Çok sağ ol teşekkür ederim.
Rabbim hepimizi korusun inşallah.
ayy canım benimm o senin güzelliğinn ve tüm kadınlar guzeldir
sıkıntı yok kuzum okumaz eminim.çünkü benim eşimde öyle :) daha bi kere telefonumu eline alıp bişeyime bakmışlığı yok.ben akşamları buraya girincede ohh iyice sardırdın sen o kulübe,ney kulubüydü hanımlar mı ? Diyo :))) iyiyim kuzum.aklıma geldikçe bi triplere giriyorum ama yapacak bişey yok.bazen burdan da uzak durayım diyorum ama sizin son durumları merak ediyorumben yazarken uzaktan benım resmı gördu canım oyle bakmadı yani hiç yanlış anlaşılmasın da okumaz asla bnm msjlarımı dahı:) yenı uyeyken sormustu dedım ozel.kadınlar arasıhilallll
hemde çok güzeliz çokkkTeşekkür ederim.
birlikte güzeliz.
Bak nasıl yanılmamşızz maşallah sen de çookk guzelsınn vee emınım ben çok da guzel.bır anne olacaksın inşallahhh Allahın ıznıylehemde çok güzeliz çokkk
canım çok teşekkür ederim.Annelik hangi kadına yakışmazki.yeterki bunu gönülden istesinBak nasıl yanılmamşızz maşallah sen de çookk guzelsınn vee emınım ben çok da guzel.bır anne olacaksın inşallahhh Allahın ıznıyle
estağfurullah canım yaa.utanırım ben böyle şeylerden.çok tatlısınyaş 35 miydi???
ıslık ıslık ıslık
bizler de böyle oluruz inşallah 30larda senin yaşın kaçtıBirAsilAnnesi cımm
Cnm üzerinde 48 saat yazıyor.4-5 gün durduranlar var ama bence gerek Yok 48 saat yeterliVeson cnm yakı kaç gün durmalı 2 gündür duruyor sabah çıkarıp gusül alicam yeterli olur mu sence ?
teşekkürler canım sen dee eminimm
Allah kabul etsin cnm..Allah razı olsun kuzum..sende bizim dualarımızdasın cnm..
şu anda söküldün müü sencanımKizlar daha önce hic adetliyken ovu.testi yapmamistir.bugün kasıklarimda cok batma olunca bi yapayim dedim böyle çıktı
Eki Görüntüle 2125118
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?