bir günlük yükselişle çizgiyi çekmez cnm en az üç gün yüksek değer çıkmalı ki o zaman çizgi çizilir.@günaydınnVeson cum benım kırmızı cızgı ckmadı dpo ckmaynca kendm gırdım ovu günümü. cızgı mavi yanlışlık varsa nasıl düzelticem. Hayır ing.m de var programı baya talan ettım normal herzamankı seylerı yapıyrm cızgı neden ckmıyor atesım cok az yukseldı dıye mı acaba
2 gün daha yüksek değer çıkacak ki çizgi gelsin opk dedector ü sil.bir de leke gelen güne spotting girtekrar duzelttım 'teste' göre ama egg whiteı kaldrsam da yatay çizGı cıkmadıVeson
canım bana 2.ye basladıgım yani suankı doktorum 2ay folıkasıt ilacı kullandım sonra oncekı dr.um bu olmaz gda takvısne gecceksın dedı ben de ona gectım suan ıyot ıcerıklı dedım bıtkısel kullandıgım evet dogru olmus cokıyı yapmıssın dıgerı bır ıse yaramıyor kı dedı guldu .demek O da buyuzden oyle dedı. ama folat mı sadece ıcerık olmalı O bana ilac olan boş demıstıKızlar ben Yen'i birşey öğrendim ve şok durumdayım.bu içtiğimiz folik asit sadece kana karışıyormuş hücre içine giremiyormuş.aslında istenen hücre içine girmesiymiş bu da folat kullanmakla mümkünmüş.piyasada folat olarak satılan bazı bitkisel ilaçlar var.metilfolat ya da folinikasit kullanmak gerekiyormuş.burdan link paylaşmak yasak sanırım onun için isteyenlere özelden makalenin linkini atabilirim
Dün ilişki oluşaymış çok iyi olurdu.artık hayırlısı.ilk sayfada hamile kalma oranları var.ff çizgiyi büyük olasılık düne çekecek.spotting de menses kısmındaspottıng nrye yapıcam kı goremedım yahu bıde bu ates yumurta catlayıp yok olunca cıkıyor glb.yoksa catlayınca mı cıkıyor. hala şansım var mı acaba tekrr ılskı ıcın dunu degerlendıremedık acayıp kasıksancım oldu o anhastaydım ve degerlendıremedkk buay cok. yanı elımde bır ılıskı var yum. dan bır gun oncesı. pazar sabahı da olmustu ama o catlamadan 4gun oncesıydı Veson
İçinde folik asit değilde folat olmalıymış metilfolat da içeriyorsa olurcanım bana 2.ye basladıgım yani suankı doktorum 2ay folıkasıt ilacı kullandım sonra oncekı dr.um bu olmaz gda takvısne gecceksın dedı ben de ona gectım suan ıyot ıcerıklı dedım bıtkısel kullandıgım evet dogru olmus cokıyı yapmıssın dıgerı bır ıse yaramıyor kı dedı guldu .demek O da buyuzden oyle dedı. ama folat mı sadece ıcerık olmalı O bana ilac olan boş demıstı
Acaba benim ates artik düşüşemi geciyor yoksa gene zikzakmi çizecekbugün düşmeseydi iyiydi moralimi bozuyor bu ateş
Merakla bekliyorum kızçeler,inş sonu sağlıklı bir Bebişle biter...
ablama sordurdum drla aynı hastanede gprev yapıyorlar da valşa yuzum kalmadı şöyle acıklıyım benm 7mart ilişki pm yaptm 8mart 01.30daydı ilişki ama 9marta gırınce 01saatlerınde catladı yani ilişkiden 24saat ıcınde catladı muhtemelen de dr ya bıkac saat once ya da o anlarda catladı dedı dun de kandan öturu golıkul zarı yırtılnca kanarmıs hazır halde olan spermlern sansı en yuksekms yanı yum gunu olan ılskı ıle degılmıs aksıne bıgun oncekı ılskı ıle 4,5kat daha fazla sans varmıs yum gunyse en fazla yuzde 10demıs dr ablama da tuplerde hazır hale dye sansı daha cokmus bırgunoncekının. oyuzden ıcım rahat ya dun de olsa yedek olcaktı askerle olsun:)Dün ilişki oluşaymış çok iyi olurdu.artık hayırlısı.ilk sayfada hamile kalma oranları var.ff çizgiyi büyük olasılık düne çekecek.spotting de
CNm bu kadar detay düşünüp kafanı karıştırma.zaten ordaki pm sana yeter olacaksa olur.ben de aynı şeyi denek istedim dün olsaydı bonus olurdu Hayırlısı artık.ovulasyondan bir gün önce hamile kalma oranı %26 iken ovulasyon günü 15 e düşüyor zAten ovulasyondan sonra hamile kalma şansı %1 bile değil ilk sayfada bu oranlar yazıyorablama sordurdum drla aynı hastanede gprev yapıyorlar da valşa yuzum kalmadı şöyle acıklıyım benm 7mart ilişki pm yaptm 8mart 01.30daydı ilişki ama 9marta gırınce 01saatlerınde catladı yani ilişkiden 24saat ıcınde catladı muhtemelen de dr ya bıkac saat once ya da o anlarda catladı dedı dun de kandan öturu golıkul zarı yırtılnca kanarmıs hazır halde olan spermlern sansı en yuksekms yanı yum gunu olan ılskı ıle degılmıs aksıne bıgun oncekı ılskı ıle 4,5kat daha fazla sans varmıs yum gunyse en fazla yuzde 10demıs dr ablama da tuplerde hazır hale dye sansı daha cokmus bırgunoncekının. oyuzden ıcım rahat ya dun de olsa yedek olcaktı askerle olsun:)
çizgiyi etkiler mi diye sormustum takvımde haklısın canım cok degerlendırememın uzuntusu vardı ama dedıgın gb olıcagı vsrsa tutar tek ilişki ıle olmstu hamıle kaldıgımda da kaderde varsa olmustur bıleCNm bu kadar detay düşünüp kafanı karıştırma.zaten ordaki pm sana yeter olacaksa olur.ben de aynı şeyi denek istedim dün olsaydı bonus olurdu Hayırlısı artık.ovulasyondan bir gün önce hamile kalma oranı %26 iken ovulasyon günü 15 e düşüyor zAten ovulasyondan sonra hamile kalma şansı %1 bile değil ilk sayfada bu oranlar yazıyor
Üzülme. yA o ilişki de olmasaydı :))çizgiyi etkiler mi diye sormustum takvımde haklısın canım cok degerlendırememın uzuntusu vardı ama dedıgın gb olıcagı vsrsa tutar tek ilişki ıle olmstu hamıle kaldıgımda da kaderde varsa olmustur bıle
benimde gecen ay bu gunlerde düşüş baslamis.bakalim yarinda düşüs olursa umudumu keser adeti beklerimcanım benim de düşmeye meyilli.
benim adete yakın düşüşe geçer zaten.
sen canını sıkma bekle bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?