- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Çizgi yerini soruyorsun sanırım.ff çizgiyi düne çekecek gibi duruyor.bu vücuttaki progesteron salınımına göre değişiyor.bazı arkadaşlar ateş yükseldiği gün yumurtanın çatlafığını hissediyor.nazılatının ise yumurta çatlıyor ateş çok geç yükseliyor.benim genelde çatladığı güne çekiyor çizgiyi.önemli olan ateş yükselene kadar düzenli ilşki.yükseldikten sonra da gün aşırı iki ilişki dahaılskı suresı canm etkılemez anladm. ubnm ates normalden gec,cıktı ya cızelge farklı vermz umarım cızgı
çok tesekkur ederim cnm Anladım sımdı olayı cok sagol. benım de az yukselmeye basladı bu ay dırekt yukselmıstı gecen ay bakalımmmÇizgi yerini soruyorsun sanırım.ff çizgiyi düne çekecek gibi duruyor.bu vücuttaki progesteron salınımına göre değişiyor.bazı arkadaşlar ateş yükseldiği gün yumurtanın çatlafığını hissediyor.nazılatının ise yumurta çatlıyor ateş çok geç yükseliyor.benim genelde çatladığı güne çekiyor çizgiyi.önemli olan ateş yükselene kadar düzenli ilşki.yükseldikten sonra da gün aşırı iki ilişki daha
Canim 36.5’e inmis sadece, düşüş trendine girmis diyemeyiz ki; öncesinde 36.4’lerin de var zatenbenimde gecen ay bu gunlerde düşüş baslamis.bakalim yarinda düşüs olursa umudumu keser adeti beklerimsende de bi tik düşüs olmus canım.benim düşüş daha fazla.sende bi bekle bakalım
aynen yarınki ates biraz daha belirleyici olacak.bugunde kasiklarimda belimde o kadar agrim varki.bide göğüslerim bildiğin ağrıyor.sanki dayak yeMis gibi :)))) adet belirtisi olma ihtimalide cok yuksekCanim 36.5’e inmis sadece, düşüş trendine girmis diyemeyiz ki; öncesinde 36.4’lerin de var zaten
Yarını görmeden moral bozma bence.
sıvı alımı etkilemis olabilir.ama sanki idrarda yeterli gelmemis gibi.ilk çizgide tam net çıkmamış.
HER ikiside çok silik çıkmış ama eşit gibi
Canım en son benm kıste donustugu ay bana da bole yarım cıktı ben catlıcak sandım ertesı gun tekrar baktım silik gbydı sonra tekrar etmedım testi. meger tamamen olması lazmmıs tum cızgının aynı benm de ust kısımları koyuydu dıkkat et ıstersen tekrar yap sınra testı
sıvı alımı etkilemis olabilir.ama sanki idrarda yeterli gelmemis gibi.ilk çizgide tam net çıkmamış.
HER ikiside çok silik çıkmış ama eşit gibi
Sıvı alımı çoktu o yüzden belki ama çıplak gözle net yani..Canım en son benm kıste donustugu ay bana da bole yarım cıktı ben catlıcak sandım ertesı gun tekrar baktım silik gbydı sonra tekrar etmedım testi. meger tamamen olması lazmmıs tum cızgının aynı benm de ust kısımları koyuydu dıkkat et ıstersen tekrar yap sınra testı
canım tabı oyle ben de anladm ama yanılma dye dedm ben benmkı kopkoyuydu hatta t bolgesı meger yanıltmıs kit beni tekrar yapıcak mısnSıvı alımı çoktu o yüzden belki ama çıplak gözle net yani..
Sağol cnm.yaparım daha sanırım..canım tabı oyle ben de anladm ama yanılma dye dedm ben benmkı kopkoyuydu hatta t bolgesı meger yanıltmıs kit beni tekrar yapıcak mısn
Özelden yazarsan sevinirim cnm.süper bir prog buldum testı cekıyorsun sana pozitif, negatif oldgunu soyluyor:) burda yazablirm dmi ismini?LeYLa_21
kızlar ben şaşkınm yaa benim ateş bugün 36 derece çıktı ayaklarımın altı yanıyordu ama Ateş 36 ilaçlardan suphe edyrm artk 8mart gecesı yum smdı neden ates bole ındı cıkarken anlamadm. yanı genelde duş alıp yatnca sabaha normalden bırz dha az ckıodu atesm ama bugun baya fark vardı ilaclardan suphelenmeye basladım
SEN HEr ihtimale ateş yükselene kadar çalışmaları bırakmakızlar ben şaşkınm yaa benim ateş bugün 36 derece çıktı ayaklarımın altı yanıyordu ama Ateş 36 ilaçlardan suphe edyrm artk 8mart gecesı yum smdı neden ates bole ındı cıkarken anlamadm. yanı genelde duş alıp yatnca sabaha normalden bırz dha az ckıodu atesm ama bugun baya fark vardı ilaclardan suphelenmeye basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?