Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayni belirtiler olmayabiliyormus canım.belki göğüs hassasiyeti sonra başlar sen icini ferah tut.Rabbim o guzel kabine göre versin insallah.sizler varken burda insanin umudunun kesilmesi imkansiz hepimiz icin hangi zaman hayirliysa Allahim o zaman nasip etsin insallah

Amin canım burası okadar güzel bir platform ki cok sey ogrenıyoruzz Veson da cok sagolsun ıyı ki bukonuyu açmış. Çok güzel kalpli insanlarla dolu burası eminimm. Bir bebeği olması için çabalayanlar nekadar kötü olabilir ki. Allahım tezzamanda dualarımızı kabul eylesın. Belki farklı belırtılerdır busefer Allah bılir :) kız kalp atıslarını kaydet caktırmadan telefon ses kaydını al B Balcorek

8403BHC canım naptın aşılama oldu mu?
Aşılama oldum cnm, acemi hemşirenin biri sıkışık gel dedi, sıkışık işleme girdim ilerlerken sıkıntı oldu rahat bırak deyip durdular sonra doktor anladı Şikisik değil dimi hasta dedi bende evet sıkışıgim hemşireler söyledi dedim onlara kızdı, 15 dk yatıp hemen wcye gittim, akıp gitti mi çok ilerleyemedi yumurtaya uzak yerde mi bıraktı diye kuşkular uyandı aklımda.birde sırtıma yaki yapıştırdım çayır çayır yaniyorum 5 gün rapor almış eşim yatıyorum surekli, unutmamissin asilamami halimi hattımı sordun sağol cnm

Hiç takılma güzelim sen giden gitmiştir zaten Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahh evladına kavuşmak nasip olsun sonunda canımm benim unutur muyum hiç :)

neden sürgü vermediler canım altına?
hayırlısı olsun inşallah sonu bebiş olsun.

Hiç takılma güzelim sen giden gitmiştir zaten Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahh evladına kavuşmak nasip olsun sonunda canımm benim unutur muyum hiç :)
Amin cnm hepimizin bebislerimiz olsun inş evet sen unutmazsin

neden sürgü vermediler canım altına?
hayırlısı olsun inşallah sonu bebiş olsun.
Aşılama da hep 15 dk yatırıyorlar cnm 15 dk tutabilir misin dediler bende evet dedim belki de o yüzden gerek duymamış olabilirler
Çok sağol cnm inş hepimizin bebislerimiz olduğu günleri de görürüz.

Canım hayırlı olsun. Rabbim emeklerinin karşılığını versin. İnşallah burdan güzel haberlerini de duyup birlikte seviniriz.

Bu topiğin ben de ayrı bir önemi var .Kısmet olursa 31 martta doğumum var ve hepinize dua edeceğim yeriniz ben de çok farklı Veson leyla abla cibi35
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Allah kolaylık versin. Herşey su gibi rahat olsun. Rabbim burdaki, gönlünde annelik duygusu, evlat hasreti olan herkese yaşatsın bu duyguyu

aynen canim iyi ki açılmış bu konu ve iyi ki bu kadar guzel insan burda ortak bi noktada buluşma imkanımız olmus

hayırlı,ugurlu olsun.insallah sonuda güzel olur.2 hafta sonra güzel haberini alırız insallah

RABBİM sağlıcakla kavuştursun inşallah
Amin canım benim inşallah
Ederim abla Allahın izniyle bugün kuran okudum ismen ettim sizlere Rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…