Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LeYLa_21 abla yumoş çatlamış geç de olsa. Sonu bebiş olsun inşallah.

Khaleesi21 ateş güzel gidiyor takipteyim hadi inşallah
Canım ben hissediyorum,hiçbir şey yok.hamile kaldığımda hep kasık batması oluyor ben de.tık yok ümidim de yok.hamişlere imrenerek bakmaya devam...

16. gün ateşin düştüğü gün..Doktora gidince birkaç kez döngüm değişti dedim ama 28-30 gün olurdu 16 diye düşündüm
Bu verilerle söylenebilecek tek şey ya 16 ya da 20.gün çatlamış.başka birşey söylemek için müneccim olmak gerek.

Bu erkeklerin bazısı çok ruhsuz.bence swnin ona bir ders vermen gerek.bu ay hiç bebişten bahsetme ,ilişkiden sen kaç.yoksa hamile kalamadığın her ay bu kozalak seni verem eder.bir ay ötele kendi rahatınız için.ateş,sex,kür unut derim.1 ay bile dayanamayacaktır.ancakkk küs gibi afra tafrayla yaparsan ters teper.umursamıyor,önemsemiyor gibi.

Kizlar fertility friend programi kullaniyorsunuz sanirim sizler de. ben 10dpo dayim suan adetime 5- 6 gun var programda early pregnancy sign olarak 5 puan veriyor bu neden bu kadar dusuk onemli birsey mi programi kullananlarin tecrubeleri neler yardimci olursaniz sevinirim sinirlerimi bozdu valla yabanci forumlara bakiyorum 80 90 puanlar yaziyor benim adet agrilarim 1 hafta once baslar herzaman simdi de var gunler gecmek bilmiyor adet agrisi cekip hamile olma ihtimali var dimi heran gelcek diye tedirginim cok.

ben bu konuda cok hassas olduğum icin belki cok fazla alınganlık yapıyorum ama beni eşim anlamazsa kimse anlamazki.tavsiyelerinizi dinleyeceğim kizlar.yoksa ben kafayı cizecegim

SEninle pressed topiğinde konuşmuştuk diye hatırlıyorum :)) valla ben senelerdir ff kullanıyorum puanlamaya falan pek bakmıyorum.zaten VIP özelliğidir mutlaka.yeni üye olduysan o yüzdenücretsiz VIP vermiştir.takılma öyle puanlara falan adet günü geldiğinde ateşin hala yüksek seyrediyor mu önemli olan o.adet ağrısı ile hamile kaldım hep
Tablonu paylaş bakalım

Aynen Veson preseed topicinde konusmustuk beklemedesin dimi sen suan var mi bi gelisme. Direk Link nasil paylasiliyor ff de bilmiyorum foto deneyeyim dedim onu da beceremedim ki vip aldim evet gerek yoktu sanirim

desteğin ve anlayışın icin sagol canim.biliyorum uzak durmam benim icin zor olacak ama en azindan deneyecegim.dedigin gibi ateş ölçmeyi bu seferlik birakabilirim.tekrar cok sağol canim
ne demek canım sen iyiol moralın ıyı olsun ki Herşey güzel olsun. Kimden duysam nezaman.kafamdan attım ozaman oldu diyor :)

Aynen Veson preseed topicinde konusmustuk beklemedesin dimi sen suan var mi bi gelisme. Direk Link nasil paylasiliyor ff de bilmiyorum foto deneyeyim dedim onu da beceremedim ki vip aldim evet gerek yoktu sanirim
Benim ateş düşüşe geçti CNm adet bekliyorum 1-2 güne sonra yeniden kolları sıvıyacağız bakalım.vıp hiç gerek Yok aslında.link şöyle paylaş

kızlar selam nasılsınız?ben dün son iğnemi yaptım akşam ovırelleyi vurdum onu nasıl kaydedidecem ff e?
endometrium 12,5
yum 1 adet 19,5
yarın sabah aşılama
hepimizin hakkında en hayırlısı inş.
dün hastanede bir bayanla tanıştım.iki defa tek yumurta dördüzlerini kaybetmiş 7 ayın dolmasına bir hafta kala.
şimdi yine tek yumurta dördüzlere hamileymiş
Allahım bizlere de 1,2,3,4 bebiş nasip etsin inş..

Ayy çok sevindim canımm Rabbim sonunu gönlüne göre versin topiğimizin birde dördüzü olsun inşallahh

ümitsizlik yok canım...Rabbim hayırlısını versin..
sonu bebiş olsun inşallah behicecim...Rabbim hepimize nasip etsin...
Ayy çok sevindim canım Rabbim sonunu gönlüne göre versin topiğimizin birde dördüzü olsun inşallahh
sen ne durumdasın canım ya?neler yapıyorsun...?

@Cemre Yaman canım ne yaptin ateste düşüş olmus,başladımı adetin ? Benimde baya düştü ama baslamadi nedense.gecede ayaklarim alev alev yanıyor.yatağa sokamıyorum.ama tabi ates bu kadar düşüşteyken mucize beklemem züğürt tesellesi gibi bisey olur.bugün olurum diye bekliyorum artik

sen ne durumdasın canım ya?neler yapıyorsun...?

Benim durum şu sıralar askıda canım, eşimin kolestrol ve vitamin değerlerini düzenlemeye çalışıyoruz.
Devlet hastanesine gidiyorum hsg prosedürleri için tedaviye devam ediyormuş gibi görünüyorum. Onlarda klomen verip yolluyorlar içmiyorum falan öyle yani :))

Kuzumm FF de meds bölümünde hcg gir ovitrelle için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…