iste beNim koca ilişki konusunda sıkıntılı canım.o bi stresle söylene söylene yaptığı zaman bendede kuruluk oluyor normal olarak.o zamanda zaten ben tavır koyup bırak git yat diyorumHabersiz kullanmak sorun yaratirsa kotu olur canim kuruluk yoksa jele ihtiyacin yok demek hem. Ben gorev gibi oldigundan kuruluk yasiyordum. Bir de sadece yumurtlama dobeminde degil adet bitince gin asiri ilski daha mantikli geliyor bana ben ilk aylarda direk yumurtlama zamani iliski yasamistim bu ay istikrarli devam ettim adet biter bitmez.
Veson hamileyiiiimmmmm beennnnn. 12dpo bugun ogleden sonra erken gebelik yaptim silik cizgi cikti kan verdim hcg 38.07. Allahhimmm ne yapacagimi bilniyorummm şoktayimm..nolur dua edin
hilallll Freshmommy Veson ve diger arkadaslar coook cook tesekkur ederimmm darisi tum isteyenlerin basina insallaaahhhh uyuyup kalmisim saatlerce uyandigimda esime sordum ruya gormedim ben degil mi? hamile miyim ben diye sorup duruyorumm gercek degil gibi. Ben hic belirti yasamadim adetime 3 gun var 2 gundur standart adet sancilari oluyor bende kesin adet geliyor hamile olamam demistim hatta. Mide bulantisi yorgunluk falan da olmadi aksine bugun cok enerjiktim normalde hic degilimdir aslinda. Ilk defa bu ay Preseed kullanmistim evet adetim bittikten 2 gun sonra baslayip gun asiri iliski oldu hepsinde 2gr kullandim ilk gun 3gr kullandim qma cok geldi azalttim. 4.ayimdi bu 33 yasindayim ve ilk cocugum olcak insalllaahhhh.bu ay ilginc birsekilde yumurtlama donemimde kanama yasadim ben o gun asiri stresli bir gundu o yuzdendir dedim hayatimda hic olmamisti doktora gittim olur oyle demisti onemsemedi bile. Veson tablo ne oluyor nasil giriliyor canim bilmiyorum nasil yapabilirim.
Ateş yükselince ben de ümitlenmiştim hayırlısıarkadaşlar test yaptım malesef yine yanılmadım yani tek çizgi.
umutlu değildim o yüzden nötrüm şu an psikolojik olarak.
beklemeye devam.
Cokk cok tesekkur ederimmm canim allah isteyen herkese versinn insallahh. Bakalimm beklemedeyimm deger artcak mi rahatlayamiyorum bir turlu.Allah tamamına erdirsin inşallah canım çok sevindimm :))
Eki Görüntüle 2124780 Eki Görüntüle 2124781 Eki Görüntüle 2124782 Medication kısmına bak pressed yoksa kendin ekleyebiliyorsun taps add your own meds-add meds-sign a pressed yaz ve add e bas
Cokk cok tesekkur ederimmm canim allah isteyen herkese versinn insallahh. Bakalimm beklemedeyimm deger artcak mi rahatlayamiyorum bir turlu.
Merak etme o rahatlama doğuma kadar hatta bu sipalar dogup büyüyene kadar dahi olmuyorsen keyfini çıkar Allah'ın izniyle hiç bir sorun olmayacak
Aşılama oldum cnm, acemi hemşirenin biri sıkışık gel dedi, sıkışık işleme girdim ilerlerken sıkıntı oldu rahat bırak deyip durdular sonra doktor anladı Şikisik değil dimi hasta dedi bende evet sıkışıgim hemşireler söyledi dedim onlara kızdı, 15 dk yatıp hemen wcye gittim, akıp gitti mi çok ilerleyemedi yumurtaya uzak yerde mi bıraktı diye kuşkular uyandı aklımda.birde sırtıma yaki yapıştırdım çayır çayır yaniyorum5 gün rapor almış eşim yatıyorum surekli, unutmamissin asilamami halimi hattımı sordun sağol cnm
Veson hamileyiiiimmmmm beennnnn. 12dpo bugun ogleden sonra erken gebelik yaptim silik cizgi cikti kan verdim hcg 38.07. Allahhimmm ne yapacagimi bilniyorummm şoktayimm..nolur dua edin
Çok sağol cnm hakkımızda hayırlısı ins.Canım hayırlı olsun..Güzel haberlerini alırız inşallah
Hiçbir belirtim yok zaten o yüzden hamile olmadığımı düşünüyorum. Adetmiş gibi geliyor. Zaten gecikiyorum sayılır belli olur akşam sabah ne olduğu. Çok halsizim o da hasta olduğum için. Ateşimde hastalıktan.
İYİN düşün iyi olsun inşallah herşey yolunda gider gelişmeleri yaz mutlakaTamam canim sagoll. Chart ı paylasirken using sperm friendly lubricant olarak eklemistim meds e eklemek aklima gelmedi yaparim canim onu da. Sali gunu tekrar kan baktircamm anladigim kadariyla suan hamile olarak adlandirilmiyorum adet zamaninin gecmesi ve artis gormek lazim gerginim cok insallahh sorun olmazzz.
Sana da geçmiş olsun cnmCanım geçmiş olsun,bugün ateşin biraz düşmüş.Ortalıkta galiba salgın var .Bende senin gibiyim.Salı günü bir uyandım yutkunamıyordum boğazımın şişliğinden.Ayakta duracak halimde yoktu.ateşimde o gün 37,2 çıkmıştı adetimin ilk günüydü.daha dün normale döndü ateşim.doktora gittim antibiyotik verdi baya iltihaplanmıştı boğazım.o gün ilacı içtim biraz rahatladım bazı antibiyotikler benim kurdeşenimi azdırıyor ertesi sabah kalktığımda bu kez kurdeşenin gazabına uğradım her yanım şişmişti yüzüm vücudum ..mecburen antibiyotiği bıraktım ıhlamur adaçayı karbonat+tuzlu gargara yapıyorum rahatlıyorum tavsiye ederim sanada tekrar geçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun cnm
Canım geçmiş olsun,bugün ateşin biraz düşmüş.Ortalıkta galiba salgın var .Bende senin gibiyim.Salı günü bir uyandım yutkunamıyordum boğazımın şişliğinden.Ayakta duracak halimde yoktu.ateşimde o gün 37,2 çıkmıştı adetimin ilk günüydü.daha dün normale döndü ateşim.doktora gittim antibiyotik verdi baya iltihaplanmıştı boğazım.o gün ilacı içtim biraz rahatladım bazı antibiyotikler benim kurdeşenimi azdırıyor ertesi sabah kalktığımda bu kez kurdeşenin gazabına uğradım her yanım şişmişti yüzüm vücudum ..mecburen antibiyotiği bıraktım ıhlamur adaçayı karbonat+tuzlu gargara yapıyorum rahatlıyorum tavsiye ederim sanada tekrar geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun,bugün ateşin biraz düşmüş.Ortalıkta galiba salgın var .Bende senin gibiyim.Salı günü bir uyandım yutkunamıyordum boğazımın şişliğinden.Ayakta duracak halimde yoktu.ateşimde o gün 37,2 çıkmıştı adetimin ilk günüydü.daha dün normale döndü ateşim.doktora gittim antibiyotik verdi baya iltihaplanmıştı boğazım.o gün ilacı içtim biraz rahatladım bazı antibiyotikler benim kurdeşenimi azdırıyor ertesi sabah kalktığımda bu kez kurdeşenin gazabına uğradım her yanım şişmişti yüzüm vücudum ..mecburen antibiyotiği bıraktım ıhlamur adaçayı karbonat+tuzlu gargara yapıyorum rahatlıyorum tavsiye ederim sanada tekrar geçmiş olsun
Canım dünden beri kamyon çarpmış gibiyim. Hiç mecal takat yok. Boğazım için pastil aldım iyi geldi. Antibiyotik içmek istemiyorum. Çalıştığım için çok zor oluyor bana hastalık. Dinlenemiyorum hiç. İnşallah hastanelik olmam. Adet de olamıyorum ondan da sıkıntı basıyor bir üşüme bir sıcak basma yapıyor. Bakalım hayırlısı olsun. Sana da çok geçmiş olsun.
gecmıs olsun cok canım.ben de bogazım 3gundur agrıyor ama atesımı oyle etkılemedı 36.6 ckyor ıkıgundur ben boyleyken atesm 38lerde olurdum ve gece oluyor gunduz kayboluyor. ondan daumutlanıyorum acaba hamiş miym de ondan mı dyeCanım geçmiş olsun,bugün ateşin biraz düşmüş.Ortalıkta galiba salgın var .Bende senin gibiyim.Salı günü bir uyandım yutkunamıyordum boğazımın şişliğinden.Ayakta duracak halimde yoktu.ateşimde o gün 37,2 çıkmıştı adetimin ilk günüydü.daha dün normale döndü ateşim.doktora gittim antibiyotik verdi baya iltihaplanmıştı boğazım.o gün ilacı içtim biraz rahatladım bazı antibiyotikler benim kurdeşenimi azdırıyor ertesi sabah kalktığımda bu kez kurdeşenin gazabına uğradım her yanım şişmişti yüzüm vücudum ..mecburen antibiyotiği bıraktım ıhlamur adaçayı karbonat+tuzlu gargara yapıyorum rahatlıyorum tavsiye ederim sanada tekrar geçmiş olsun
amin insallahhh cok tesekkur ederim allahimm hepimize nasip etsinnn.gözün aydın Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlar çok geçmiş olsun baharla birlikte hastalıklar da çoğalmaya başladı. Sabah donuyor öğlen yaniyoruz insan ne giyeceğini de şaşırıyor. Bir an önce atlatirsiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?