Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BirAsilAnnesi Freshmommy maşallah resimlerinize bakıyorumda ne güzelsiniz kızlar
ayy canım benimm o senin güzelliğinn ve tüm kadınlar guzeldir eşim trıbe gırdı vallahı erkek var mı o sıtede dedı dedım nolcak sankoi normalhesaplarda yok resmımız. olsun tek olmasın dıyor haha:) sen nasılsın daha ıyı mısın canım

ben yazarken uzaktan benım resmı gördu canım oyle bakmadı yani hiç yanlış anlaşılmasın da okumaz asla bnm msjlarımı dahı:) yenı uyeyken sormustu dedım ozel.kadınlar arası hilallll

ben yazarken uzaktan benım resmı gördu canım oyle bakmadı yani hiç yanlış anlaşılmasın da okumaz asla bnm msjlarımı dahı:) yenı uyeyken sormustu dedım ozel.kadınlar arası hilallll
sıkıntı yok kuzum okumaz eminim.çünkü benim eşimde öyle :) daha bi kere telefonumu eline alıp bişeyime bakmışlığı yok.ben akşamları buraya girincede ohh iyice sardırdın sen o kulübe,ney kulubüydü hanımlar mı ? Diyo :))) iyiyim kuzum.aklıma geldikçe bi triplere giriyorum ama yapacak bişey yok.bazen burdan da uzak durayım diyorum ama sizin son durumları merak ediyorum dur bende resmimi koyayım

Veson cnm yakı kaç gün durmalı 2 gündür duruyor sabah çıkarıp gusül alicam yeterli olur mu sence ?

Kizlar daha önce hic adetliyken ovu.testi yapmamistir.bugün kasıklarimda cok batma olunca bi yapayim dedim böyle çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…