CNm benim ateş bugün dibe vurdu leke gelmeye başladı adet öncesi migrenim tuttu tutacak.zatendpo17 biraz gecikti nedense bu ay .geçen ayki kimyasal gebelik düzeni bozmuş olabilir..hep dpo14-16 gelirdi.ama akşama sökülür herhalde.
Tek pressedli ilişki vardı bende bu ay.olmadı.önümüzdeki aya bakacağım artık
İnşsllah sende işe yarar.ilk ay mı pressed?
canımm evet zamanıgelıyor ama ben idrarda gorup kana gtmek ıstyorum kist oldugu zaman kan verdım negatıfı gorunce o daha buyuk bır yıkım oldu benım.için oyuzden ıdrar yapmak ıstyrö once gecıkme olana dek. 8i gecesı tam da akıntıyla kan geldıgı an catladı hıssettmm zaten sadece atesım gec yukseldı catladıgında ılskı oldugu tam da 24saat olmustu ilişkiye devam.edıyoruz bugun dpo 6.gunu gogsum kaşınıp.duruyor sabahtan berı anlamadm ama herseyı yormak ıstemyrm bugun mercımek koftesı yyemedım bıldıgın çöp kokusu vardı tadı da oyleydı sabah bi kalktm hastaydım.burnum tıkalı başım agrıyor tabı her an sus dnleme dıyorum kendıme kızıyorum:)Freshmommy 4-5gun sonra kan verme zamanin geliyor :) takipteyim. Ayrica iliski gunlerini hic takma okumustum msjlarini da seninki ayni benle. Benim de yumurtlamadan iki gun once olmustu bir de yumurtlamadan sonraki gun. Iki gun once gece yarisi oldugu icin yumurtlamadan bir gun onceye AM. Olarak girmistim ben halbuki iki gun vardi daha. Bir de gun asiri devam et :)
bence de çok guzel değerlerslm arkadaşlar bir kaç gündür ateşimi girmiyorum boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ateşim baya yüksek seyrettiği için girmedim değerleri.bugün hormon testi verdim sizce nasıl çıkmış değerler anlayanlar yorum yapabilirmi?
lh fsh dan yüksek çıkmış bu durumda pko mu oluyordu.ki onca muayene ve kan tahlillerimde bu teşhis hiç koyulmadı bana.
aşılamaya başlamadan önce lh : 6,79 fsh :7,75 çıkmıştı bundan 5 ay önce..
acaba geçirmiş olduğum boğaz enfeksiyonu hormonları etkilemiş olabilirmi?
Eki Görüntüle 2124124
Ben de bogaz enfeksiyonuyla baslamistim hamilelige. Hic belirtiye yorma canim biliyorsun benim bi kasik agrim olmustu uzanirken fln. Ama koku hassasiyeti erken basliyor haklisin. Bekleyelim bakalim 10gun var dimi bata?canımm evet zamanıgelıyor ama ben idrarda gorup kana gtmek ıstyorum kist oldugu zaman kan verdım negatıfı gorunce o daha buyuk bır yıkım oldu benım.için oyuzden ıdrar yapmak ıstyrö once gecıkme olana dek. 8i gecesı tam da akıntıyla kan geldıgı an catladı hıssettmm zaten sadece atesım gec yukseldı catladıgında ılskı oldugu tam da 24saat olmustu ilişkiye devam.edıyoruz bugun dpo 6.gunu gogsum kaşınıp.duruyor sabahtan berı anlamadm ama herseyı yormak ıstemyrm bugun mercımek koftesı yyemedım bıldıgın çöp kokusu vardı tadı da oyleydı sabah bi kalktm hastaydım.burnum tıkalı başım agrıyor tabı her an sus dnleme dıyorum kendıme kızıyorum:)
kız bogazım da agrıyordu sbah. cok lımonlu ballı su ıctm ıkıbardak anca hafıfledı. adete 10yok canm 22sınde olucam cnku 9unda yum oldu 14.gun olmam gerekyor adet. döngum son aylarda 30du ama kıstten sonra adet olunca 28 e dustu demekkı 9unda yum oldu ve 14.gun gelır ya adet herkadında yum.dan sonra ikigundur de kabızlıgm var arada gogsume agrı vuruyor ıcten ıcten sol gogsesenle benzerız bak:)Ben de bogaz enfeksiyonuyla baslamistim hamilelige. Hic belirtiye yorma canim biliyorsun benim bi kasik agrim olmustu uzanirken fln. Ama koku hassasiyeti erken basliyor haklisin. Bekleyelim bakalim 10gun var dimi bata?
Elma ye kabizlik icin mutlaka bebis geliyorsa alis hatta kabizliga :) insallah sonu da benzeerr. O zaman gayet iyi daha az kaldi bata. Insallah bebek gelir adet fln olmazsin :) atesi disiplinli olc olur mu balalim bu gun yarin belki tutunmayi da anlayabilecegimiz bi yukselis yapar. :)kız bogazım da agrıyordu sbah. cok lımonlu ballı su ıctm ıkıbardak anca hafıfledı. adete 10yok canm 22sınde olucam cnku 9unda yum oldu 14.gun olmam gerekyor adet. gecen ay kıst gecınce benm dongum son aylarda 30du 28 e dustu demekkı 9unda yum oldysa 14.gun gelır ya adet. ikigundur de kabızlıgm var arada gogsume agrı vuruyor ıcten ıcten sol gogsesenle benzerız bak:)
ah inşalah hersabah duzenlı saatım kurulı aynısaatte olcuyorum bazen gırmeyı untyrm tabloya ama yatakta hemen olcerım hep:) şimdi bu yerlesmede düşüş kesın oluyor mu acba umarım dollenme olmustur da yerlesır veya ıkısı de olmustur coktan nasıp kız :) senın kabızlık devam mıElma ye kabizlik icin mutlaka bebis geliyorsa alis hatta kabizliga :) insallah sonu da benzeerr. O zaman gayet iyi daha az kaldi bata. Insallah bebek gelir adet fln olmazsin :) atesi disiplinli olc olur mu balalim bu gun yarin belki tutunmayi da anlayabilecegimiz bi yukselis yapar. :)
Benim once yukseldi sonra dustu. :) bi degisiklik oluyor o gunlerde yanii. Insallah dollenmistir de yerlesmistir de :) devam bazen normal bazen kabiz. :))ah inşalah hersabah duzenlı saatım kurulı aynısaatte olcuyorum bazen gırmeyı untyrm tabloya ama yatakta hemen olcerım hep:) şimdi bu yerlesmede düşüş kesın oluyor mu acba umarım dollenme olmustur da yerlesır veya ıkısı de olmustur coktan nasıp kız :) senın kabızlık devam mı
ben sonuçları normal buldum canım benim.
benim anladığım kadarıyla bir sorun yok.
boğaz enfeksiyonu etkilemez hormonları.
bence de çok guzel değerler
canım benm aklımda kalmıstı senı uzmek ıstemem ama tekrar baktım ben saracoglu vıdeosuna lh fshden yuksekse polikistik over var oluyormus bak lınkı koyucam 3.dk 5snsınden.ıtıbaren dınle bahsettıgı kısının de lh brz yuksek budurumda buyuk ıhtımalle polıkıstık oluyormus muhtemelen basıt kıst vardır ondan yuksektır dha dusuk olmalymıs hakkaten fshden veya eşit. bunu dr.um da demstı hormon yaptrdgmdaslm arkadaşlar bir kaç gündür ateşimi girmiyorum boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ateşim baya yüksek seyrettiği için girmedim değerleri.bugün hormon testi verdim sizce nasıl çıkmış değerler anlayanlar yorum yapabilirmi?
lh fsh dan yüksek çıkmış bu durumda pko mu oluyordu.ki onca muayene ve kan tahlillerimde bu teşhis hiç koyulmadı bana.
aşılamaya başlamadan önce lh : 6,79 fsh :7,75 çıkmıştı bundan 5 ay önce..
acaba geçirmiş olduğum boğaz enfeksiyonu hormonları etkilemiş olabilirmi?
Eki Görüntüle 2124124
canım benm aklımda kalmıstı senı uzmek ıstemem ama tekrar baktım ben saracoglu vıdeosuna lh fshden yuksekse polikistik over var oluyormus bak lınkı koyucam 3.dk 5snsınden.ıtıbaren dınle bahsettıgı kısının de lh brz yuksek budurumda buyuk ıhtımalle polıkıstık oluyormus muhtemelen basıt kıst vardır ondan yuksektır dha dusuk olmalymıs hakkaten fshden veya eşit. bunu dr.um da demstı hormon yaptrdgmda
canımm ultrasona gırdıgını bılmıyordum şükür bıseyın yokmus bak ozaman hıc takma kafana :)Benimde bu zamana kadar bildiğim de bu şekildeydi lh fsh dan yüksekse pko oluyor ama tabi bunun ultrasonda teyit edilmesi gerekiyor diye biliyorum.içimi bu konuda rahatlatan tek şey ultrason görüntüsunde hiç pko görünümü görülmedi son üç aydır defalarca ultrasona girdim çünkü.umarım ters bir durum yoktur. Teşekkürler ederim cnm detay paylaştığın için
canımm ultrasona gırdıgını bılmıyordum şükür bıseyın yokmus bak ozaman hıc takma kafana :)
Allahım inşallah tez zamanda nasıb eder canım bebeğin gelır sana daAşılama yaptirmistim cnm 3 kez ordan biliyorum ultrasonun temiz oldugunu..aslina bakarsan pko da olsa olmasa da pek önemi kalmıyor benim için bir dahaki regl ile birlikte tüp bebeğe geçiyorum artik. İnşallah tüp ile yüzüm güler.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Allahım inşallah tez zamanda nasıb eder canım bebeğin gelır sana da
ay canım benim evet teşekkür ederimm o senin guzel bakısındandırAminn cnm inşallah Rabbim hepimize nasip etsin tez vakitte..bu arada profil resmindeki sensin galiba maşallah barbi bebek gibisin çıtı pıtı
ay canım benim evet teşekkür ederimm o senin guzel bakısındandır26 yaşındayım ama çok kucuk gosterıyorum ya :)
yaa cokkk tesekkur ederimmm canım herkadın güzeldirr emınım kı sen de öylesinDiğer profil resimlerini de görmüştüm senin gerçekten çok güzelsin :) olsun boşver küçük göstermek her zaman iyidir,
İleriki yaşlar için büyük avantaj olur
Bende 30 yaşıma bastim 4 gün önce... 30 yaş sendromuna girmeye başlayacam bende
yaa cokkk tesekkur ederimmm canım herkadın güzeldirr emınım kı sen de öylesinayrıca 30lu yaşlar bir kadının tam kadın olduğu yaş olduğunu.düşünüyorum tam kadın olmuşsın maşallahh sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?