Profiline gir ordan kişisel bilgilere tukla biraz aşağı in hamilelik takvimi var.tahmini Doğum tarihini bilmiyorsan ordaki Doğum tarihi hesaplaya girip tarihi öğren kutucuğa yaz en aşağı inip kayıt etVeson Takvim koymak ne demek kadinlar k. terminolojisine hakim degilim nasil oluyor ki o
bende ne sabirli olmayi nede oluruna birakmayi becerebildim canim.bende 16 aylık evliyim.benimde yas 35 ayni senin gibi acelem var gibiyim.başından beri istiyorum ama nasip olmadi.hamile kalabiliyormuyum onuda bilmiyorum.
İçini ferah tut canım. Ben de idrarla gebeliğimi öğrendiğimde (BAT'ım geçmişti) arayıp ne zaman geleyim diye sormuştum en az 1 hafta sonra demişti. Kan testini sorduğumda da gerek yok, kese varsa görürüm zaten geldiğinde demişti. Dendiği gibi, doktorlar 5-6 haftadan önce kese görmeden, yani hamilelliği klinik olarak tespit etmeden saymıyolar. Herhalde bize çok umut vermemek için diye düşünüyorum... Stres yapmadan beklemeye çalışın, sayılı gün çabuk geçiyor merak etme :)Evet ben de heyecandan hemen esime soyledim birkac gun brkleseydim iyi olurdu aslinda adamm stres oldu tabi bakti canim doktor kan sonucuma ama sallamadi pek iste. bisi diyemem cok cok erken suan dikkat edecegin bisi de yok dedi. Agrim cok dedim kasiklarim kotu falan diyince bile bilemem suan hicbirsey belli olmaz dedi. Ozel hastaneydi parami iade ettirdi hemen o kadar onemsemedi yani
İçini ferah tut canım. Ben de idrarla gebeliğimi öğrendiğimde (BAT'ım geçmişti) arayıp ne zaman geleyim diye sormuştum en az 1 hafta sonra demişti. Kan testini sorduğumda da gerek yok, kese varsa görürüm zaten geldiğinde demişti. Dendiği gibi, doktorlar 5-6 haftadan önce kese görmeden, yani hamilelliği klinik olarak tespit etmeden saymıyolar. Herhalde bize çok umut vermemek için diye düşünüyorum... Stres yapmadan beklemeye çalışın, sayılı gün çabuk geçiyor merak etme :)
Senin de takvim Yok:)İçini ferah tut canım. Ben de idrarla gebeliğimi öğrendiğimde (BAT'ım geçmişti) arayıp ne zaman geleyim diye sormuştum en az 1 hafta sonra demişti. Kan testini sorduğumda da gerek yok, kese varsa görürüm zaten geldiğinde demişti. Dendiği gibi, doktorlar 5-6 haftadan önce kese görmeden, yani hamilelliği klinik olarak tespit etmeden saymıyolar. Herhalde bize çok umut vermemek için diye düşünüyorum... Stres yapmadan beklemeye çalışın, sayılı gün çabuk geçiyor merak etme :)
Ben de herkes takvim deyip duruyorlardı.ne diyor bunlar diye anlamıyordum.çok sonra farkettimVeson ben bu hamilelik takvimini reklam gibi bisi saniyodum daha once gordugumde sagolasin aydinlatiyorsun beniii
Karından en az 1 hafta daha geriden takip ediliyor diye biliyorum ama tecrübem yok. Detaylı bilen kızlar yazarlar canım.Evet canim haklisin sagol yorumun icin. Doktor acisindan da bakmak lazim tabi benim ilk ama adam kimbilir kacc kisi goruyor boyle nasil umutlandirsin bukadar erken dimi. Soylemeyi unuttum bana kese icin ben karindan bakiyorum alttan gerek yok demisti siz nasil baktirdiniz ? karindan daha gec goruluyor dimi beklemek mi lazim
Koydum kiiii :)Senin de takvim Yok:)
Hadi uğurlu olsun inşallahKoydum kiiii :)
Ben kendimce totem yapmıştım, ultrasonda bebeği görmeden koymayayım diyeKoydum şimdi canım.
aynen yaşta bizi strese sokuyor.bende hemen olur diye bekliyordum.etrafimda herkes zirt diye hamile kaldığı icin :) en basta kendi ablam.korunmayi bıraktıktan sonra bi deneyelim diyolar ve hamile kalıyorBizim yaslar icin normal aslinda sabirsiz olmamiz cocuga hazir bile degilim belki ama yasim gecmesin diye istiyorum insan ikilemde kaliyor malesef. Ben zor bisi oldugunu biliyodum ama sanki benim icin gecerli degil ve ilk ay hamile kalabilcekmisim gibi rahattim cahillik iste. Sonra stres cook artmaya basladi etrafimdakiler stes yapma hic olmaz dedikce daha da gerildim nasil sakin kalabilir ki insan boyle onemli bir konuda.
hadi hayırlısı olsun canım.günlerimiz hemen hemen aynıydı.benimki bitti sen daha yeni olacaksin
Henüz vermeyeceğim canım arkadaşa verdimya test 3 saatoldu bembeyaz görünüyor onun yaptığı hıcbısey yokk testte sorn var desekonınkı de sonradan cızgı ckardı. :)adet gecıkmesı olrsa oyle verıcem ya da hemenckarsa net sekılde canım
Aminn haklısın canmmbence de bekle canım.
erken öğrensen kimyasal mı sağlıklı mı düşün dur.
inşallah hayırlısı olsun.
sonra da gönlünden geçeni nasip etsin Rabbim.
kızlar benim dpo yazıları neden kaybolmuş cıkmıyor
Senin VIP üyeliğin bitmiştir cnmkızlar benim dpo yazıları neden kaybolmuş cıkmıyor
Aaaa ondan mi oluyoooSenin VIP üyeliğin bitmiştir cnm
aa doğru tahmın etmısım aslında gecen.gun de bıtmesı gerek.dye beklıodum 1ay sanıyodum o.sureyı canım daha fazla oldu sanıyordum actıgım daSenin VIP üyeliğin bitmiştir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?