Test elimde çoksa yap ama az ise bekleinşallah yaa canm acaba 2gun mu beklesem bugun bıde coksu ıhlamur meyva suyu ıcmstm hastaym dye o ıdrarla yaptmm
Dogrudur canimm yani benim bildigim o varsa testin iki tabe tekrarla yoksa yarin direk kan ver :)kız okdr cok ornegı varkı etrafmda da dha erken surecte kurudukca bellı oluyormus. eczacı yengem bıle dogru olabılıyor dye onaylamıstı sormustuk gorumcemn arkadasına boyle olmustu 1gun snra gormustu o da testi ve hamıleydı . dha 5,6gunum var ya dogru olablcgı dusuncesı de aklmda oyuzdenn. yanlıs olablme dusuncesı dee
Yapar yapmaz mutlaka yaz
tamam canm yazacagm erken uyanablrm inşallah:)Yapar yapmaz mutlaka yaz
var var test ama kan vermem canm once ıdrarda gorene dek vermıcemDogrudur canimm yani benim bildigim o varsa testin iki tabe tekrarla yoksa yarin direk kan ver :)
sagol canmm bır umut bakalım poz. gorene dek devam teste 2gunde 1:)
kızlar ben bıraz afallamıs durumdaym test yaptım ben 6gb snra bııkı kez baktm testte yoktu baska konuda konstgm arkadaslarm da var o 3saat snra gormus ılk yaptıgı testı o 10.gunundeyms ve dgru ckms bana da hep atma bak dıodu ztn suan testme baktm bı umut şoktaym tam da yerınde cızgı
bakalım yaa yıne de heveslenmemeye calısıyorum canım bat 23unde fln olması lazm. dogru anladysam catladıgı gunu:)Şok sok şooook gecen aylarda benim de yapip saatler sonra baktiklarim olmustu ama hic cizgi belirmedi boyle. Ayyy insallahhh sabahhh mutlaka yap tekrar cok sevindimmmm
bakalım yaa yıne de heveslenmemeye calısıyorum canım bat 23unde fln olması lazm. dogru anladysam catladıgı gunu:)
canm gunaydn ben uyandm unttm testı wcye cıktm resmen beklıcem dha bdha kı uyansta yapcmUykucuuu hani test :))
canm gunaydn ben uyandm unttm testı wcye cıktm resmen beklıcem dha bdha kı uyansta yapcm
Cek gonder bakalimmkızlarr 30dk once testı yaptmm negatftı suan baktm yenıden ıncecıkk cızgı var bakalm koyulascak mı zamanla resmı odaklayıp cekmeye calısıyorum
Negatif fotoyu yolla siyah beyazcatladım ortadan ıkıye cıkmıyo dogru duzgun gozle goruyrm telefonlar malum Gözümüz gibi değil ki bıde burya yukleyince pikseli düşüyor
T harfinin hafif solunda mi cizgi?catladım ortadan ıkıye cıkmıyo dogru duzgun gozle goruyrm telefonlar malum Gözümüz gibi değil ki bıde burya yukleyince pikseli düşüyor
Alttakinde bir çizgi var ama sanırım idrarın olduğu yer.neyse CNm sen görüyorsan umut vardır :) biraz daha sabredip testi tekrarlayacağız artık yapacak birşey yokarkadaş efektle cıkarmıa ortaya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?