- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Sanki lekelenmelerim başlıyor gibi.adet çanları çalıyorrrrr
seninde mi benim gibi adet öncesi basin ağrıyor.. Benimde dünden önceki günler iki gun üst üste ağrıdı.ateşimde düştü zaten.eger yarın bi zikzak daha yapmazsa gene düşüş bekliyorum.hayırlısı olsunBenim de baş ağrım başladı.
Yarın adet olurum.
Bir dahaki aya kısmet canım benim.
Bi tane hastalik okumustum kan hastaligi hic akla gelmeyen bisey ama cok fazla dusuge sebep oluyor. 6 da arastirilmasi gereken bir rakam aslinda. Bulayim o hastaligi yazcam buraya da. Bi ilac tedavisiyle hemen geciyordu.YOK CNm bir sebep gösteremediler.sadece sağlıksız gebelik denildi o kadar.sağlamını bulana kadar devam :)) çok şükür benim bir kızım var Rabbim ona hayırlı uzun ömür versin inşallah.
Benim ilacimda iceriginde folat400 yaziyor ama.Kızlar ben Yen'i birşey öğrendim ve şok durumdayım.bu içtiğimiz folik asit sadece kana karışıyormuş hücre içine giremiyormuş.aslında istenen hücre içine girmesiymiş bu da folat kullanmakla mümkünmüş.piyasada folat olarak satılan bazı bitkisel ilaçlar var.metilfolat ya da folinikasit kullanmak gerekiyormuş.burdan link paylaşmak yasak sanırım onun için isteyenlere özelden makalenin linkini atabilirim
Benim de oyle iyot folat b6 b12 icerikli folidays.canım bana 2.ye basladıgım yani suankı doktorum 2ay folıkasıt ilacı kullandım sonra oncekı dr.um bu olmaz gda takvısne gecceksın dedı ben de ona gectım suan ıyot ıcerıklı dedım bıtkısel kullandıgım evet dogru olmus cokıyı yapmıssın dıgerı bır ıse yaramıyor kı dedı guldu .demek O da buyuzden oyle dedı. ama folat mı sadece ıcerık olmalı O bana ilac olan boş demıstı
E tutunma gunu de dusuyor ates benim de dusmustu tekrar etseydin bir kez dahakızlar ben şaşkınm yaa benim ateş bugün 36 derece çıktı ayaklarımın altı yanıyordu ama Ateş 36 ilaçlardan suphe edyrm artk 8mart gecesı yum smdı neden ates bole ındı cıkarken anlamadm. yanı genelde duş alıp yatnca sabaha normalden bırz dha az ckıodu atesm ama bugun baya fark vardı ilaclardan suphelenmeye basladım
bu cokcabuk dustuama canım 2günde ama busabahbtekrsr cıkmaya basladı yanmaya basladı vucudum yavas yavas hıssedıyorum artık. ama 2gunde yerlesme olmaz heralde:)E tutunma gunu de dusuyor ates benim de dusmustu tekrar etseydin bir kez daha
Heralde o kadar erken olmaz evet :) cihazin azizligidir. Insallah yukselcek hic dusunme simdi rahat ol :)bu cokcabuk dustuama canım 2günde ama busabahbtekrsr cıkmaya basladı yanmaya basladı vucudum yavas yavas hıssedıyorum artık. ama 2gunde yerlesme olmaz heralde:)
Metiltetrahidrofolik asit yaziyor benim ilacin iceriginde bu olur mu?Kızlar ben Yen'i birşey öğrendim ve şok durumdayım.bu içtiğimiz folik asit sadece kana karışıyormuş hücre içine giremiyormuş.aslında istenen hücre içine girmesiymiş bu da folat kullanmakla mümkünmüş.piyasada folat olarak satılan bazı bitkisel ilaçlar var.metilfolat ya da folinikasit kullanmak gerekiyormuş.burdan link paylaşmak yasak sanırım onun için isteyenlere özelden makalenin linkini atabilirim
Folat olmalıymış zaten CNm öyle ise sıkıntı Yok folik asit pek işe yaramıyormuşBenim ilacimda iceriginde folat400 yaziyor ama.
araştırılmadık yerimiz kalması tüp bebek merkezi Prof a kadar çıktık bir neden gösterilmedi.neden? Sorusuna verilen cevap şu: bazen tıp da cevapsız ve çözümsüz kalırBi tane hastalik okumustum kan hastaligi hic akla gelmeyen bisey ama cok fazla dusuge sebep oluyor. 6 da arastirilmasi gereken bir rakam aslinda. Bulayim o hastaligi yazcam buraya da. Bi ilac tedavisiyle hemen geciyordu.
Dr a gittin mibu cokcabuk dustuama canım 2günde ama busabahbtekrsr cıkmaya basladı yanmaya basladı vucudum yavas yavas hıssedıyorum artık. ama 2gunde yerlesme olmaz heralde:)
Insallah tibbin cevapsiz kaldigi yerde gelir gelir bebeginiz cevap olarak :)Folat olmalıymış zaten CNm öyle ise sıkıntı Yok folik asit pek işe yaramıyormuş
araştırılmadık yerimiz kalması tüp bebek merkezi Prof a kadar çıktık bir neden gösterilmedi.neden? Sorusuna verilen cevap şu: bazen tıp da cevapsız ve çözümsüz kalır
hayır randevumu 4bucuga almıstım ama senın dedıkelrn de aklımda hep canım dr.da gecen ay takma kafana dıye esım ve benımle uzun uzun konusmustu bı anlık aldım dun ama boşa gitmek olucak oyuzden ıptal etmeyı dusunuyrm cok gecmedenDr a gittin mi
Tmm CNm gidip stres yapma gün aşırıya devam et ama bırakma çalışmaları ateş henüz yükselişte değilhayır randevumu 4bucuga almıstım ama senın dedıkelrn de aklımda hep canım dr.da gecen ay takma kafana dıye esım ve benımle uzun uzun konusmustu bı anlık aldım dun ama boşa gitmek olucak oyuzden ıptal etmeyı dusunuyrm cok gecmeden
tamamcanım artık adet olursam anlarım hangı gunun catladıgını hesab ederım. akıntım dun de uzayan cıns geldı ama cokdegıldı benm aklmı karıstıran dr.un dedığiydı catlamadan yum kanaması gelmez akntınız da uzayan ıse berabrr gelmıs catlama kanaması dıyoruz dedı. dedıgın gb bırakmıcam yıne de. dunden oncekı gun degerlendı bugun de nasıpse degerlenırTmm CNm gidip stres yapma gün aşırıya devam et ama bırakma çalışmaları ateş henüz yükselişte değil
seninde mi benim gibi adet öncesi basin ağrıyor.. Benimde dünden önceki günler iki gun üst üste ağrıdı.ateşimde düştü zaten.eger yarın bi zikzak daha yapmazsa gene düşüş bekliyorum.hayırlısı olsun
Doğru diyor da o lekenin ovulasyon lekesi olduğundan da emin değiliz ki.belki başka bir nedendendir.hadi size kolay gelsin öyle ise:))tamamcanım artık adet olursam anlarım hangı gunun catladıgını hesab ederım. akıntım dun de uzayan cıns geldı ama cokdegıldı benm aklmı karıstıran dr.un dedığiydı catlamadan yum kanaması gelmez akntınız da uzayan ıse berabrr gelmıs catlama kanaması dıyoruz dedı. dedıgın gb bırakmıcam yıne de. dunden oncekı gun degerlendı bugun de nasıpse degerlenır
o da doğru ya. sagol dıcem ama esımın epey atesı vardı yenı yenı dusmeye basladı bugun bos gecebılır oyuzden napaym nasıp:/Doğru diyor da o lekenin ovulasyon lekesi olduğundan da emin değiliz ki.belki başka bir nedendendir.hadi size kolay gelsin öyle ise:))
HAYIRlısı Rabbim ol dediyse 4 gün önceki ilişki ile bile oluro da doğru ya. sagol dıcem ama esımın epey atesı vardı yenı yenı dusmeye basladı bugun bos gecebılır oyuzden napaym nasıp:/
evvet canım 4,7,10mart elde beklıcez artık :)HAYIRlısı Rabbim ol dediyse 4 gün önceki ilişki ile bile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?