Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B Balcorek gecırmıs ben de dun dedım bırden bogazım şişti agryor dye burnum da akıyor tıkalı dedıgımde benım bogazım şişmişti agrımıstı demişti dediği gibi senın de boyle olablr inşallah :) BirAsilAnnesi

bende bronşitim , her günde ateşölçerle ölçmeye çalışıyorum birkaç sayfa önce paylaşmıştım adetime 5 gün var yalnız ben antibiyotik hiç içmedim bayada kötü etti beni bu bronşit, neyse bugün adete 5 gün varken Beta hcg verdim 0,55 çıktı sol tarafımdan birşey batıyor resmen, tahlillerim filmlerim temiz çıkmıştı bu ay ümitliydim beta hcg görünce moralim yerle bir oldu
yum. günü 6 mart idi bugün 10.gün

demekki dogru hatırlamışım seninde az kaldı gününe.inşallah senden e cemre den de güzel haberler alırız

Aman kuzum sen iyi olda testi boşver. Birde mutlaka dr.a git garip bir virüs dolanıyor aman diim.

böyle konusma Estagfrullah öyle düşünenler önce kendilerine acısınlar yerlesme gb bır leke olabılır mı acaba

demekki dogru hatırlamışım seninde az kaldı gününe.inşallah senden e cemre den de güzel haberler alırız
Inşallah tez zamanda senden de canım Benim sabahtan beri krem kıvamında anne sütü renginde akıntı geliyor bu en son hamıleyken olmustu adet oncesı su gb cok nadiren gelırdıyumurtlama akıntısından biraz daha akışkan şuankı dün sol göğsüm çok kaşındı boğaz ağrım ve burnum dışında da bir şey yok Başka topikteki arkadaşlarım onuncü günü test yap diyorlar pazartesye denk gelıyor :)

böyle konusma Estagfrullah öyle düşünenler önce kendilerine acısınlar yerlesme gb bır leke olabılır mı acaba

Kan gibi değil.
Çok açık kahve.
Takip edeceğim bakalım adete dönecek mi?
Böyle olunca birkaç saate adet olmam gerek normal şartlarda.

Evet aynen öyle Hadi inşallah olmaz ya başka belirti gibi hissettiğin bir şey var mı

Hiçbir belirtim yok zaten o yüzden hamile olmadığımı düşünüyorum. Adetmiş gibi geliyor. Zaten gecikiyorum sayılır belli olur akşam sabah ne olduğu. Çok halsizim o da hasta olduğum için. Ateşimde hastalıktan.

ama herzaman belirti şart degıl bılıyosun bekleyelım bir inşallah devamı gelmezz

canım ben öyle akıntılara çok aşinayım.benim adet öncesi hep geliyor.hemde 3-4 gün.sonrasi hep kırmızı olur.ama sende ilk kez oluyorsa insallah hamileliktendir eczacıyi falanda bosver.almak istiyorsan al yap kuzum.yok bekleyim diyorsanda bekle içine nasıl sinecekse öyle yap

Evet evet bendim :) bagisiklik zayifliyormus ki vucut bebegi yabanci madde sanip savasmasin diye oyle okumustum. Insallah bu hastaliklar bebek getirir :)

Ben de 10.gun test yapmistim yapistir bi kan testi sen de :) hem idrar kan farketmez ikisi de negatif ciksa ayni etki yaratiyor bence. Idrar hep bi supheli yarin yapsaydim gozukur mu acaba diye. Kan iyi kan.

BirAsilAnnesi cok bi belirti aramamak lazim butun kadinlar gobek cizgisi mide bulantisi fln dusunuyor ama mide 5-6. Haftalarda cizgi ise 8.haftalarda belirti veriyor. O yuzden ilk haftalarda tek belirti meme hassasiyeti biraz da koku.

ben adetime yakın hep kup kuru oluyorum.eger sende normalde kuru oluyorsan bu bir işaret olabilir hem bi hamilelik yaşamışsın o zamanda öyle olduysa neden olmasın.insallahh melegin gelmiştir ve seninledir canım.her ay umudum tükeniyor sonra burdan hamiş haberleri alınca gene gaza geliyorum..insallah sizlerin güzel haberleriyle gene gaza gelirim

Hamile kadınların %90′ ının bu dokuz aylık dönemde yaşadığı önemli değişikliklerden biri de bağışıklık sisteminin zayıflamasıdır. Çok yaygın olsa da, gebelik sırasında bağışıklık sisteminin zayıflaması vücutta bazı bakteriyel ya da viral etkenler ile enfekte olup hasta olma riskini artırabilir
Freshmommy BirAsilAnnesi

evett koku dun oldu bende de çöp koktu bıldgınız mercımek koftesı Allahm hala gtmıo gozumun onunden o an inşallah tesaduf degıldırr bakalm:)

canım evet kuruyumdur cok nadır su gb gelır ama.şu ikigundur nasıl yogun tarıf ettiğim akıntı ilk belirtlerimde bu da vardı ondan heves ettm ama onda gogus hassasıyetm ınanlmazdı ve hep uykum vardı. yıne uykum var da demın başım döndu temızlık yaparken uzandım şimdi göğüs hassasiyeti daha baslamadı dıye umutlanmak ıstemıyorum. Hep diyorum keşke seni duysam bıanonce hamıle oldugunu okadar mutlu olurum ki anlatamam. Umudu yıtırmek asla yokk Allahım verıcek bebegını kucagına ınanıyorumm

evet canım doğru ve güzel bir bilgi teşekkürlerr senın bebiş nasılll

evet canım doğru ve güzel bir bilgi teşekkürlerr senın bebiş nasılll
Tesaduf degildir umariz :) rica ederim bebekleri getirsin de bu hastaliklar. Iyi o da buyuyor :) ben de persembe kontrole gidecegim insallah kalp atislarini gorur duyariz. Mide bulantilari tansiyon dusukluguyle ugrasiyorum ben de gene de deger o iyi olsun da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…