Hadi gözün aydın:))
Sağol cnm.bu ayda böyle geç oldu.inşlh sonu hayırlı olur.bakalım yarın koyulaşacakmı?Hadi gözün aydın:))
Çok sağol cnm kaydedeyim.bugün hemşireye sordum iki iğneli olumsuz aşılama şartı var dedi cnm yer yer değişiyor mu acaba?
Yumurtalarim çok azar azar büyüyor.bu durum asilamada bir sorun yaratir mi acaba :-(
CNm hiç ovulasyon lekesi yaşamadım nasıl ne zaman oluyor pek bilmiyorum.ama bazen ovulasyon lekesi yaşanabiliyor.dün çalışma var yarın da bir çalışma olur tmmve yumurtlama kanaması yumrtlama yaklasınca da olan bısey mı ya yoksa catladıktan sonra mı.olur sadece. şanslıyım gordum bunu ama.suan yarınaksama.dek.degerlendrme ıhtımalımız yok evımzde degılızVeson
ben de ilk yaşadım ya şimdi atesm 36.3 yıne ama ayaklarm avuclarm yanıyor gb. yarın cıkarsa anlıcam sanırım gece anıden coksıddetlı sancı gırdı soluma ve onbesdk snra lavaboda pembe kanlı akıntı geldı muhtemelen catladı ama bugun 18.00gb degerlendıreblcm en erkenCNm hiç ovulasyon lekesi yaşamadım nasıl ne zaman oluyor pek bilmiyorum.ama bazen ovulasyon lekesi yaşanabiliyor.dün çalışma var yarın da bir çalışma olur tmmbugünkü ateş kaç ?
Sen ilk fırsatı değerlendir bir gün önce de ilişki var zaten.ateş de yüksrlirse bu iş tamamdırben de ilk yaşadım ya şimdi atesm 36.3 yıne ama ayaklarm avuclarm yanıyor gb. yarın cıkarsa anlıcam sanırım gece anıden coksıddetlı sancı gırdı soluma ve onbesdk snra lavaboda pembe kanlı akıntı geldı muhtemelemin catladı ama bugun 18.00gb degerlendıreblcm en erken
Hadi bakalım inşallah sağ ol canımSen ilk fırsatı değerlendir bir gün önce de ilişki var zaten.ateş de yüksrlirse bu iş tamamdır
evet cnm bende pko var.en büyüğü 12 mm civarı.dozu yükseltirse benim gonalfler yetmez :) iki kutu rapora yazılıyormuş 2. kutudayım hakkımızda hayırlısı cnm.Rica ederim cnm.Galiba değişiyor bende ikı diye biliyordum 3 dediler.hatta özelde yaptırdığım asilamanin epikriz raporunu bile verdim devlette geçerli demişlerdi ama onu bile kabul etmediler.
Sende pko vardı galiba yanlış bilmiyorsam ondan mı acaba.eğer büyüme yeterli gelmezse dozu yukseltebilirler.birde erken daha 9.gundesin.ben 8.günde gidiyordum daha küçük oluyordu 10.günde gittiğimde büyümüş oluyorlardi.12.günde de aşılama yapılıyordu. Senin yum.kaç mm olmuş ?
evet cnm bende pko var.en büyüğü 12 mm civarı.dozu yükseltirse benim gonalfler yetmez :) iki kutu rapora yazılıyormuş 2. kutudayım hakkımızda hayırlısı cnm.
manisada gidebileceğim başka bir devlet kurumu yok cnm evrakları kabul etmeme şanları olmayacak inş.ilk aşılamada inş hamile kalırım ama kötü ihtimalleri düşünsem de ilk tüp denemem dahil celal bayar üniversite hastanesine giderim.sonrası izmir olur.
hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inş.hastanede 20 yaşında çok genç bir hamişe rastladım.7 aylık hamile 25 gündür hastanede yatıyormuş bebeğinin kalp damarları çok ince oldugu için kan pompalamıyormuş, koskoca üni hastanesi biz yapamayız, biz yaparız deyip oyalıyormuş.herkesin sınavı bambaşka dedim, rabbimden şifa istedim o masum için, bugünümüze şükrettim.
Adete 5 günüm kaldi.bugun atesim 36.7 ye çıktı.gecen ay ayni günlerde düşüş başlamış.bakalım yarın ateşim ne gosterecek
birlikte safak sayıyoruz desenebenim de 5 günüm var adete.
beraber bekliyoruz.
inşallah hayırlı şeyler olur.
birlikte safak sayıyoruz deseneinsallah canim.insallah burdan güzel haberlerimizi paylasmak bizede nasip olur
görünürde yok.yani sebepsiz infertilite.hayırlısı olsun.sende umutsuz olma.biliyorsun bu işte mucizeler oluyor.en basitinden benim abim ve yengem.onlara tüp bebekle bile hiç ihtimal vermedi doktorlar.abimde canlı sperm yoktu.2kere ameliyat oldu.yengemdede problemler vardı.abimin spermi laboratuvar ortamında canlandırılarak tüp bebek yapıldı ve ilkinde tuttu.doktor mucize dedisenin bir sıkıntın yoktu sanırım o yüzden Allah ın izniyle senin güzel haberlerini de yakında alırız canım.
Evet sinir 24fln olmasi lazim tabi laboratuvarlar arasi degisebilir umarim engelleyici degildir. Esinin d vitamini kullanmasiyla cozulsun gitsin :)24,82 çıkmış canım. Çok yüksek değil ama görüşelim yazmış dr. Kayıplardan sonra yüksek kalabiliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?