Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iste beNim koca ilişki konusunda sıkıntılı canım.o bi stresle söylene söylene yaptığı zaman bendede kuruluk oluyor normal olarak.o zamanda zaten ben tavır koyup bırak git yat diyorum ama normalde olmuyor tabi.amaaannn neyse ya bosver sen simdi bizi.sen hamişsin yaaa kendine konsantre ol.tadını çıkar.maşallahhh size

Medication kısmına bak pressed yoksa kendin ekleyebiliyorsun taps add your own meds-add meds-sign a pressed yaz ve add e bas

Eki Görüntüle 2124780 Eki Görüntüle 2124781 Eki Görüntüle 2124782 Medication kısmına bak pressed yoksa kendin ekleyebiliyorsun taps add your own meds-add meds-sign a pressed yaz ve add e bas

Tamam canim sagoll. Chart ı paylasirken using sperm friendly lubricant olarak eklemistim meds e eklemek aklima gelmedi yaparim canim onu da. Sali gunu tekrar kan baktircamm anladigim kadariyla suan hamile olarak adlandirilmiyorum adet zamaninin gecmesi ve artis gormek lazim gerginim cok insallahh sorun olmazzz.

Cokk cok tesekkur ederimmm canim allah isteyen herkese versinn insallahh. Bakalimm beklemedeyimm deger artcak mi rahatlayamiyorum bir turlu.

Merak etme o rahatlama doğuma kadar hatta bu sipalar dogup büyüyene kadar dahi olmuyor sen keyfini çıkar Allah'ın izniyle hiç bir sorun olmayacak

Canım hayırlı olsun..Güzel haberlerini alırız inşallah

Canım geçmiş olsun,bugün ateşin biraz düşmüş.Ortalıkta galiba salgın var .Bende senin gibiyim.Salı günü bir uyandım yutkunamıyordum boğazımın şişliğinden.Ayakta duracak halimde yoktu.ateşimde o gün 37,2 çıkmıştı adetimin ilk günüydü.daha dün normale döndü ateşim.doktora gittim antibiyotik verdi baya iltihaplanmıştı boğazım.o gün ilacı içtim biraz rahatladım bazı antibiyotikler benim kurdeşenimi azdırıyor ertesi sabah kalktığımda bu kez kurdeşenin gazabına uğradım her yanım şişmişti yüzüm vücudum ..mecburen antibiyotiği bıraktım ıhlamur adaçayı karbonat+tuzlu gargara yapıyorum rahatlıyorum tavsiye ederim sanada tekrar geçmiş olsun

İYİN düşün iyi olsun inşallah herşey yolunda gider gelişmeleri yaz mutlaka

Sana da geçmiş olsun cnm

Canım dünden beri kamyon çarpmış gibiyim. Hiç mecal takat yok. Boğazım için pastil aldım iyi geldi. Antibiyotik içmek istemiyorum. Çalıştığım için çok zor oluyor bana hastalık. Dinlenemiyorum hiç. İnşallah hastanelik olmam. Adet de olamıyorum ondan da sıkıntı basıyor bir üşüme bir sıcak basma yapıyor. Bakalım hayırlısı olsun. Sana da çok geçmiş olsun.

Kızlar çok geçmiş olsun baharla birlikte hastalıklar da çoğalmaya başladı. Sabah donuyor öğlen yaniyoruz insan ne giyeceğini de şaşırıyor. Bir an önce atlatirsiniz inşallah

gecmıs olsun cok canım.ben de bogazım 3gundur agrıyor ama atesımı oyle etkılemedı 36.6 ckyor ıkıgundur ben boyleyken atesm 38lerde olurdum ve gece oluyor gunduz kayboluyor. ondan daumutlanıyorum acaba hamiş miym de ondan mı dyeakıntı goguskasınması halsızlık bel sızısı arada. devam.edıyor bu tarz seyler testıcn bska bısabırsızlandm gecen ay boyle degldm bukadr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…