Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Allah kolaylık versin. Herşey su gibi rahat olsun. Rabbim burdaki, gönlünde annelik duygusu, evlat hasreti olan herkese yaşatsın bu duyguyu
Amin canım benim bunu hak eden lerin başında geliyorsun o kadar kayıba rağmen tevekkül edip Rabbime teslim olmak herkesin yapacağı şey değil dualarımda olacaksın canım

Veson hamileyiiiimmmmm beennnnn. 12dpo bugun ogleden sonra erken gebelik yaptim silik cizgi cikti kan verdim hcg 38.07. Allahhimmm ne yapacagimi bilniyorummm şoktayimm..nolur dua edin
hayırlı ugurlu olsunn ne güzel Allahım keseyı görmeyı bebişinin kalp atışını duymayı ve saglıkla doğurmayı nasıp etsın inşallah. Belirtilerin nelerdi cok merak ettım :)

Veson hamileyiiiimmmmm beennnnn. 12dpo bugun ogleden sonra erken gebelik yaptim silik cizgi cikti kan verdim hcg 38.07. Allahhimmm ne yapacagimi bilniyorummm şoktayimm..nolur dua edin
Aaaaaben şok hadi hayırlı olsun pressed işe yaradı desene.hangi ilişkilerde kullandın CNm tabloya girsene pressed diye bir de kaç ml kullandın başka birşey yaptın mı kaç aydın deniyordun

hilallll Freshmommy Veson ve diger arkadaslar coook cook tesekkur ederimmm darisi tum isteyenlerin basina insallaaahhhh uyuyup kalmisim saatlerce uyandigimda esime sordum ruya gormedim ben degil mi? hamile miyim ben diye sorup duruyorumm gercek degil gibi. Ben hic belirti yasamadim adetime 3 gun var 2 gundur standart adet sancilari oluyor bende kesin adet geliyor hamile olamam demistim hatta. Mide bulantisi yorgunluk falan da olmadi aksine bugun cok enerjiktim normalde hic degilimdir aslinda. Ilk defa bu ay Preseed kullanmistim evet adetim bittikten 2 gun sonra baslayip gun asiri iliski oldu hepsinde 2gr kullandim ilk gun 3gr kullandim qma cok geldi azalttim. 4.ayimdi bu 33 yasindayim ve ilk cocugum olcak insalllaahhhh.bu ay ilginc birsekilde yumurtlama donemimde kanama yasadim ben o gun asiri stresli bir gundu o yuzdendir dedim hayatimda hic olmamisti doktora gittim olur oyle demisti onemsemedi bile. Veson tablo ne oluyor nasil giriliyor canim bilmiyorum nasil yapabilirim.

yaaa şuan bana umut oldun biliyor musun bende de yumurtlama anında akıntı ıle beraber kan geldı buay ılkkez yaşadım bunu dr.uma soyledıgımde yumurtlama kanaması bu demıstı O da ve kımden duysam bunu o ay hamıle kalmıs tesadufmudur bılınmez ama ben de bır umutlandım şimdi. Neguzel kotu hıssetmemen kendını fızıksel olarak. Umarım hep böyle gider. Bebeğini alırsın kucagına zaman cabucak.gecer de Allahım tum ısteyenlere nasıb etsınn

Denerim bakalim :) sorarim olmadi doktora. Gercekten cok guzel bi ortam yararli da. Insallah herkes kavusur bebeklerine.

Ayyyy canimm insallahhh sen de hamilesindir ben hic yumurtlama kanamasi yasayip hamile olani duymamistim daha dogrusu arastirmamistim ama olumsuz bisi saniyodum dedigim gibi hayatimda ilk defa boyle bisey yasadim ve o ay hamile kaldim nasil bir baglanti var bilemiyorum.. allahimm isteyen herkese versin hayirlisiyla. Senin ne zaman adet tarihin bekleme asamasinda misin suan

arkadaşlar test yaptım malesef yine yanılmadım yani tek çizgi.
umutlu değildim o yüzden nötrüm şu an psikolojik olarak.
beklemeye devam.
canım öncelikle hayırlısı olsun.o tek cizgiyi görmek insani psikolojik olarak cok etkiliyor biliyorum.ama adet günüm tam belli degil.duzensizlik var diyordun.bekle bakalım bi.belki erkendir daha

Kızlar bu preseed nasıl bisey.bunu kullaninca eşimizin farkedecegi biseymi.ben hic bisey kullanmiyorumda.ne folikasit ne böyle seyler.folikasit kullanacaktim güya onuda almadim.gerci ben bu jeli kullanmaya kullanırımda ben iliski olacak diye niyetlenirken benimKi uykuyu tercih eder kesin

inşallah arkadasım dedi annesıne olmus aynısı kendısıne ve kardesıne hamıleyken annesı aynısını yasamıs ılıskılerden sonra eşimin kuzenıne de olmus. bu yumurtlama kanaması bazı kışilerde oluyormus. vee duydugum bısey daha var nekdr dogru bılmıyorum ama soyledıgım ksııler de bunu savunuyor cogu ksı de dollenme sırasında olduguna ınanıyor bunun kımbılır bellı gercektır ya da sadece yum catlıyor dıyedır. ben bugece yumurtlama ustunden 8 gun gecmıs olucak artık saat bazında heaaplıyorum :)) adetime 6,7gun kaldı

Canim jeli esin fark edebilir cok az kullanirsan belki etmez ama bende kuruluk oluyodu esim de biliyo sonucta bunu habersiz kullansam kesin anlardi. Zaten jeli bi aparatla iceri sıkıyorsun ve max. 15 dk icinde iliski gerektiriyor. Kullanim amaci diger kaýganlastiricilarla ayni aslinda hamileligi sagladigi iddia edilmiyor ama spermi oldurmuyor digerleri gibi ve sperm hareketini destekledigi soyleniyor. Ben baya tedirgindim ama memnun kaldim.. Hamile kalmami jel mi sagladi tesaduf mu bilmiyorum ama iliski sirasinda kolaylik sagladigi kesin.

Vardir o zaman tabi bi mantigi ben duymamistim. Ben yumurtlama sonrasi 12. Gunde erken gebelik testi yaptim hemde sabah idrariypa degil ve 2 dkda gosterdi sen de 3 4 gun sabredip yapabilirsin ama insan gorunce inanamiyor test bozuktur dedim hemen kostum kan testine. Yaz lutfen sen de suann biranda herkes hamile olsunn istiyorummmmmm.

evettt ya keske ben de korunmayı bıraktıgımız ay hamıle kaldım ama o düşükoldu 5+2yken onda cokbelırtım vardı.ben hamıleym emınm demiştim erken test almıstık gece eşimle gıdıp:) 4gun vardı cıkmıstı hemen sanıyeler ıcnde bende de o heyecan nasıl farklı guzel dımı. şimdi ben de tattım ya o cıft cızgyı kan sonucunu gorunce dunyanın en mutlu kadını oluyorınsan oyuzden cok sabırsızlanıyorum yenıden o anı yaşamak ıcın öyle hasretım kı o sevınce baya bir normal.test aldım internetten gecen ay onda ckmazsa erkentest alırım ama teste 11 ya da 12. gun baslıcam busefer nasip bakalım ama sen kendıne cok dıkkat et degerıne 2gun sonra yenıden baktırcak msın uyuyamazsın da heyecandan

bende 35 yaşındayım.16 aydir istiyorum,iki aşılama oldum ama olmadi henüz.bi kac kürde denedim.oda ise yaramadi.bide bu jeli kullansammi dedim ama bende cok kuruluk olmuyor.eşim farkedersede gene görev moduna girer.gecen ay stresli,tartışmalı gecti zaten.en güzeli ben bu ay herseyden uzak durarak deneme kararımda istikrarlı davranayim

uyumazaam dusunmekten cildiririm ben 2 gun sonra tekrar etcem kan testimi evet canim. Acayip bir his normalde duygusalim ama aglayamadim bile aptallastik resmen esimle. bugunluk boyle hisler galiba yarin olayin ciddiyetini anlariz gibi

Habersiz kullanmak sorun yaratirsa kotu olur canim kuruluk yoksa jele ihtiyacin yok demek hem. Ben gorev gibi oldigundan kuruluk yasiyordum. Bir de sadece yumurtlama dobeminde degil adet bitince gin asiri ilski daha mantikli geliyor bana ben ilk aylarda direk yumurtlama zamani iliski yasamistim bu ay istikrarli devam ettim adet biter bitmez.

uyumazaam dusunmekten cildiririm ben 2 gun sonra tekrar etcem kan testimi evet canim. Acayip bir his normalde duygusalim ama aglayamadim bile aptallastik resmen esimle. bugunluk boyle hisler galiba yarin olayin ciddiyetini anlariz gibi
evet elı ayagı bosalıyo ınsanın eşimle sabaha dek uyuyamamstk tabı bn gece 11de ogrenmıştm sındrememstm hemen saga dön sola dön. dıkkat et kendıne cok dogal yumurta sut tuketmeye baslaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…