- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
canım ama catladıgından emınım atesle alakalı aksılk oldu anlasılan yarn gdcm yne dr.a bakıck sıvıdan anlasılıyor catladıgı. gercı bugun de hafıf yumurta akı gb akntı geldı bakalm artkSEN HEr ihtimale ateş yükselene kadar çalışmaları bırakma
canm bende kanama da oldu hafıf dr. catlayınca olur o akıntı ıle dedı yanı ztn kurudu akıntım sonra ıkıgundur de yoktu bugun cokaz yne uzayan gb geldı yanı bıde sancı oluk oluk uzayan akıntı ve kan gelnce catlamıstır kesın dedı dr.da:) uf anlıcam yarn ultrasonla bakaymYumurta çatlayacağı zaman önce düşüş sonrada fırlama olabilir. Endişe etme cnm..
Kizlar selam. Bu sabah atesim pik yapmis ama hatali olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum. Cunku 2 bucuk saatlik uykuyla sabah her zamanki saatim olan 06.30'da uyanip olctum. Hatta emin olamadigim icin iki kere olctum, ayni cikti, 36.8.. Ayrica doktora carsamba gitmistim, yumurtan muhtemelen pazar gunu catlayacak demisti. Ama ff'ye gore persembe catlamis gorunuyor. Sizce atesimi dogru olcememis olabilir miyim? Yoksa yine mi gunumuzu tutturamadik yahu?Veson cibi35
http://fertilityfriend.com/home/6aacdf/
Bence ateş doğru ve çizgi düne kayacak gibi .kaymasa bile 18 de ilişki varKizlar selam. Bu sabah atesim pik yapmis ama hatali olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum. Cunku 2 bucuk saatlik uykuyla sabah her zamanki saatim olan 06.30'da uyanip olctum. Hatta emin olamadigim icin iki kere olctum, ayni cikti, 36.8.. Ayrica doktora carsamba gitmistim, yumurtan muhtemelen pazar gunu catlayacak demisti. Ama ff'ye gore persembe catlamis gorunuyor. Sizce atesimi dogru olcememis olabilir miyim? Yoksa yine mi gunumuzu tutturamadik yahu?Veson cibi35
CNm geçen gün bahsetmiştim bazı kişilerde vücut progesteronu geç salgılıyor ve ateş geç yükseliyor yA da tam tersi de olabilir.tedbir amaçlı ateş yükselene kadar düzenli ilişki yükseldikten sonra günaşırı 2 ilişki dahacanım ama catladıgından emınım atesle alakalı aksılk oldu anlasılan yarn gdcm yne dr.a bakıck sıvıdan anlasılıyor catladıgı. gercı bugun de hafıf yumurta akı gb akntı geldı bakalm artk
tamam canım dun gece oldu sıkmadım ınsallah sızı valla :) gcen ay dırekt ckmıstı ya dedıgın gb salınımdan da olablr sagol tekrarCNm geçen gün bahsetmiştim bazı kişilerde vücut progesteronu geç salgılıyor ve ateş geç yükseliyor yA da tam tersi de olabilir.tedbir amaçlı ateş yükselene kadar düzenli ilişki yükseldikten sonra günaşırı 2 ilişki daha
Benimde bu ay çok akıntım oldu.3 gündürde ovulasyon testi pozitif veriyor.hayır olsun inşlh..canm bende kanama da oldu hafıf dr. catlayınca olur o akıntı ıle dedı yanı ztn kurudu akıntım sonra ıkıgundur de yoktu bugun cokaz yne uzayan gb geldı yanı bıde sancı oluk oluk uzayan akıntı ve kan gelnce catlamıstır kesın dedı dr.da:) uf anlıcam yarn ultrasonla bakaym
Ff 2 gün sonra çizgiyi 21.güne kaydıracak canım.bemce de 21 de çatlamış.mikmik var nasılsa rahat olKizlar selam. Bu sabah atesim pik yapmis ama hatali olabilir mi diye dusunmeden edemiyorum. Cunku 2 bucuk saatlik uykuyla sabah her zamanki saatim olan 06.30'da uyanip olctum. Hatta emin olamadigim icin iki kere olctum, ayni cikti, 36.8.. Ayrica doktora carsamba gitmistim, yumurtan muhtemelen pazar gunu catlayacak demisti. Ama ff'ye gore persembe catlamis gorunuyor. Sizce atesimi dogru olcememis olabilir miyim? Yoksa yine mi gunumuzu tutturamadik yahu?Veson cibi35
Gelsin mikmikler gitsin mikmikler.aman sabahlar olmasınn şekerimBenimde bu ay çok akıntım oldu.3 gündürde ovulasyon testi pozitif veriyor.hayır olsun inşlh..
Eki Görüntüle 2122311
YOK sıkılma değil de stres yapıyorsun biraz rahat ol siz çalışmaları yapın bir şekilde denk gelecektir inşallah sonu da güzel olurtamam canım dun gece oldu sıkmadım ınsallah sızı valla :) gcen ay dırekt ckmıstı ya dedıgın gb salınımdan da olablr sagol tekrar
benm gec sılıklesmıstı gecen ay canım bazen hemen dusmuyormus lh kımınde hızla kımınde yavas. gecen ay 4.gun tamamen sılıktı ama ılk peak oldgu gun catlamıstı yanı herzaman sılklestıgı gun catlamıyor emın olablrsn:)Benimde bu ay çok akıntım oldu.3 gündürde ovulasyon testi pozitif veriyor.hayır olsun inşlh..
Eki Görüntüle 2122311
onlara bakarsak bende de o belirtiler var :) benim yüzümde,göğüslerimin etrafinda minik minik sivilceler çıktı.göğüslerim dolgunlasti ve ağrıyor.sadece.gecen ay 23.gunden kahverengi akıntım baslamisti.o yok.bakalım ne olacakEvet fark ettim
ama bende adet belirtileri başladı.
göğüslerde dolgunluk, yanlardan sızlama.
suratımda sivilcem bile çıkmış
seninki inşallah hayırlı biter.
benm gec sılıklesmıstı gecen ay canım bazen hemen dusmuyormus lh kımınde hızla kımınde yavas. gecen ay 4.gun tamamen sılıktı ama ılk peak oldgu gun catlamıstı yanı herzaman sılklestıgı gun catlamıyor emın olablrsn:)
Kız uyusa olacakta..uyumuyor yumurcakGelsin mikmikler gitsin mikmikler.aman sabahlar olmasınn şekerim
onlara bakarsak bende de o belirtiler var :) benim yüzümde,göğüslerimin etrafinda minik minik sivilceler çıktı.göğüslerim dolgunlasti ve ağrıyor.sadece.gecen ay 23.gunden kahverengi akıntım baslamisti.o yok.bakalım ne olacak
evet canım ben bdha almıcam ovu testı aslnda bu ayda yapmıcaktm bısuru ılac kullandım merak ettm ıster ıstemez şükür bttı almıcam. buay pembe kan da geldı catladıgında ınsallah bdhakıaylar da gelr de anlarımValla artık bu yumurta işleri kafayı sıyırttı bize cnm ya..elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın elindedir.Hayırlısı neyse o olsun...
bende 28.gün adet oluyorum canim.az kaldi ikimizindebenim de göğüslerim şiş ve ağrılı işte.
ben geçen ay tedavi sonrası olduğu için 20.gün başlamıştı lekelerim malesef.
bakalım ne gösterecek günler.
ben genelde 27.gün adet olurum.
Kız uyusa olacakta..uyumuyor yumurcakGelsin mikmikler gitsin mikmikler.aman sabahlar olmasınn şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?