- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
inşallah bebişine kavuşursunnn
BirAsilAnnesi canım atesin baya bi yükselmis.ben heyecan yaptim valla varmı adet belirtin falan.test yapmayi düşünüyormusun ?
kızlarr benim ateş ilk olctum 36.5cıktı ben testın hassasıyetnden suphe edyrm da ikıncye ölçtüm 36.6 cktı hayda busefer bu ne dedım 2kez daha ölçtüm busefer 36.4 cıktı oyuzden ilkini girdim düşüş var mı yok mu anlamadım ben ya:)
tamam canım oyle gırdım 0.1derececık dusmüş ben baktım hamılelık şemalarına bazı sıtelerde hazırlanmış baya detaylı 0.2 bazen 0.3 dereceli iniş cıkıslar normalmiş bu surecteİlk ölçümü dikkate al canım üst üste ölçümde derecelerde sapıtıyor
BirAsilAnnesi canım atesin baya bi yükselmis.ben heyecan yaptim valla varmı adet belirtin falan.test yapmayi düşünüyormusun ?
Bende valla :)) ne meraklıyız...test yaptımı cemre acaba?BirAsilAnnesi
o notta 'boğaz enfeksiyonu oldum ateşim var' yazıyor malesef
dünden beri hiç iyi değilim.
ateşim de var sanırım acil yolları beni bekliyor.
henüz adet olmadım.
Enfeksiyon diil embriyodur inşallahhhh
cok geçmiş olsun canım.burda sanki birileri daha hamileliğini öğrenmeden önce bogaz enfeksiyonu geçirmisti :) yanlis hatirlamiyorsam tabi.herseyi hamlilelige baglar oldumo notta 'boğaz enfeksiyonu oldum ateşim var' yazıyor malesef
henüz adet olmadım.
cok geçmiş olsun canım.burda sanki birileri daha hamileliğini öğrenmeden önce bogaz enfeksiyonu geçirmisti :) yanlis hatirlamiyorsam tabi.herseyi hamlilelige baglar oldumcabucak iyilesirsin inşallah canım.sonu hayır olsun
amin canim.tabiki Allah.hayırlısı neyse onu nasip etsinçok sağ ol canım.
hamile değilimdir de.
siz dpo lara bakmayın ben geçen ay düzensizlik yaşadım.
o yüzden adet tarihim belli değil gibiydi.
hayırlısı ne ise o olsun.
ahh keşke.
ama öyle bir şey olsa sanırım biraz belirti olması gerek.
benimse sadece şişmiş bir adet boğazım var :)
Belirti olmuyor ki ama boğaz yada idrar yolu enfeksiyonu yaşayan çok var
Amin canım benim en kısa sürede Rabbim sizleri de hayal ettiğiniz mis kokulu yavrularınıza kavuştursun inşallahAyy vakit geldi miii??
Canımm Allah kolay sağlıklı bir doğumla evladını kucaklamayı nasip etsin inşallahhh
Dualarında olmak ne güzel Allah senden razı olsun arkandan peş peşe gelelim
Maşallah canım.9 ay ne çabuk geçmiş ya.sağlıkla kurtarsın Rabbim..dualarım seninle ve yavrunla ablacım..kucağına aldığında bebeğinin yüzüne bakarak ismime özel dua bekliyorum canım.şu mübarek cuma gününde Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşlh ..
Geçmiş olsun cnm.inşlh bebişte vardır cemrecim..o notta 'boğaz enfeksiyonu oldum ateşim var' yazıyor malesef
henüz adet olmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?