Gebelik girince de dpo saymıyor diye biliyorum ama kartanesi nin VIP bitmiş orası kesin:)Aaaa ondan mi oluyoooVeson herseyin cevabi sende masallahhh benim vip bitis ile pozitif sonuc girisim ayni gun pozitiften sonra saymiyodir heralde demistimm sen buralardan gitme lutfennnnnn olur muu.
tabıkii :) ben test gırmedim hıc. bıtmeyeymıs ıyıymıs baska azalan özellık var mı yaaGebelik girince de dpo saymıyor diye biliyorum ama kartanesi nin VIP bitmiş orası kesin:)
Bildiğim kadarı ile tablona bakarak %kaç hamile olabileceğini falan söylüyor.hoş ona bakılırsa Gamze yi %8 falan hamile demiş yanlış hatırlamıyorsamtabıkii :) ben test gırmedim hıc. bıtmeyeymıs ıyıymıs baska azalan özellık var mı yaa
ben pek kurcalamadm yuzde kac benm.bı bakaym ay merak ettm :) bılmıodum bunuuuBildiğim kadarı ile tablona bakarak %kaç hamile olabileceğini falan söylüyor.hoş ona bakılırsa Gamze yi %8 falan hamile demiş yanlış hatırlamıyorsambaşka özellikleri de var ama ben bilmiyorum pek.arada 3-5 günlük VIP hediye veriyor ff babamız sağolsun İngilizce zayıf olunca heryere girmeye korkuyor insan kökünü kaybederiz falan vıp siz bana yetiyor varsın dpo sunu da ben sayayım
VIP olman gerekben pek kurcalamadm yuzde kac benm.bı bakaym ay merak ettm :) bılmıodum bunuuu
Bildiğim kadarı ile tablona bakarak %kaç hamile olabileceğini falan söylüyor.hoş ona bakılırsa Gamze yi %8 falan hamile demiş yanlış hatırlamıyorsambaşka özellikleri de var ama ben bilmiyorum pek.arada 3-5 günlük VIP hediye veriyor ff babamız sağolsun İngilizce zayıf olunca heryere girmeye korkuyor insan kökünü kaybederiz falan vıp siz bana yetiyor varsın dpo sunu da ben sayayım
ahhahah dogru gectıVIP olman gerek
Geçmiş yazıları okudum bende 38 e doğru yol almaktayım, , ateşölçerle takipteyim, hsg çekildim ondada sorun yok, 3. ve 21. gün hormon testleri de normal, ama doktor beklemek istemezsen hemen aşılama yada tüp bebek olsun dedi birkaç ay bekleme tarafındayım
2 Aydır doktor kapısını aşındırınca tarihlerde sorun oldu bu ay ateşölçerle yum. gününü tespit ettim ama bronşit oldum bu arada ama ilaç içemedim emin olmak için yum. günün 10. günü beta hcg değerine baktırdım 0,55 çıktı olsa çıkardı zaten.Zormuş bu işler hemen isteyince olmuyormuş bebek falan Rabbim en hayırlısı ne ise onu bizlere versin şu an yaptığım tek şey vakit oldukça bu foruma bakmak ..
Gönlünüzce olsun
Hangi derece ile ölçüyorsun CNm ateşin çok düşük seyretmiş bana çatlamamış bile olabilir gibi geldi.ff yüklersen tablodan daha net görürüzMerhaba arkadaşlar bu ay ateşölçerle takip etmeye çalıştım sat 11. günden itibaren ölçüyorum
yalnızca bikaç gün hastaydım ateş 36 derece oldu ama şimdi iyim genelde 35 civarı hep 35,6 - 35,5 - 35,3 falan
23-24-25-26. günler 36,2- 36,0 -35,9 hastaydım
27. gün 35.7
28. gün 35,2
29. gün 35,3
30, gün 35,3 hep bu seyirde gidiyor ateş, eğer bişey olsaydı yüksek gitmesi lazımdı bu ay da yok galiba..Bu ay hsg çekilmiştim Bakalım Anne olmak ne zaman nasip olacak.
:)))))Benim atesimde bu ay ne kadar uslu ablalarıhic hoplayıp zıplamıyor cok durgun,kıyamam
son günleri yazmıştım 11. gün 35,06
12. gün 35,3
13. gün 35,3
14. gün 35,3
15. gün 35,3
16, gün 34,9
17. gün 35,5
16. gün yum. günü
17. günü çatlamış diye düşündüm
koltukaltından saat 7 gibi ölçüyorum bende şaşırdım hep aynı 35 civarı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?