- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
hayır canm degıl ben ıcını acıp tekrar koydum.kaydırmsım koyarken:)T harfinin hafif solunda mi cizgi?
Efectsiz halinde de gordum gibi ben ayni noktada :) sarimtirak duruyordu hatta. Pozitif gayet de :)arkadaş efektle cıkarmıa ortaya :)
Suya tutunca gördüğün çizgi gitmiyorsa hala orda ise iyiye işarettirhayır canm degıl ben ıcını acıp tekrar koydum.kaydırmsım koyarken:)
idrar derkenanlamdm canlı olarak cok acık pembe dumduz cızgı var gozle gorunen o canm telde efektlerle oyle ortaya ckms ancaAlttakinde bir çizgi var ama sanırım idrarın olduğu yer.neyse CNm sen görüyorsan umut vardır :) biraz daha sabredip testi tekrarlayacağız artık yapacak birşey yok
Tamam canim iste onu gordum yani ben solunda saginda her yerinde olabilir zaten :) cikmic cikmis kani verirsin artik :)hayır canm degıl ben ıcını acıp tekrar koydum.kaydırmsım koyarken:)
Yani sanki orda idrar daha yoğun gibi durmuş.balçöreğin dediği gibi t bin çok az solunda.idrar derkenanlamdm canlı olarak cok acık pembe dumduz cızgı var gozle gorunen o canm telde efektlerle oyle ortaya ckms anca
yok kız bn dha vermıcem dunkunden dha cabuk cktı ama nıhaytnde hemen cıkmadı erken dıye olablr dyolar çok. ama beklıcem çünkü gercekten kan vermek istemyrm net şekilde gormeden hayırlısı zaman gecsınde bıTamam canim iste onu gordum yani ben solunda saginda her yerinde olabilir zaten :) cikmic cikmis kani verirsin artik :)
ben ıcını acıp cıkardm snra tekrar koydum foto cekmek ıcn sola kaydırmısım cokaz tam altnda olduguna emınım ılk de oyleydı kuzum ve dumduz bı cızgı. o demek ıstedgn goruntuyu blyrm gecen ay aolmstu o ıdrar ucuydu:) ama bu dumduz emınm. ha belkı bebek yoktur o ayrı ama cızgı var suan canlı gorebılsenız anlardınzYani sanki orda idrar daha yoğun gibi durmuş.balçöreğin dediği gibi t bin çok az solunda.
bendr cizgi var gibi görüyorum sankiben ıcını acıp cıkardm snra tekrar koydum foto cekmek ıcn sola kaydırmısım cokaz tam altnda olduguna emınım ılk de oyleydı kuzum ve dumduz bı cızgı. o demek ıstedgn goruntuyu blyrm gecen ay aolmstu o ıdrar ucuydu:) ama bu dumduz emınm. ha belkı bebek yoktur o ayrı ama cızgı var suan canlı gorebılsenız anlardınz
flaşlı ceknce renkler oynuyo normalde ıdrar rengı heryer esıt o cızgı cok bellı canm bakalm bıkacgun gecsın tekrarşarm.belkı erken test yaparm:)bendr cizgi var gibi görüyorum sanki
sen ciplak gözle görüyorsan sıkıntı yok canımflaşlı ceknce renkler oynuyo normalde ıdrar rengı heryer esıt o cızgı cok bellı canm bakalm bıkacgun gecsın tekrarşarm.belkı erken test yaparm:)
inşallah canıım yoksa da Allah'tan. üzülmem yani çünkü heveslenmyrm kaptırmıyorum kendımı hele bırgunum.gelsın de hastalanmazsam kan verırım. su damlattım testlere kaybolmadı cızgılersen ciplak gözle görüyorsan sıkıntı yok canımama ben bugunki ilk attigin resimde farkettim cizgiyi insallah bebistir
ay su heveslenip kaptirmama işini bide ben becersem.bem adet belirtilerim baslasa bile heves ediyorum.sonrada zırlıyorum :) en güzelini yapıyorsun canım.günün gelsin kesin olsuninşallah canıım yoksa da Allah'tan. üzülmem yani çünkü heveslenmyrm kaptırmıyorum kendımı hele bırgunum.gelsın de hastalanmazsam kan verırım. su damlattım testlere kaybolmadı cızgıler
aynen kuzum vallahı hc sevınmedım oyuzden smdi eşimin kuzenının eşine yaptırcam kapıkomşum kendısı rıca ettım yapcak testi verıcem bakalm onda da olck mı hıc cızgı ckcak mı sorun testte mı merk ettmay su heveslenip kaptirmama işini bide ben becersem.bem adet belirtilerim baslasa bile heves ediyorum.sonrada zırlıyorum :) en güzelini yapıyorsun canım.günün gelsin kesin olsun
aynen kuzum vallahı hc sevınmedım oyuzden smdi eşimin kuzenının eşine yaptırcam kapıkomşum kendısı rıca ettım yapcak testi verıcem bakalm onda da olck mı hıc cızgı ckcak mı sorun testte mı merk ettm
hadi hayırlısı olsun canım.günlerimiz hemen hemen aynıydı.benimki bitti sen daha yeni olacaksinBen bu gün sonunda adet gibi bir şeyler oluyorum. Gelen şey o kadar tuhaf ki. Anlatmam zor. Sonuçta bir şeyler geldiğine bile şükreder oldum. Yarın çörek otu kürüne başlayacağım inşallah.
Henüz vermeyeceğim canım arkadaşa verdimya test 3 saatoldu bembeyaz görünüyor onun yaptığı hıcbısey yokk testte sorn var desekonınkı de sonradan cızgı ckardı. :)adet gecıkmesı olrsa oyle verıcem ya da hemenckarsa net sekılde canımFreshmommy güzelim çok kararsız kaldım ya. Kan vermen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?