Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson Takvim koymak ne demek kadinlar k. terminolojisine hakim degilim nasil oluyor ki o
Profiline gir ordan kişisel bilgilere tukla biraz aşağı in hamilelik takvimi var.tahmini Doğum tarihini bilmiyorsan ordaki Doğum tarihi hesaplaya girip tarihi öğren kutucuğa yaz en aşağı inip kayıt et

bende ne sabirli olmayi nede oluruna birakmayi becerebildim canim.bende 16 aylık evliyim.benimde yas 35 ayni senin gibi acelem var gibiyim.başından beri istiyorum ama nasip olmadi.hamile kalabiliyormuyum onuda bilmiyorum.

Bizim yaslar icin normal aslinda sabirsiz olmamiz cocuga hazir bile degilim belki ama yasim gecmesin diye istiyorum insan ikilemde kaliyor malesef. Ben zor bisi oldugunu biliyodum ama sanki benim icin gecerli degil ve ilk ay hamile kalabilcekmisim gibi rahattim cahillik iste. Sonra stres cook artmaya basladi etrafimdakiler stes yapma hic olmaz dedikce daha da gerildim nasil sakin kalabilir ki insan boyle onemli bir konuda.

İçini ferah tut canım. Ben de idrarla gebeliğimi öğrendiğimde (BAT'ım geçmişti) arayıp ne zaman geleyim diye sormuştum en az 1 hafta sonra demişti. Kan testini sorduğumda da gerek yok, kese varsa görürüm zaten geldiğinde demişti. Dendiği gibi, doktorlar 5-6 haftadan önce kese görmeden, yani hamilelliği klinik olarak tespit etmeden saymıyolar. Herhalde bize çok umut vermemek için diye düşünüyorum... Stres yapmadan beklemeye çalışın, sayılı gün çabuk geçiyor merak etme :)

Evet canim haklisin sagol yorumun icin. Doktor acisindan da bakmak lazim tabi benim ilk ama adam kimbilir kacc kisi goruyor boyle nasil umutlandirsin bukadar erken dimi. Soylemeyi unuttum bana kese icin ben karindan bakiyorum alttan gerek yok demisti siz nasil baktirdiniz ? karindan daha gec goruluyor dimi beklemek mi lazim

Senin de takvim Yok:)

Karından en az 1 hafta daha geriden takip ediliyor diye biliyorum ama tecrübem yok. Detaylı bilen kızlar yazarlar canım.

Ben ik kez 5+6'da gitmiş oldum. Doktor hiç sormadan vajinal baktı. Açıkçası ben de sadece karından baksaydı vajinal bakmayacak mı diye soracaktım. Hatta eşimin yanında vajinale çekinir mi acaba onu götürmesem mi diye bile düşündüm:)
Çok şükür, hem bebeği hem kalp atışını görmüş olduk. Ama doktorun gerek yok diyorsa vardır bir bildiği canım...

Bana muayenede en ilginç gelen şey, doktorun ultrason esnasında durduk yere "her gebelik devam edecek diye birşey yok, senden önceki hastanın kalbi durmuş mesela" demesi oldu. Hani aşırı heyacanlı, kendini kaptırmış bir izlenim de vermedim, çok soğukkanlı bir tipimdir. Öyle bir şey demesine şaşırdım.

aynen yaşta bizi strese sokuyor.bende hemen olur diye bekliyordum.etrafimda herkes zirt diye hamile kaldığı icin :) en basta kendi ablam.korunmayi bıraktıktan sonra bi deneyelim diyolar ve hamile kalıyor hayırlısı olsun.

hadi hayırlısı olsun canım.günlerimiz hemen hemen aynıydı.benimki bitti sen daha yeni olacaksin

vallahi ilkleri yaşıyorum.
kendiliğinden ilk defa 32.günde adet oldum.
geçen ay da 20.günümde hayatımda ilk defa adet olmuştum.
hayırlısı olsun ne diyeyim artık.

bence de bekle canım.
erken öğrensen kimyasal mı sağlıklı mı düşün dur.
inşallah hayırlısı olsun.
sonra da gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim.

kızlar benim dpo yazıları neden kaybolmuş cıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…