Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BirAsilAnnesi canım atesin beklediğin gibi düşmemiş çıkmış benimki beni yanıltmadı düştü bugün..adetin ne alemde gelen giden varmı ?

yok canım benim adetim gelmedi henüz.
evet sabah bende şaşırdım hatta birkaç kez baktım dereceye uykulu uykulu inanamadım.
hamile değilim ama belli ki geçen ayki düzensizlikten dolayı bu ay geç adet olacağım.
senin adet geldi mi?

bellide olmaz ama ya.Allahın isi belki mucize olur benim adet günüm yarin.lekelenmem var.daha kırmızıya dönmedi ama döner.yarın olurum kesin

bellide olmaz ama ya.Allahın isi belki mucize olur benim adet günüm yarin.lekelenmem var.daha kırmızıya dönmedi ama döner.yarın olurum kesin

keşke olsa tabi.
rüyamda dün gece sarışın balık sırtı örgülü çok güzel bir kız çocuğu gördüm.
benim kızımmış.
rüyalarda bile anne olmak öyle güzel ki.
hiç uyanmak istemedim.
ıvır zıvır bir şey yemek istiyordu izin vermiyordum ama rüyada bile olsa kıyamadım hiç olur dedim.
bir gün gerçek olur inşallah.
bir test yap eğer kırmızıya dönmezse lekelerin.

insallah canım insallah rüyan gercek olur dünde ben rüyamda test yapiyordum.direk çift cizgi çıkıyor.inanmiyorum.nasıl ya diyorum hemen çıktı cizgi diyorum.hatta net çıkmışken bile buraya atip sizlere sormayı düşünüyorum :)) benim duzenlidir adetim canim.ve her ay ayni seyleri yasiyorum.lekelenme ve arkasi adet..

ahh inşallah senin de rüyan tez vakitte gerçek olsun.
rüyada bir de düşünüyorum eşim esmer ben koyu kumralım bu kız nasıl sarışın oldu diye :))
benim de düzenli tedavi görmediğim zamanlar.
geç gelse de bende test yapmayı düşünmüyorum.
üzülüyorum sonra.

rüya iste,rüyada mantık yok :) sarışında olur esmer de ben zaten adet olacagimi bile bile kırmızılar başlayınca direk çöküyorum ve ağlıyorum.her şekilde üzülüyorum zaten bide tek cizgiye üzülmeyim.bide eşim soruyor ne oldu hasta oldunmu diye,bide ona derken ağlıyorum tutamıyorum kendimi.bu sefer oda cok üzülüyor,bebek meselesinin üstüne düştükçe daha cok kızıyor bana.

işte üzüntünü ona belli edersen tavır alır bebek konusuna.
tek başınayken üzülmeye çalış.
inşallah çok bekletmez canım meleğin.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı vakitte sağlıkla nasip etsin.

Allah'ım tez zamanda rüyalarını gerçek kılsın inşallahhh

sağol canım..ateş fırlamış sabah kesin çatladı inşallah...akşamda çalışma olsun bakalım..
benim eşim ateşlendi dün aksam cokkotuydu anca düzelmeye basladı oyuzden degerlendıremedık bugun ıyı olursa inşallah. Senin de yukselmiş ateşinn. Mesajlarınızı okudum ben de 10 gün önce falan adetken Rüyamda iki kere Çift çizgi gördüm Bir de o zaman hiç aklıma gelmiyordu haliyle adet olduğum için sonraki gece yinr gördüm hamileydim ve karnım kocamandı Bebeğimin hareketlerini hissediyordum Bir aşağı bir yukarı yapıyordu ben de oglum başını aşagı ver dıyordum :) yani hayatım boyunca Unutamam resmen yaşadım o anı rüyalar gerçrk gb ya

ben hala 8i gecesı çatladıgını düşünüyorum yum.nın acayıp agrı akıntı.kan tesaduf olamaz ınsallah atesımgecyukseldı bıraz sadece yuksek ıhtmal:) ama şu çizgiyi cıkarmak ıstyrm cıkmıyo hala tabloda LeYLa_21

Amin canım geçen de takip ettim mesajlarını şu an kendimi geçtim senin hamile olmanı o kadar çok isterdim ki
ay canım yaa Allah razı olsun. cook temiz kalplisin.insallah hepimiz burda birbirimizin güzel haberleriyle sevinip mutlu olalım.hepimiz tez vakitte meleklerimizi sağlıkla kucagimiza alalım insalah

Rabbim rüyanı gerçeğe döndürsün canım...kimseyi boş çevirmesin inşallah...
bir kaç güne yüksek ateş gir dene bakalım ...öyle yapınca çizgiyi çeker canım..

ay canım yaa Allah razı olsun. cook temiz kalplisin.insallah hepimiz burda birbirimizin güzel haberleriyle sevinip mutlu olalım.hepimiz tez vakitte meleklerimizi sağlıkla kucagimiza alalım insalah
estagfrullah canım amin inşallah. Rabbim mucizelerini esirgemez hiçbir zaman inşallah senıde bulacak bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…