Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay su heveslenip kaptirmama işini bide ben becersem.bem adet belirtilerim baslasa bile heves ediyorum.sonrada zırlıyorum :) en güzelini yapıyorsun canım.günün gelsin kesin olsun

hilallll al benden de okadar azcik sabirli bir insan olabilsem oluruna birakabilsem keske kosa kosa doktora gittim ben adet gelmeden kan testi yaptirip doktor biz suan hamile diyemiyoruz parana iade al bu kadar erken bakmanin anlami yok dedi bana kovdu resmen

Ben de erken ogrenmistim yumurtlamadan sonraki 10.gunde 6degeriyle baslamistim zaman geciyor illa ara ara yuruyus yapin mutlaka. Kac haftalik suan 4+5de gittigimde muayene ettiler beni keseyi de gormustuk.

bakalım yaklassın da test yapmayı braktm eşime soylemıyorum yaptıgımı bılmıyor 1gun kala yaparm demstm cunku cok uzuluyor yansıtmamaya calıssam da bana moral.vermeye calısıyor ama.anlıyrm oyuzden soylemedım test yaptıgımı. Söz de vermıstm gecen ay gecıkınce vercem bdha kan dye. buarada nasıl yanı bakmadılar mı.kan tahlılıne canıım

Testi tekrarlarsan 2-3 damla ile yap fazla olunca sararıp yanıltabiliyor canım.

ben ömrümde boyle akıntı yaşamadım kızlar. okadar cok gelıyor kı sızı da oyle cok oluyor ınceden kasıgımda. Drlar sadece kıvamlı sureklı gelen akıntı bile tek basına hamıleym demeye yetıyor dıyor düşünün puf takmamalyım bıkacgun

Testi tekrarlarsan 2-3 damla ile yap fazla olunca sararıp yanıltabiliyor canım.
2yaptm canm hep hıc 3damlatmadm sararma yok ya flasta ole ckmıs bırı nrmalde heryer beyaz cızgı suan dha belrgınlesmıs

Hadi inşallah sağlıklı bir gebelik olur bu bekleyişin sonu :)
ınsallah canım yoksa da nasip kısmet üzülmem cıdden genel olarak daha bnun ıcın uzulmenın cok cok erken oldugunum farkındayım

evet canım senın bde cıkmamıstı ıdrarda 6 oldugu ıcn G Gamzee0 ın ıdrarda cktıgına gore yuksektır
Ben de erken ogrenmistim yumurtlamadan sonraki 10.gunde 6degeriyle baslamistim zaman geciyor illa ara ara yuruyus yapin mutlaka. Kac haftalik suan 4+5de gittigimde muayene ettiler beni keseyi de gormustuk.
yanı bosa stres yapma bak balcorek bekledı sabırla sımdı guzel.gıden bır gebelıgı var şükür :)

ınsallah canım yoksa da nasip kısmet üzülmem cıdden genel olarak daha bnun ıcın uzulmenın cok cok erken oldugunum farkındayım

Evliliğin ilk yıllarını bunu kafaya takarak geçirirsen yazık edersin zaten kuzumm
Vakti saati gelince elbet olacak diyeceksin gününü gün edeceksin :))
Yaz da geliyor.. bu kadar düşünmeye vaktimiz olmayacak diye bende çok mutluyum

Benim de yumurtlamadan sonra 12.gunde cikti canim erken gebelik testinde ayni gun kanda 38 cikti bu gectigimiz cumaydi sali tekrar degerime bakilcak tam 4 hafta mi oluyor benim 18 subatti son adetim

Evet ben de heyecandan hemen esime soyledim birkac gun brkleseydim iyi olurdu aslinda adamm stres oldu tabi bakti canim doktor kan sonucuma ama sallamadi pek iste. bisi diyemem cok cok erken suan dikkat edecegin bisi de yok dedi. Agrim cok dedim kasiklarim kotu falan diyince bile bilemem suan hicbirsey belli olmaz dedi. Ozel hastaneydi parami iade ettirdi hemen o kadar onemsemedi yani

ay çok ilginç cok sert konusmus ama sen ferah tut ıcını bısey olmıcak canm

Evet ya bir yandan olmasa mı diyordum tatil falan sıkıntı olur diye bir de ben hep Kış hamileliği geçirmek istedım çok sıcak sevmiyorum

Freshmommy

Insallahh canimm iyi dusunmek icin ugrasiyorum inan cok sagol . Yas 33 ve yeni evli olunce insan rahat davranamiyor 20li yaslrda olsammm boyle tedirgin olmazdimm acelem varmış gibi hissediyorum dogal olarak hepimiz icin hayirlisi olsunnn

Benim de yumurtlamadan sonra 12.gunde cikti canim erken gebelik testinde ayni gun kanda 38 cikti bu gectigimiz cumaydi sali tekrar degerime bakilcak tam 4 hafta mi oluyor benim 18 subatti son adetim
Benim de 12.gunde 46 cikmisti gayet iyi senin de. Evet tam 4haftalik suan. Erkenmis gittiginde gercekten ama sert davranmis bana bile 6ile evet hamilesin ama saglikli ise artar demisti. Artinca 46olunca da 2hafta bekle dedi ultrason icin. Ben erken gittim ama gorduk keseyi. Darisi basina. 1-2 hafta sonra gidersen sen de gorursunuz keseyi.

bende ne sabirli olmayi nede oluruna birakmayi becerebildim canim.bende 16 aylık evliyim.benimde yas 35 ayni senin gibi acelem var gibiyim.başından beri istiyorum ama nasip olmadi.hamile kalabiliyormuyum onuda bilmiyorum.

Sagol canim rahatlattin beni insallahh gorurum ben de senin gibi keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…