Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim rüyanı gerçeğe döndürsün canım...kimseyi boş çevirmesin inşallah...

bir kaç güne yüksek ateş gir dene bakalım ...öyle yapınca çizgiyi çeker canım..
sonra kaybolmaz mı.sılınce

cnm tek yum büyüyor bugün 10 da yine kontrol var.cuma günü aşılama olacak inş.
çok yavaş büyüyor yum dozu arttırdı bakalım noldu bilmem
hepimizin göbüşü dolsun inş..

cnm tek yum büyüyor bugün 10 da yine kontrol var.cuma günü aşılama olacak inş.
çok yavaş büyüyor yum dozu arttırdı bakalım noldu bilmem
hepimizin göbüşü dolsun inş..

Olsun bize bı tane lazım inşallah o da evladın olur canımm.. hayırlı haberlerini bekliyorum

Kızlar merhaba
bende ölçmeye başladım ateşimi hergün 7 gibi ölçüyorum
Sat tarihinden ölçmeye başladım
11. gün 35,6
12. gün 35,3
13. gün 35,3
14. gün 35,3 **
15. gün 35,3
16. gün 34,9 **
17. gün 35,5
18. gün 35,7
19. gün 35,3
20. gün 35,5 **
21. gün 35,8
23. gün 36,0
24. gün 36,2
Bu ay ölçmeye başladım Sat 19 Şubat, döngüm iki aydır karıştı 32-25 gün gibi oluyordum, normalde 28-30 günde olurdum, ama bu ay 30 günde olacakmışım gibi geldi, oda ateşin düştüğü günden hesaplamaya çalıştım, birkaç gündür bronşit oldum ama ilaç almadım bir ümit varmı hep 35 lerde seyreden ateş 36 ya çıktı düzenli ölçmeye devam edicem birkaç ay bu yöntemi denemek istiyorum

hayırlısı olsun kuzum.benimde bugün bi tık daha düştü ama daha adetim baslamadi.galiba programin tahmini gibi yarın olacağım

Benim de ateşim düşmüş. Bu gün olmam ama yarın olurum. Aman bir an evvel olalım bari de önümüze bakalım boş ver.

Benim de ateşim düşmüş. Bu gün olmam ama yarın olurum. Aman bir an evvel olalım bari de önümüze bakalım boş ver.
seninki gene dünkü kadar düşmüş ama.benimki sürekli düşüşte.bakalım senin yarın ne cikacak ateşin.ben zaten bu aydan sonra sadece ates ölçelmeye devam ederim.günüm gelince kocanin arkasından kosmayi birakcam.ters tepiyor.ama bak simdi ben birakiyorum hic lafını etmeyeceğim ya,bu sefer kendi soracak çalışma günü geldimi diye.biliyorum ben malımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…