Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canimm 337 cikti cok sukur cuma gunu 38 di yeterince artmis. Haftaya pers gidicem doktora belki keseyi goruruz dedi :))
Ah gözünaydın canıımm ne güzel artmış değerin bebişin büyüyorr keseyi de görüceksin inşallah bak strese girme bidaha bebişine iyibak

Ah bu çevre yok mu valla canım ben böylelerine cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum direk hayatımdan çıkarıyorum.onlar yaptıklarından utansınlar boşver gitsin.
Tavsiye ederim kesin sonuç

Ah bu çevre yok mu valla canım ben böylelerine cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum direk hayatımdan çıkarıyorum.onlar yaptıklarından utansınlar boşver gitsin.
Tavsiye ederim kesin sonuç
evet canım cıkaramıyorum esımım tarafı dıye sureklı yuzyuze oldugum ınsanlar ama.mesafemıkoydum artk

Veson bugün atesimi ne girecegimi bilemedim.sabah 5 i 10 gece tuvalet için uyandim.normalde 7de ölçüyorum.kesintisiz 3 saat uyku olmasi gerektigi icin 05.10 da yataktan cikmadan ölçtüm 36.1 di.sonra 7 de ölçtüm ama o saate kadar ara ara uyandım 36.2 çıktı.yarım saat sonra 36.3...bende ilk ölçümü girdim

Cnm dereceler arasında çok fark Yok tabloyu etkileyecek bir durum söz konusu değil.36,1 ya da 36,2 girebilirsin sıkıntı olmaz yine de tereddüt ediyorsan ikisinin ortalamasını alıp 36,15 de girebilirsin benim bazen öyle yaptığım olur:))

anladim canım.dediğin gibi ikisinin ortasini gireyim.ikisinede hak gcemesin :)) bu arada kartaneside gitmis

anladim canım.dediğin gibi ikisinin ortasini gireyim.ikisinede hak gcemesin :)) bu arada kartaneside gitmis

bende şimdi gördüm kartanesini sayfasına baktım acaba bammı yedi diye evet bam yemiş,birkaç kişiyle birlikte.. son yazdığı topiği okudum da ortalık fena karışmış.bir kaç güne gelir galiba

bende şimdi gördüm kartanesini sayfasına baktım acaba bammı yedi diye evet bam yemiş,birkaç kişiyle birlikte.. son yazdığı topiği okudum da ortalık fena karışmış.bir kaç güne gelir galiba
onlara bakmadim hic.kendi istegiyle gitti sandim

Ah canım benim bende migren var ben o ağrıları çok iyi bilirim. Kafamı duvarlara vurasım geliyor. Benim de bu ay karnım çok ağrıyor. Uyuyup yataklara yatamıyorum ilaçsız. Bu günde çörek otu bal tarçın kürüne başladım. Boğazım arada bir yokluyor pastil alıyorum rahatlatıyor. İkimize de çok geçmiş olsun.

sağol canım.migren hastalarını çok daha iyi anladım çok berbat bir ağrıymış hiç bişeye benzemiyor gerçekten, Allah yardımcınız olsun. benimki boğaz enfeksiyonunda olmuş bu ağrı..şu son iki gündür iyiyim çok şükür.

bal tarçın çörek otunu bende yapmıştım bir ara gerçekten çok faydası var yumurta gelişimine çatlamasına.ama dikkatli kullanmaya özen göster ölçülerine dikkat ederek kullan.çünkü yoğun bir kür olduğu için kist yapma ihtimalide olabiliyor.

O ban yemiş:)mesajlarına baktım da dün akşam başka bir topikte tartışmaya girmiş.adminler banlamış :))

Kartanesi mesajımızı okuyorsan ve test yaptıysan tabloya gir merak ederiz

O ban yemiş:)mesajlarına baktım da dün akşam başka bir topikte tartışmaya girmiş.adminler banlamış :))

Kartanesi mesajımızı okuyorsan ve test yaptıysan tabloya gir merak ederiz
aynen yaa bizi merakta bırakmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…