- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
haklısın ama yaşadıgın etkenlerdem dolayı insanız tutamyrz belkı ben de oyle olcam zamanla sen guclu olmaya calış eşine de yansıtma dedıgımız gb o desinn aa neden takmıyor diye kendı sorgular busfer :)amin canım.Allah cumlemize tez vakitte nasip etsin insallah.mesela ben bu konuda cok dayaniksizim.adet olacağımı bile bile her seferinde salya sümük ağlıyorum..sende olmadi pazartesi bi test yap canım.gününde geldi sayılır demi
elimden geleni yapacağım bakalimhaklısın ama yaşadıgın etkenlerdem dolayı insanız tutamyrz belkı ben de oyle olcam zamanla sen guclu olmaya calış eşine de yansıtma dedıgımız gb o desinn aa neden takmıyor diye kendı sorgular busfer :)
Hay Allah adetken dw yum catlaması olur mu acaba normaldeelimden geleni yapacağım bakalimbende bugün ovu.testi yaptım cok silikti.demekki dün öyle adet olduğum icin falan çıkti
hic bilmiyorum ki kuzum.mantık olarak olmamasi lazım.eger oyle bir sey varsada benim isim yaş :))))Hay Allah adetken dw yum catlaması olur mu acaba normalde
belki sıvı alımından falan öyle çıkmıştır senhic bilmiyorum ki kuzum.mantık olarak olmamasi lazım.eger oyle bir sey varsada benim isim yaş :))))
Freshmommy @Cemre Yaman siz ne zaman adet bekliyorsunuz. Ben erkenden test yaptigima cook pisman oldum insan sevinemiyor boyleyken daha 2 gun var bata cuma hcg 38 di sali tekrar baktircam hic hamilelik belirtim yok ama acayip kasık agrılarım var bu kadari fazla gibi geliyo midem bulansa tamam ama su agri beni deli etti. Erken test yapmanin hic anlami yokmus tavsiyem kesinlikle yapmayin arkadaslarr adet gecikmedennn boyle hic zaman gecmiyor. Herkes kotu dusunme diyor ama elimde degil cok agrim varr korkuyorummm.
benim dha 5,6 gun vae merak etme bısy olmaz Allahın ıznyle benm de dusuk degerdı once 2gun snra yukselmıstı 3gun once vermıştim kanı. endişe etme canım hıc
evet içini ferah tut erken ogrendıgın ıcın normal bu deger. kımınde 500ustu oluyor mesela 100lerde fln kımı de az deger cnku yerlesme zamanı aynı degıl herkeste ve dolayısıyla herkesın de aynı gunde gecmıyor kanacanm. belirtim var da zaman gecse bıde ılac ıcemyrm.başımfena agrıyor bakalımCok az kalmis canim senin de hadi insallahh guzel haberini duyariz bircok belirtin var zaten okudugum kadariyla
Benim kotu bisi yoktur umarim dedigin gibi canimmm....beklemekk cook zorr. Gerci kesesi kalp atisi derken bu beklemeler daha coook delirtir beni
evet içini ferah tut erken ogrendıgın ıcın normal bu deger. kımınde 500ustu oluyor mesela 100lerde fln kımı de az deger cnku yerlesme zamanı aynı degıl herkeste ve dolayısıyla herkesın de aynı gunde gecmıyor kanacanm. belirtim var da zaman gecse
Cok sagol canim rahatlattin beni valla Dusuk deger olmasi degil beni korkutan kasik agrilarimdi aslinda ama yapcak bisi yok kendimi kasmamin da bi anlami yok olacaksa olacak simdi sadece sukretmem lazim
Hamilesin işte.tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.kızlar ben bıraz afallamıs durumdaym test yaptım ben 6gb snra bııkı kez baktm testte yoktu baska konuda konstgm arkadaslarm da var o 3saat snra gormus ılk yaptıgı testı o 10.gunundeyms ve dgru ckms bana da hep atma bak dıodu ztn suan testme baktm bı umut şoktaym tam da yerınde cızgı
Canimm digerleri daha uzman bu konuda ama teslerin uzerinde su kadar dakikadan sonra cikan degeri dikkati almayiniz diyor. Sabah tazelesen bi testi. Veya sabah direk kan ver :) insallah hamilesindir.
ay ama ben coksonra gordum arkadasm dyor bnm de oyleydı olablr dye dha 5,6gunun var boyle sonradan ckması nrmal.dedı. yıne de bn cokheveslenmeyım hayırlısı testı tekrarlaynca nolcak acbaHamilesin işte.tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.
Sabah ilk idrarla mıtlaka testi tekrarla hadi inşallah hamilesindir:))kızlar ben bıraz afallamıs durumdaym test yaptım ben 6gb snra bııkı kez baktm testte yoktu baska konuda konstgm arkadaslarm da var o 3saat snra gormus ılk yaptıgı testı o 10.gunundeyms ve dgru ckms bana da hep atma bak dıodu ztn suan testme baktm bı umut şoktaym tam da yerınde cızgı
kız okdr cok ornegı varkı etrafmda da dha erken surecte kurudukca bellı oluyormus. eczacı yengem bıle dogru olabılıyor dye onaylamıstı sormustuk gorumcemn arkadasına boyle olmustu 1gun snra gormustu o da testi ve hamıleydı . dha 5,6gunum var ya dogru olablcgı dusuncesı de aklmda oyuzdenn. yanlıs olablme dusuncesı deeCanimm digerleri daha uzman bu konuda ama teslerin uzerinde su kadar dakikadan sonra cikan degeri dikkati almayiniz diyor. Sabah tazelesen bi testi. Veya sabah direk kan ver :) insallah hamilesindir.
inşallah yaa canm acaba 2gun mu beklesem bugun bıde coksu ıhlamur meyva suyu ıcmstm hastaym dye o ıdrarla yaptmmSabah ilk idrarla mıtlaka testi tekrarla hadi inşallah hamilesindir:))
Varsa elinde tekrarla canim. Bi umut var gozukuyor yani :)ay ama ben coksonra gordum arkadasm dyor bnm de oyleydı olablr dye dha 5,6gunun var boyle sonradan ckması nrmal.dedı. yıne de bn cokheveslenmeyım hayırlısı testı tekrarlaynca nolcak acba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?