Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tabıkii :) ben test gırmedim hıc. bıtmeyeymıs ıyıymıs baska azalan özellık var mı yaa
Bildiğim kadarı ile tablona bakarak %kaç hamile olabileceğini falan söylüyor.hoş ona bakılırsa Gamze yi %8 falan hamile demiş yanlış hatırlamıyorsambaşka özellikleri de var ama ben bilmiyorum pek.arada 3-5 günlük VIP hediye veriyor ff babamız sağolsun İngilizce zayıf olunca heryere girmeye korkuyor insan kökünü kaybederiz falanvıp siz bana yetiyor varsın dpo sunu da ben sayayım

ben pek kurcalamadm yuzde kac benm.bı bakaym ay merak ettm :) bılmıodum bunuuu

Aynen pregnancy monitor kismanda early pregnancy sings a puan veriyordu ve benim en fazla %9 a cikmisti. Gerci benim belirtim de olmadi zaten. Charts like mine ozelligini kullaniyodum ben en cok diger kisilerin tablolariyla karsilastirma yapiyordum ama vip ye gerek yokmus bitince anladim olmasa da olur cunku herkesin tablosu cok farkli. Intercourse timing analyzer var iliski sıklıgını iyi orta kotu diye puanlayan ki ona hele hic gerek yok bence. Hamile olmasam da vip almazdim tekrar kisacasi.

benim ateş hasta oldugum ıcın ckmıs 37ye bugun çok daha ıyyim .tablodan sildimm oyuzden ıkı kayıtı. normal seyrıne döndüü hoş buay nedense 36.6da kaldı cok dusuk gelıo gozume burakam yumrta da catlamadı ckıyomus bıde oyuzden test yapmadm bidaha

Merhaba arkadaşlar bu ay ateşölçerle takip etmeye çalıştım sat 11. günden itibaren ölçüyorum
yalnızca bikaç gün hastaydım ateş 36 derece oldu ama şimdi iyim genelde 35 civarı hep 35,6 - 35,5 - 35,3 falan
23-24-25-26. günler 36,2- 36,0 -35,9 hastaydım
27. gün 35.7
28. gün 35,2
29. gün 35,3
30, gün 35,3 hep bu seyirde gidiyor ateş, eğer bişey olsaydı yüksek gitmesi lazımdı bu ay da yok galiba..Bu ay hsg çekilmiştim Bakalım Anne olmak ne zaman nasip olacak.

Geçmiş yazıları okudum bende 38 e doğru yol almaktayım, , ateşölçerle takipteyim, hsg çekildim ondada sorun yok, 3. ve 21. gün hormon testleri de normal, ama doktor beklemek istemezsen hemen aşılama yada tüp bebek olsun dedi birkaç ay bekleme tarafındayım
2 Aydır doktor kapısını aşındırınca tarihlerde sorun oldu bu ay ateşölçerle yum. gününü tespit ettim ama bronşit oldum bu arada ama ilaç içemedim emin olmak için yum. günün 10. günü beta hcg değerine baktırdım 0,55 çıktı olsa çıkardı zaten.Zormuş bu işler hemen isteyince olmuyormuş bebek falan Rabbim en hayırlısı ne ise onu bizlere versin şu an yaptığım tek şey vakit oldukça bu foruma bakmak ..
Gönlünüzce olsun

Hoş geldin canım inşallah çok bekletmeden gelir evladın :) fertility friend yükleyip ateşini öyle takip edersen daha fazla yardımcı olabiliriz

O programı anlayamadım ingilizceyle yıldızım barışmadı ama bakıcam belki yükleyebilirim Takvimim denen programdan takipteyim ben

Hangi derece ile ölçüyorsun CNm ateşin çok düşük seyretmiş bana çatlamamış bile olabilir gibi geldi.ff yüklersen tablodan daha net görürüz

son günleri yazmıştım 11. gün 35,06
12. gün 35,3
13. gün 35,3
14. gün 35,3
15. gün 35,3
16, gün 34,9
17. gün 35,5
16. gün yum. günü
17. günü çatlamış diye düşündüm

son günleri yazmıştım 11. gün 35,06
12. gün 35,3
13. gün 35,3
14. gün 35,3
15. gün 35,3
16, gün 34,9
17. gün 35,5
16. gün yum. günü
17. günü çatlamış diye düşündüm

Bunlar dil altı ölçümü için oldukça düşük dereceler gibi geldi bana da

eczaneden aldım ama ingilizce anlasam o programı indirirdim

koltukaltından saat 7 gibi ölçüyorum bende şaşırdım hep aynı 35 civarı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…