CNM koltuk altı yanıltır zaten ölçümler bir garip duruyordu şüphelendim.sen bu ayı böyle atlat gelecek ay gebelik olmazsa dilaltından ölçersin.ilk sayfayı detaylı bir şekilde oku cnmevet canım hergün 7 de ölçüm yapıyorum evet kalkmadan , ama koltukaltından ölçüm yaptım hep, bu konuyuda burdan öğrendim :))
İlk sayfadan ve Google çeviriden yardım al çok iyi İngilizce bilmen gerekmiyor.eczaneden aldım ama ingilizce anlasam o programı indirirdim
Bu programı google danmı yazıp aratayım yoksa google play storeden miİlk sayfadan ve Google çeviriden yardım al çok iyi İngilizce bilmen gerekmiyor.
oyy kıyamam kuzum.o ağrıyı cok iyi bilirim.benim her ay ilk günüm öyle geciyor..hadi gözün aydin canımdün gündüz karnım çok ağrıyordu adetimi kesmeyecek bir ağrı kesici içmiştim.
dün gece bana ağrı tekrar bir vurdu yataklara yatamadım tüm gece ayakta dolandım ağladım.
mecbur yine ilaç içtim.
uzun zamandır hiç bu kadar ağrı çekmemiştim.
şu anda da sancı vurdukça tüylerim diken diken oluyor düşünün.
neyse ki adetim tam anlamıyla söküldü.
bu sabah kürü yiyemedim çünkü evde tarçın yokmuş
akşam başlayacağım.
hilallll haydi yeni aya vira bismillah
Play store da olması gerek fertilty frend indir diye Google a da yazabilirsinBu programı google danmı yazıp aratayım yoksa google play storeden mi
Ücretsiz yükleyeceksin VIP özelliği var o ücretli ama VIP ye gerek Yok.google playdan ücretsiz değil yalnız. ben eşime sorayım onun ingilizcesi var bir şekilde yükletmeye çalışıcam
gecmıs olsun cok canım.ben de bogazım 3gundur agrıyor ama atesımı oyle etkılemedı 36.6 ckyor ıkıgundur ben boyleyken atesm 38lerde olurdum ve gece oluyor gunduz kayboluyor. ondan daumutlanıyorum acaba hamiş miym de ondan mı dyeakıntı goguskasınması halsızlık bel sızısı arada. devam.edıyor bu tarz seyler testıcn bska bısabırsızlandm gecen ay boyle degldm bukadr :)
Kızlar çok geçmiş olsun baharla birlikte hastalıklar da çoğalmaya başladı. Sabah donuyor öğlen yaniyoruz insan ne giyeceğini de şaşırıyor. Bir an önce atlatirsiniz inşallah
canm bn ıkıgun boynca test yaptım yarm saat snra ıkncı cızgı cıktı bugun yapm ılk15dk yoktu.bdha bakmadm cope attm yne bakasm var korkuyrm atesım nezleden ckms yne 36.6dan devam edyr dha oyle dusmedı ama bakalm bdha olcmucem ben sanırımbırakıcam artık herseyii akıntım durmadan gelıyor adet oncesı gelmez hıc cok nadır bırkez fln olrdu akıntm olmazdısaol canım sanada çok geçmiş olsun.demekki kimin ateşi etkiliyor kiminkini etkilemiyor.Benim mesela basit bir grip de etkilemez ama böyle boğaz enfeksiyonu baya etkiledi.farkındaysan bir kaç gündür ateş girmiyorum yüksek çıktığı için.bugün ölçtüm yine 37 çıktı ateşim.bir an önce atlatamazsam bu hatalığı hangi gün yumurtlayacağım belli olmayacak.
senin ateşde maşallah güzel ilerliyor inşallah hiç düşmeden devam eder.Yarın 12.günde bir test yapabilirsin aslında
Canım dünden beri kamyon çarpmış gibiyim. Hiç mecal takat yok. Boğazım için pastil aldım iyi geldi. Antibiyotik içmek istemiyorum. Çalıştığım için çok zor oluyor bana hastalık. Dinlenemiyorum hiç. İnşallah hastanelik olmam. Adet de olamıyorum ondan da sıkıntı basıyor bir üşüme bir sıcak basma yapıyor. Bakalım hayırlısı olsun. Sana da çok geçmiş olsun.
canm bn ıkıgun boynca test yaptım yarm saat snra ıkncı cızgı cıktı bugun yapm ılk15dk yoktu.bdha bakmadm cope attm yne bakasm var korkuyrm atesım nezleden ckms yne 36.6dan devam edyr dha oyle dusmedı ama bakalm bdha olcmucem ben sanırımbırakıcam artık herseyii akıntım durmadan gelıyor adet oncesı gelmez hıc cok nadır bırkez fln olrdu akıntm olmazdı
ama hamıleyken 3,4gunkala erken testte cıkto nrmalde ckmadı snra ben adet tarıhne dek yaptm normal hala cıkmamıstı suan testlerde gec belırmesı cokkısıye olan bısey hassasıyetten degerdenmiş. cokarkadsma oldu test bozuk mu dedık ama.dgru cktı.hamıle cıktılar beklıyrm bakalm atesım duscek mıXXYYXXYY
haklısın canım kaderde varsa hamıleyımdır ama yoksa degılımdır. eger buay okmadıysa korunmaya karar verdım eşime de soyleyecegım bu yaz cok yogun gececek çunkı yurtdısına da cıkcaz burda da yogun donemler olcak en ıyısı yazsonuna bırakmak dıye dusundum Eşim ne der bılmıyorum pek sıcak bakmıcagı kesın ama psıkolojıkman ben de tamamen rahatlamak ıstıyorum kosturmacalı zamanda hamılelık nekdr kolay gecırebılırm bılmıyorum Rabbım sana nasıp.etsın ınsallah bıanonce ve tum arkadaslara tum ısteyenlereanladım canım çoğu kişide bende duymuştum ikinci çizgisi saatler sonra çıkıp hamile olan.ama benim başımada öyle çok geldi ilk beş on dk bekliyordum hiç birşey yok bir saat sonra gidip bakıyordum ikinci çizgi belli oluyor baya ama sonucunda adet oluyordum.Bence bekle.bak daha önceki hamileliğinde bile çıkmamış normal testlerde
haklısın canım kaderde varsa hamıleyımdır ama yoksa degılımdır. eger buay okmadıysa korunmaya karar verdım eşime de soyleyecegım bu yaz cok yogun gececek çunkı yurtdısına da cıkcaz burda da yogun donemler olcak en ıyısı yazsonuna bırakmak dıye dusundum Eşim ne der bılmıyorum pek sıcak bakmıcagı kesın ama psıkolojıkman ben de tamamen rahatlamak ıstıyorum kosturmacalı zamanda hamılelık nekdr kolay gecırebılırm bılmıyorum Rabbım sana nasıp.etsın ınsallah bıanonce ve tum arkadaslara tum ısteyenlere
çevresel faktorler beni çok etkılıyor canm sanırım hamile kaldığım zaman eşimin tarafından sevinmeyen bir kaç kişi hıssetmıstım Bunlardan biri de ben düşük yaptıgımdan berı ben de düşünsem mi demeye basladı bırakmıs korunmayı canımsıkkınken bıle hep bebek konusu açtılar bunu yapan ınsanlar nıspet boyutuna getırdıler bu konuyu bıle benım kımseye zararım ziyanım yok ustumde bunlar psı. baskı yaptı belkı de ki bu kişinin ablası bana seni kıskanıyor dedi bana düşün bebek mevzunu bıle bana baskı olsun dıye acıyor emınım bundan kendımı kasıyorum ıster ıstemez. ki normalde cevre umrumda olmaz sagolsun eşim de hep benım tarafımdadır ama işte dedıgın gb kasıyor benı ateş duş alıp yatsam mesela o atesımı etkılıyor benm sabahkini bıle. oyuzden ay dusmus vs dye dusunmek de sıkıyorcanım eğer psikolojik olarak bu durum seni etkiliyorsa ateş ölçme.kendini rahat bırak.Stres bu işin baş düşmanı çünkü.Eşinle güzel vakitler geçirin bu sürede de bence korunma.Gör bak stresi minimum seviyeye indirdiğin de gelecek kendiliğinden.Rabbim hepimize en kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?