- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
sonra kaybolmaz mı.sılınceRabbim rüyanı gerçeğe döndürsün canım...kimseyi boş çevirmesin inşallah...
bir kaç güne yüksek ateş gir dene bakalım ...öyle yapınca çizgiyi çeker canım..
TECRÜBE KONUŞUYOR ŞEKERİM...:)))hakikaten cekti kız çizgiyi hatta catladıgı gune cektıı tam da dune cekmedı. hahah ıkıgune cekecek demekk ki:)LeYLa_21
evvetTECRÜBE KONUŞUYOR ŞEKERİM...:)))
SONU BEBİŞ OLSUN İNŞALLAH CANIM...EMEKLERİMİZ ZAYİ OLMASIN İNŞALLAH..
aminn.hepimizi bulsun inşallahestagfrullah canım amin inşallah. Rabbim mucizelerini esirgemez hiçbir zaman inşallah senıde bulacak bu
Inşallah canmm sen nezamandır ıstıyorsunSONU BEBİŞ OLSUN İNŞALLAH CANIM...EMEKLERİMİZ ZAYİ OLMASIN İNŞALLAH..
canım inşallah sen de hamılesındır suan Ya2-3 senedir cnm.
Amin çiğdemcim inşlh. ..
Amin cnm cümlemiz inşlh. Valla bu ay farklı stres ve üzüntüler yaşadım.inşlh Rabbim bebişten yana yüzümüzü güldürür ...canım inşallah sen de hamılesındır suan Ya
amin canım stres yapmamaya calıs dualarm sizlerleAmin cnm cümlemiz inşlh. Valla bu ay farklı stres ve üzüntüler yaşadım.inşlh Rabbim bebişten yana yüzümüzü güldürür ...
cnm tek yum büyüyor bugün 10 da yine kontrol var.cuma günü aşılama olacak inş.
Allah razı olsun gülüm.. .amin canım stres yapmamaya calıs dualarm sizlerle
cnm tek yum büyüyor bugün 10 da yine kontrol var.cuma günü aşılama olacak inş.
çok yavaş büyüyor yum dozu arttırdı bakalım noldu bilmem
hepimizin göbüşü dolsun inş..
hayırlısı olsun kuzum.benimde bugün bi tık daha düştü ama daha adetim baslamadi.galiba programin tahmini gibi yarın olacağımSabah ateş jet hızıyla çakılır
Kısmet.
hayırlısı olsun kuzum.benimde bugün bi tık daha düştü ama daha adetim baslamadi.galiba programin tahmini gibi yarın olacağım
seninki gene dünkü kadar düşmüş ama.benimki sürekli düşüşte.bakalım senin yarın ne cikacak ateşin.ben zaten bu aydan sonra sadece ates ölçelmeye devam ederim.günüm gelince kocanin arkasından kosmayi birakcam.ters tepiyor.ama bak simdi ben birakiyorum hic lafını etmeyeceğim ya,bu sefer kendi soracak çalışma günü geldimi diye.biliyorum ben malımıBenim de ateşim düşmüş. Bu gün olmam ama yarın olurum. Aman bir an evvel olalım bari de önümüze bakalım boş ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?