Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Estagfurullah hesap kitapla da oluyor hesapsiz da yani. Disardan insanlara gercekten anlamsiz geliyor kimseyi takma bence de. Dedigin gibi yap yumurtlama zamani biraz dikkat cekersin gun asiri icin oldu bitti :)

Estagfurullah hesap kitapla da oluyor hesapsiz da yani. Disardan insanlara gercekten anlamsiz geliyor kimseyi takma bence de. Dedigin gibi yap yumurtlama zamani biraz dikkat cekersin gun asiri icin oldu bitti :)
yani bu ay biraz geri duracağım.onun istedeği gün değil benim istediğim güne denk getircem.o ben yanaşınca bugün uyusak yarın olsa falan diye sallıyor ya.bende öyle sallayıp istedeğim gün oldurcam.bebek mevzusunuda hiç gündeme getirmeyeceğim.bide böyle yapmaya çalışayım.hayırlısı artık.cok teşekkür ederim canım

Bence oyle yaparsan karsi saldiri olarak gorur. Oyle degil de mesela yumurtlamaya yakin o sorarsa yarin fln diyebilirsin yumurtlamaya denk getirmek icin. Gunune sen ayarla ama ona tavir aldigini belli etme :)

Bence oyle yaparsan karsi saldiri olarak gorur. Oyle degil de mesela yumurtlamaya yakin o sorarsa yarin fln diyebilirsin yumurtlamaya denk getirmek icin. Gunune sen ayarla ama ona tavir aldigini belli etme :)
yok yok tavır alır gibi yapmam.zaten en sevmediği şey sebepsiz suratımın asık olması ve tavır yapmam.o yüzden o şekilde hissettirmem ona.ama dediğin gibi kesin sorar o günün geldimi diye

yok yok tavır alır gibi yapmam.zaten en sevmediği şey sebepsiz suratımın asık olması ve tavır yapmam.o yüzden o şekilde hissettirmem ona.ama dediğin gibi kesin sorar o günün geldimi diye
O zaman onumuzdeki ay kadinin gucu :) gerci henuz adet olmadin bakalim daha.

Olmuş CNm geçen ay dpo15 te gelmiş biraz daha sabırla bekleyelim.ateş iyi gidiyor şimdilik

sagol canim ... test yapmicam diye kendimi tutmaya calisiyorum 15 16 dpo da oluyor genelde adetim belki cumartesi erken gebellik testlerinden yapabilirim bu defa cok iyi dayandim test konusunda gecen aylarda direk kanda baktiriyodum bir umutla sonra cok uzuluyordum suan ciddi adet agrilarim var korkuyorm. Sen test yaptin mi peki. Preseed ise yaramis olsunn lutfenn ama yaaa

canım ben bu akşam adet olurum.
zaten bir üşüyorum bir yanıyorum sıkıntısı bastı bile bana.
bir an evvel olayım da çörek otu bal tarçın kürü yapacağım bu ay inşallah.

yazını okuduğumda çok üzüldüm.
böyle konuşma lütfen.
ben henüz hamile olsam ne belirtim olur onu bile bilmiyorum.
hiç başıma gelmedi bile hamilelik.
çok zor olduğunu biliyorum durumumuzun ama umudumuzdan başka neyimiz var ki?
lütfen umudunu yitirme.
birbirimize ettiğimiz dualar elbet bir gün kabul olacak inanıyorum.

CNm benim ateş bugün dibe vurdu leke gelmeye başladı adet öncesi migrenim tuttu tutacak.zatendpo17 biraz gecikti nedense bu ay .geçen ayki kimyasal gebelik düzeni bozmuş olabilir..hep dpo14-16 gelirdi.ama akşama sökülür herhalde.
Tek pressedli ilişki vardı bende bu ay.olmadı.önümüzdeki aya bakacağım artık

İnşsllah sende işe yarar.ilk ay mı pressed?

canım ben bu akşam adet olurum.
zaten bir üşüyorum bir yanıyorum sıkıntısı bastı bile bana.
bir an evvel olayım da çörek otu bal tarçın kürü yapacağım bu ay inşallah.
bende öyleydim,benim adetim başladı bugün.insallah sende kürün faydasını görürsün canım

25. gün 35,9 çıktı dün 36,2 idi sanırım düşmeye başlar artık. Sol kasık ara ara atıyor neden anlamadım kiste yordum ben. Akşamda saplandı olduğum yerde yine sol taraftan tutuldum resmen.2 3 güne belli olur gidişatım. Ümide kapılmayım diyorum

slm arkadaşlar bir kaç gündür ateşimi girmiyorum boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ateşim baya yüksek seyrettiği için girmedim değerleri.bugün hormon testi verdim sizce nasıl çıkmış değerler anlayanlar yorum yapabilirmi?
lh fsh dan yüksek çıkmış bu durumda pko mu oluyordu.ki onca muayene ve kan tahlillerimde bu teşhis hiç koyulmadı bana.
aşılamaya başlamadan önce lh : 6,79 fsh :7,75 çıkmıştı bundan 5 ay önce..
acaba geçirmiş olduğum boğaz enfeksiyonu hormonları etkilemiş olabilirmi?

ben sonuçları normal buldum canım benim.
benim anladığım kadarıyla bir sorun yok.
boğaz enfeksiyonu etkilemez hormonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…