meds nerdebulamadım sanki
bende ateş girerken öle bişi çıkmıyor sanki yavrum
tam cahıl
ben grafiğe bişi yaptım ama bak bakim öle mi
tam cahıl
ben grafiğe bişi yaptım ama bak bakim öle mi
tamam cnm oldu galiba çok sağol bir öpücüğü hakettinİlaç olarak eklemişsin sen canım:) Cepten mi giriyorsun birde öyle bakıp gönderiyim
Estagfurullah hesap kitapla da oluyor hesapsiz da yani. Disardan insanlara gercekten anlamsiz geliyor kimseyi takma bence de. Dedigin gibi yap yumurtlama zamani biraz dikkat cekersin gun asiri icin oldu bitti :)canim benden küçük yada buyuk olman hic farketmez.ben burda söylenenlerin hepsiNi önemsiyorum.Çünkü inan bir tek burda beni anlayan insanlar var.ne eşim,ne kız kardeslerim..kimseyle dertlesemiyorum.ağzımı acar acmaz cok kafaya takiyorsun,cok düşünuyorsun hesap kitapla olmaz bu işler,yok akışına bırak.herkes ağız birliği yapmış gibi.eşime gelince sürekli ben ona gitmekten,yada sürekli iliskiyi baslatan taraf olmaktan yoruldum canım.esime kalsa 4-5 günde bir iliski oluyo.bu ilk evlendigimiz zamanda böyleydi.bugün telefonda gene tartıştık.psikolojim bozukmus gibi konuşuyor bana.ben sadece üzüntümü paylasmak istedim onunla.seni cok seviyorum ben bunu bil yeter deyip konuyu kapatiyor.tamam seviyorsan bide benim tarafimdan bakıp beni anla..bende bugunden itibaren ne esimle ne cevremle bebek mevzusu konuşmayacağım.ben üzülüyorum.uzun yazdim canım kusura bakma olurmu...
yani bu ay biraz geri duracağım.onun istedeği gün değil benim istediğim güne denk getircem.o ben yanaşınca bugün uyusak yarın olsa falan diye sallıyor ya.bende öyle sallayıp istedeğim gün oldurcam.bebek mevzusunuda hiç gündeme getirmeyeceğim.bide böyle yapmaya çalışayım.hayırlısı artık.cok teşekkür ederim canımEstagfurullah hesap kitapla da oluyor hesapsiz da yani. Disardan insanlara gercekten anlamsiz geliyor kimseyi takma bence de. Dedigin gibi yap yumurtlama zamani biraz dikkat cekersin gun asiri icin oldu bitti :)
Bence oyle yaparsan karsi saldiri olarak gorur. Oyle degil de mesela yumurtlamaya yakin o sorarsa yarin fln diyebilirsin yumurtlamaya denk getirmek icin. Gunune sen ayarla ama ona tavir aldigini belli etme :)yani bu ay biraz geri duracağım.onun istedeği gün değil benim istediğim güne denk getircem.o ben yanaşınca bugün uyusak yarın olsa falan diye sallıyor ya.bende öyle sallayıp istedeğim gün oldurcam.bebek mevzusunuda hiç gündeme getirmeyeceğim.bide böyle yapmaya çalışayım.hayırlısı artık.cok teşekkür ederim canım
yok yok tavır alır gibi yapmam.zaten en sevmediği şey sebepsiz suratımın asık olması ve tavır yapmam.o yüzden o şekilde hissettirmem ona.ama dediğin gibi kesin sorar o günün geldimi diyeBence oyle yaparsan karsi saldiri olarak gorur. Oyle degil de mesela yumurtlamaya yakin o sorarsa yarin fln diyebilirsin yumurtlamaya denk getirmek icin. Gunune sen ayarla ama ona tavir aldigini belli etme :)
O zaman onumuzdeki ay kadinin gucu :) gerci henuz adet olmadin bakalim daha.yok yok tavır alır gibi yapmam.zaten en sevmediği şey sebepsiz suratımın asık olması ve tavır yapmam.o yüzden o şekilde hissettirmem ona.ama dediğin gibi kesin sorar o günün geldimi diye
adet olmaya başladım canım.ağrılarımda başladı.artık önümüzdeki aylara bakcamO zaman onumuzdeki ay kadinin gucu :) gerci henuz adet olmadin bakalim daha.
Olmuş CNm geçen ay dpo15 te gelmiş biraz daha sabırla bekleyelim.ateş iyi gidiyor şimdilik
BirAsilAnnesi canım ne yaptin ateste düşüş olmus,başladımı adetin ? Benimde baya düştü ama baslamadi nedense.gecede ayaklarim alev alev yanıyor.yatağa sokamıyorum.ama tabi ates bu kadar düşüşteyken mucize beklemem züğürt tesellesi gibi bisey olur.bugün olurum diye bekliyorum artik
Canım ben hissediyorum,hiçbir şey yok.hamile kaldığımda hep kasık batması oluyor ben de.tık yok ümidim de yok.hamişlere imrenerek bakmaya devam...
Bu verilerle söylenebilecek tek şey ya 16 ya da 20.gün çatlamış.başka birşey söylemek için müneccim olmak gerek.
Bu erkeklerin bazısı çok ruhsuz.bence swnin ona bir ders vermen gerek.bu ay hiç bebişten bahsetme ,ilişkiden sen kaç.yoksa hamile kalamadığın her ay bu kozalak seni verem eder.bir ay ötele kendi rahatınız için.ateş,sex,kür unut derim.1 ay bile dayanamayacaktır.ancakkk küs gibi afra tafrayla yaparsan ters teper.umursamıyor,önemsemiyor gibi.
CNm benim ateş bugün dibe vurdu leke gelmeye başladı adet öncesi migrenim tuttu tutacak.zatendpo17 biraz gecikti nedense bu ay .geçen ayki kimyasal gebelik düzeni bozmuş olabilir..hep dpo14-16 gelirdi.ama akşama sökülür herhalde.sagol canim ... test yapmicam diye kendimi tutmaya calisiyorum 15 16 dpo da oluyor genelde adetim belki cumartesi erken gebellik testlerinden yapabilirim bu defa cok iyi dayandim test konusunda gecen aylarda direk kanda baktiriyodum bir umutla sonra cok uzuluyordum suan ciddi adet agrilarim var korkuyorm. Sen test yaptin mi peki. Preseed ise yaramis olsunn lutfenn ama yaaa
bende öyleydim,benim adetim başladı bugün.insallah sende kürün faydasını görürsün canımcanım ben bu akşam adet olurum.
zaten bir üşüyorum bir yanıyorum sıkıntısı bastı bile bana.
bir an evvel olayım da çörek otu bal tarçın kürü yapacağım bu ay inşallah.
slm arkadaşlar bir kaç gündür ateşimi girmiyorum boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ateşim baya yüksek seyrettiği için girmedim değerleri.bugün hormon testi verdim sizce nasıl çıkmış değerler anlayanlar yorum yapabilirmi?
lh fsh dan yüksek çıkmış bu durumda pko mu oluyordu.ki onca muayene ve kan tahlillerimde bu teşhis hiç koyulmadı bana.
aşılamaya başlamadan önce lh : 6,79 fsh :7,75 çıkmıştı bundan 5 ay önce..
acaba geçirmiş olduğum boğaz enfeksiyonu hormonları etkilemiş olabilirmi?
Eki Görüntüle 2124124
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?