Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hala oluyorum canim.bugün üçüncü günüm.yarın azalır biter
neden senın oyle cıktı kı pike yakın gb cıkmıs resmen tamamen hasta olmasan ustune gorme mi dyecegım bazı kısılerde pozıtıf verıyor ovu :)

neden senın oyle cıktı kı pike yakın gb cıkmıs resmen tamamen hasta olmasan ustune gorme mi dyecegım bazı kısılerde pozıtıf verıyor ovu :)
yok kuzum normal adet oldum ben.sadece bugün cok fazla kasıklarimda batma oldu,bide göğüslerim sızladı.bi komşumuz adetin hemen sonrasida yumurtlama oluyor demisti.o aklima geldi bi yapayim dedim.belki adet dönemindeki hormonlardan böyle çıkmıştır.olmadi yarin bir kez daha yaparim

benim başıma geldı ıste 2aylık vakıt kaybım oldu kist yuzunden belkı mesajlarmdan hatrlarsın adetım hıc sasmazdı adet tarıhımden 2gun sınra 4gun lekelenmem oldu adet olamadm hiç sokulmedım ve tam 6gun sonra bırden yumurtladım keskın sancı ve uzayan epey bır akıntı gelmstı hıc zamanı degıldı adetolmadan nasıl yum. dyordum ama bır baktım pik yapmıs 8şubattı dedım kendıkendıme herlde yum.olduyaa 22subat olur adetm dedim n dr.a gttm 6gun snra. sıvıdan anladı evet catlamıs dedı meger kiste dönmüş birönceki nitekım adetm de 22şubatta oldu yanı sen de yanılmıyor olablrsın canım:) Cemre'ye katılıyorum kanaman bıttıgı gb degerlendır bakarsın hayır bundadır

olurmu olur kuzum.denemekte fayda var.yarınki teste göre bakarım artık duruma.hem iliski de adetten önce olmuştu.kocada yanaşır bu sefer.hallederim :))

canım.ben baya kotuyum ya ınanılmaz belrtım.var gecen ay boyle degıldım bugunden.berı yatıyorum burnum tıkalı heo akıyor hıckırık tutuyor eşim.bıdunya karışım yaptı kafam.kalkmıyo nane lımonun bı zararı olmaz dmı varsa bsy afedersin ama ıkıgundur gegırme vardı bugun hatsafhada ilkyasadıgımda belirtilerde de bu vardı akıntı gaz aşerme kabızlık uyku halsızlik vs. hele ki akıntı koyu kıvamlydı yine suanda daöyle. cokbenzer ılk hamıle kaldıgımdakılerle. suan da kabızlık da var. koku hassasıyetm de var yyeceklere..boşa umtlanmak.da ıstemurm ama psıkoljk olamaz ya bu gegırme.en basıtten

Son düzenleme:
kızlar gunaydın ben çok şükür iyiym oyle grıp gb degılm basagrım vardı ve yorgunlugum dün. öyle gece ateslenme gb durumum da olmadı vucudumn ısındıgını anlamstm ama halıyle ama ateş gb degıldı sadece burnım tıkalı ve hep akıyor ablaö gebelık nezlesı olmstu bende dedı bıheveslendm ama atesli hastalk olsa suan halsız olrdm sanrm o konuda cok ıyı hıssedyrm vucut ısım 37.1 cıktı bugun yarın sabah anlarm artk neden oldgunu umarm burun tkanklgndan degıldır. eger oyleyse tablodan anlarm artk

kuzum bu kadar belirti psikolojik olmaz galiba.ben senden cok umutluyum.Allahin izniyle guzel haberini alcaz

kuzum bu kadar belirti psikolojik olmaz galiba.ben senden cok umutluyum.Allahin izniyle guzel haberini alcaz
belki debaşka sebebı de olablr canm suan yne halsızlestım bugunku ateşi sılecem eger yarın daha dusuk cıkarsa kendıme kötuye alıstırmaya baslıyorum bıyandan

belki debaşka sebebı de olablr canm suan yne halsızlestım bugunku ateşi sılecem eger yarın daha dusuk cıkarsa kendıme kötuye alıstırmaya baslıyorum bıyandan
canım tabiki büyük hayal kırıklığı yaşamamak icin her iki sonucada hazırlıklı olman iyi ama kendinide cok karamsarlığa bağlama.iyi düşünelim iyi olsun hayırlısı olsun.yarın ola hayrola

Çok çok sağol canımm evet Allahım kararlastırmıssa varsa da yoksa da uzulmenın bir faydası yok suan benım için. Ben mesela her ay heveslenıyorum ama hasta olnca dıyorum nasıp degılmıs Allahım uzun zamandır bekleyenlere nasıp etsin tezzmanda dyorum

amin canım.Allah cumlemize tez vakitte nasip etsin insallah.mesela ben bu konuda cok dayaniksizim.adet olacağımı bile bile her seferinde salya sümük ağlıyorum..sende olmadi pazartesi bi test yap canım.gününde geldi sayılır demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…