Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hanımlar nasılsınız? Yumurtlama ağrısı yaşayanlara bir sorum var benim şimdi sağ tarafımda adet olacakmışım gibi sancı var adetimin de 15. günü şuan yumurtluyor muyum acaba? İlk defa yaşıyorum böylesini

merhaba..büyük ihtimal yumurta ağrısıdir canım.bu ay aynısını bende yasadim.

Yumurtlamışsın,çatlamış yani.çatladığında ortama yayılan sıvı ağrıya sebep oluyor çünkü.acil mikmik.24saatin var hane...

Öyle olması daha güzel boş ver. Akışına bırakmak lazım eğer sorun yoksa. Ben bıraktım ama sorunum vardı olmadı. Şimdi de tek tüple olursa diye uğraşıyorum. Rabbim nasip ederse. Üstüne düştükçe ters tepiyor dediğin gibi. Bak kalanlara hep aklımdan çıkarmıştım diyor. Herşey nasip kısmet.

yukarda yazdım yorum yapacak kimse varmı

Vee benim beklenen kırmızılar ucunu gösterdi bu ayki ve önümüzdeki diger aylardaki bütün ümitlerime elveda

20.gün çatlamış gibi geldi bana

16. gün ateşin düştüğü gün..Doktora gidince birkaç kez döngüm değişti dedim ama 28-30 gün olurdu 16 diye düşündüm

Ben senden kucugum belki ama hatta daha once de soylenmistir belki yani bir tavsiye hic ama hic esine caktirma. Benim esim cok rahat bir insan alarm ile uyanip ates olcmeme bile takmisti ama ben olctum fakat ona hic demedim oylesine olcuyorum ben kendi vucudumu tanimak icin dedim. Cinsel iliski konusunda sorunumuz olmadi hic ama olcmemden bile rahatsizdi. Ama kollardi o da akintin seffaflasti mi diye falan. Olcmuyorum diyebilirsin olcmicem bu ay da diyebilirsin. Yani hic bir sey yapmiyormus gibi gozuk. Pesinden de kosma iliskiyi baslatacak hamlelerde bulun derim :)

canim benden küçük yada buyuk olman hic farketmez.ben burda söylenenlerin hepsiNi önemsiyorum.Çünkü inan bir tek burda beni anlayan insanlar var.ne eşim,ne kız kardeslerim..kimseyle dertlesemiyorum.ağzımı acar acmaz cok kafaya takiyorsun,cok düşünuyorsun hesap kitapla olmaz bu işler,yok akışına bırak.herkes ağız birliği yapmış gibi.eşime gelince sürekli ben ona gitmekten,yada sürekli iliskiyi baslatan taraf olmaktan yoruldum canım.esime kalsa 4-5 günde bir iliski oluyo.bu ilk evlendigimiz zamanda böyleydi.bugün telefonda gene tartıştık.psikolojim bozukmus gibi konuşuyor bana.ben sadece üzüntümü paylasmak istedim onunla.seni cok seviyorum ben bunu bil yeter deyip konuyu kapatiyor.tamam seviyorsan bide benim tarafimdan bakıp beni anla..bende bugunden itibaren ne esimle ne cevremle bebek mevzusu konuşmayacağım.ben üzülüyorum.uzun yazdim canım kusura bakma olurmu...

16. gün ateşin düştüğü gün..Doktora gidince birkaç kez döngüm değişti dedim ama 28-30 gün olurdu 16 diye düşündüm
O da olabilir ilk sayfadan takip edip fertilty frend yükle o sana daha sağlıklı bir sonuç verir

canım geçmiş olsun. Bir sure önce de konuşmuştuk sanırım.bunu eşine yansıtma demiştim ben de olmadı ama değil mi? Çünkü eşin yani herşeyın en buyuk destegı ondan bekleyıp çabalamaya çalışıyorsun nekadar soylemem etmem desen de zordur tahmin edebiliyorum biz daha hassasız O da sen güçlü ol dıye sana belli etmemeye calışıyordur muhtemelen onun uzuldugunu gordukce daha da uzulme dıye

sağol canım.evet konusmustuk.ama ben adet olacağımı anladığım anda canımı birine atasim geliyor doluyorum.bu kişide ilk eşim oluyor.onunlada konusma sonu hep tartismaya baglaniyor.iş yerinde oldugum icin aglayamiyorumda.kendimi tutmaktan başım agriyor.bi sekilde bu mevzudan uzak duracagim

bu mevzudan uzak kalman çok guc ama ımkansız degıl kuzum. Senın yasadıklarını eşin de görse de içini en iyş Allah biliyor haklı olarak senın baktıgın pencereden.bakmasını ıstıyorsun cokcok haklısın Allahım sabrını versın snaa kafana takmamak ıcı guc versın bi ay mesela atesıjı ölcmeden denesen bu bıle buyuk bır adım olmaz mı

desteğin ve anlayışın icin sagol canim.biliyorum uzak durmam benim icin zor olacak ama en azindan deneyecegim.dedigin gibi ateş ölçmeyi bu seferlik birakabilirim.tekrar cok sağol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…