- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
görünürde yok.yani sebepsiz infertilite.hayırlısı olsun.sende umutsuz olma.biliyorsun bu işte mucizeler oluyor.en basitinden benim abim ve yengem.onlara tüp bebekle bile hiç ihtimal vermedi doktorlar.abimde canlı sperm yoktu.2kere ameliyat oldu.yengemdede problemler vardı.abimin spermi laboratuvar ortamında canlandırılarak tüp bebek yapıldı ve ilkinde tuttu.doktor mucize dedio yüzden inşallah hepimizin yüzü gülecek.Allahım hayırlı,sağlıklı,aklı başında evlatlar nasip etsin hepimize
aminnn canım.aslında sende doğru söyluyorsun.surekli umut baglamakta yoruyor.ben her ay adet oldugumda deli gibi ağlıyorum.esim artık bunun olmasini istemiyor.iyice saplanti yaptin,yapma bırak kendini diyor.Allahım hayırlısını versin hepimizemaşallah süphanallah
Allah ımın yanında mucize çoktur hepsine inanırım.
umutsuz değilim ama kendim için çok da umutlu olmamam gerek.
hayatta insan her şeye hazırlamalı kendini.
sonuçta benim şansım diğerlerine göre biraz daha düşük.
hiç çocuğum olmayadabilir.
yine Allah ın takdiri derim.
ama hep umutla yaşamak da insanı yorar.
o yüzden ben ne çok umutlu ne de umutsuzum.
hayırlısı olsun yeter ki.
dilerim Allah yeryüzündeki bakabilecek sevebilecek her kadını anne kılsın.
Evet sinir 24fln olmasi lazim tabi laboratuvarlar arasi degisebilir umarim engelleyici degildir. Esinin d vitamini kullanmasiyla cozulsun gitsin :)
Kullanmadim hatta meme endokrin cerrahisine randevu almistim bu degerin artan azalan östrojene bile bagli olabilecegini soylemisti unuttum simdi hangisiydi :)Sen bunun için ilaç kullanmadın sanırım değil mi?
aminnn canım.aslında sende doğru söyluyorsun.surekli umut baglamakta yoruyor.ben her ay adet oldugumda deli gibi ağlıyorum.esim artık bunun olmasini istemiyor.iyice saplanti yaptin,yapma bırak kendini diyor.Allahım hayırlısını versin hepimize
aynen öyle oldu.bunu görev gibi yapmaktan cinsellikten sogudum dedi.senin dedigibi defalarca dedi bana bana sen lazımsın,sen benim herşeyimsin diye.ben biraz yaşımdan dolayı acele ediyorum.zaten onada kendimede söz verdim.bu aydan sonra akışına birakcam diye.amin canim sagol.insallah seninde mucizen gelir en kisa zamandaeşine bunu yansıtma. çünkü bir zamandan sonra umut edip olmadıkça üzüldüğünü görürse denemekten soğur seni düşündüğü için. olumsuz etkiler onu. üzülsen de ona belli etme. sonuçta çocuk da önemli ama onun için sen her şeyden önemlisin. benim artık 4 yıl olduğu için bazı şeyleri aştım. aynı şeylerden bende geçtim ama insan zamanla ehlilleşiyor. dilerim seni çok bekletmez canım meleğin.
Hadi gözün aydon CNm iyice silikleşmiş:))Veson tam anladığım gibi yumuşum çatlamış çok şükür doktoru aradım mesajıma dönmeyınce. kanama da folikül zarı yırtılınca olurmus nette yazılanlar gb soledı O da. dün pozıtıfe yakındı zatn fotoda okdr belli olmuyo ya. aksam anıden pık yaptı demekki vee bugun silik. degerlendırcem yıne tekrar muhtemelen yum ordadır hala yani inşallah:) akıntım da yapışkana döndu sancılar oluyo arada oh antıbıytkler kotu etkı etmemıs ıcım rahatladı gerisi artık tevekkül
CNm ben bat bekliyorum.geçmişte kayıplar oldu 6 tane.tüp bebek diyor bazı dr lar genetik bakılsın falan.bazıları gerek Yok onun garantisi de Yok.ben de cesaret edemedim şimdiye kadar tüpe.şimdilik doğal deniyoruz.rabbim hayırlısını versin.daha yeni ocakta kimyasal oldu bir süre doğal denerim sanırım.sağol canımm ya eksık olma sende durumlar ne ben pek bılmıyorum gecmısı hatrlatmak ıstemem ama cokcokgecmıs olsun geçmısıne baktıgımda okumustum durumlarnda bır kac seyVeson
Allah'ım bir daha yaşatmasınCNm ben bat bekliyorum.geçmişte kayıplar oldu 6 tane.tüp bebek diyor bazı dr lar genetik bakılsın falan.bazıları gerek Yok onun garantisi de Yok.ben de cesaret edemedim şimdiye kadar tüpe.şimdilik doğal deniyoruz.rabbim hayırlısını versin.daha yeni ocakta kimyasal oldu bir süre doğal denerim sanırım.
YOK CNm bir sebep gösteremediler.sadece sağlıksız gebelik denildi o kadar.sağlamını bulana kadar devam :)) çok şükür benim bir kızım var Rabbim ona hayırlı uzun ömür versin inşallah.Allah'ım bir daha yaşatmasınaltında yatan sebep yok muymuş Peki dilerim bir an önce yavrun sana gelir yaa
Allahım kızına saglık sıhhat versın canım çok şükür ki sorunun da yokmusYOK CNm bir sebep gösteremediler.sadece sağlıksız gebelik denildi o kadar.sağlamını bulana kadar devam :)) çok şükür benim bir kızım var Rabbim ona hayırlı uzun ömür versin inşallah.
Olmuş bu olmuş :))
Evet olmuş sanırım..bu ay niye geç olgunlaştı anlamadım..ateş bugün dip yaptı..
Adete 5 günüm kaldi.bugun atesim 36.7 ye çıktı.gecen ay ayni günlerde düşüş başlamış.bakalım yarın ateşim ne gosterecek
Merakla bekliyorum kızçeler,inş sonu sağlıklı bir Bebişle biter...benim de 5 günüm var adete.
beraber bekliyoruz.
inşallah hayırlı şeyler olur.
insallah canım.valla bende merakla bekliyorumMerakla bekliyorum kızçeler,inş sonu sağlıklı bir Bebişle biter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?