabilirsin diyorlardi ikinci korunmazsiz ayda oldu cok sukur.
Çok sağol cnm kaydedeyim.bugün hemşireye sordum iki iğneli olumsuz aşılama şartı var dedi cnm yer yer değişiyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?