Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de baş ağrım başladı.
Yarın adet olurum.
Bir dahaki aya kısmet canım benim.
seninde mi benim gibi adet öncesi basin ağrıyor.. Benimde dünden önceki günler iki gun üst üste ağrıdı.ateşimde düştü zaten.eger yarın bi zikzak daha yapmazsa gene düşüş bekliyorum.hayırlısı olsun

YOK CNm bir sebep gösteremediler.sadece sağlıksız gebelik denildi o kadar.sağlamını bulana kadar devam :)) çok şükür benim bir kızım var Rabbim ona hayırlı uzun ömür versin inşallah.
Bi tane hastalik okumustum kan hastaligi hic akla gelmeyen bisey ama cok fazla dusuge sebep oluyor. 6 da arastirilmasi gereken bir rakam aslinda. Bulayim o hastaligi yazcam buraya da. Bi ilac tedavisiyle hemen geciyordu.

Benim ilacimda iceriginde folat400 yaziyor ama.

Benim de oyle iyot folat b6 b12 icerikli folidays.

E tutunma gunu de dusuyor ates benim de dusmustu tekrar etseydin bir kez daha

E tutunma gunu de dusuyor ates benim de dusmustu tekrar etseydin bir kez daha
bu cokcabuk dustuama canım 2günde ama busabahbtekrsr cıkmaya basladı yanmaya basladı vucudum yavas yavas hıssedıyorum artık. ama 2gunde yerlesme olmaz heralde:)

Metiltetrahidrofolik asit yaziyor benim ilacin iceriginde bu olur mu?

Benim ilacimda iceriginde folat400 yaziyor ama.
Folat olmalıymış zaten CNm öyle ise sıkıntı Yok folik asit pek işe yaramıyormuş
Bi tane hastalik okumustum kan hastaligi hic akla gelmeyen bisey ama cok fazla dusuge sebep oluyor. 6 da arastirilmasi gereken bir rakam aslinda. Bulayim o hastaligi yazcam buraya da. Bi ilac tedavisiyle hemen geciyordu.
araştırılmadık yerimiz kalması tüp bebek merkezi Prof a kadar çıktık bir neden gösterilmedi.neden? Sorusuna verilen cevap şu: bazen tıp da cevapsız ve çözümsüz kalır

Insallah tibbin cevapsiz kaldigi yerde gelir gelir bebeginiz cevap olarak :)

hayır randevumu 4bucuga almıstım ama senın dedıkelrn de aklımda hep canım dr.da gecen ay takma kafana dıye esım ve benımle uzun uzun konusmustu bı anlık aldım dun ama boşa gitmek olucak oyuzden ıptal etmeyı dusunuyrm cok gecmeden

Tmm CNm gidip stres yapma gün aşırıya devam et ama bırakma çalışmaları ateş henüz yükselişte değil

Tmm CNm gidip stres yapma gün aşırıya devam et ama bırakma çalışmaları ateş henüz yükselişte değil
tamamcanım artık adet olursam anlarım hangı gunun catladıgını hesab ederım. akıntım dun de uzayan cıns geldı ama cokdegıldı benm aklmı karıstıran dr.un dedığiydı catlamadan yum kanaması gelmez akntınız da uzayan ıse berabrr gelmıs catlama kanaması dıyoruz dedı. dedıgın gb bırakmıcam yıne de. dunden oncekı gun degerlendı bugun de nasıpse degerlenır

Evet adetten önce migrenim tutuyor hep.
bende yarın sabah ateşte düşüş bekliyorum.
önümüzdeki aylara bakacağız artık canım.

Doğru diyor da o lekenin ovulasyon lekesi olduğundan da emin değiliz ki.belki başka bir nedendendir.hadi size kolay gelsin öyle ise:))

Doğru diyor da o lekenin ovulasyon lekesi olduğundan da emin değiliz ki.belki başka bir nedendendir.hadi size kolay gelsin öyle ise:))
o da doğru ya. sagol dıcem ama esımın epey atesı vardı yenı yenı dusmeye basladı bugun bos gecebılır oyuzden napaym nasıp:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…