Maşallah.güzel artmış.gözün aydın darısı keseye sonra da pıtpıtlara inşallah:)Evet canimm 337 cikti cok sukur cuma gunu 38 di yeterince artmis. Haftaya pers gidicem doktora belki keseyi goruruz dedi :))
Cok tesekkur ederim insallahhhh canimm :))Maşallah.güzel artmış.gözün aydın darısı keseye sonra da pıtpıtlara inşallah:)
Ah gözünaydın canıımm ne güzel artmış değerin bebişin büyüyorr keseyi de görüceksin inşallah bak strese girme bidaha bebişine iyibakEvet canimm 337 cikti cok sukur cuma gunu 38 di yeterince artmis. Haftaya pers gidicem doktora belki keseyi goruruz dedi :))
çevresel faktorler beni çok etkılıyor canm sanırım hamile kaldığım zaman eşimin tarafından sevinmeyen bir kaç kişi hıssetmıstım Bunlardan biri de ben düşük yaptıgımdan berı ben de düşünsem mi demeye basladı bırakmıs korunmayı canımsıkkınken bıle hep bebek konusu açtılar bunu yapan ınsanlar nıspet boyutuna getırdıler bu konuyu bıle benım kımseye zararım ziyanım yok ustumde bunlar psı. baskı yaptı belkı de ki bu kişinin ablası bana seni kıskanıyor dedi bana düşün bebek mevzunu bıle bana baskı olsun dıye acıyor emınım bundan kendımı kasıyorum ıster ıstemez. ki normalde cevre umrumda olmaz sagolsun eşim de hep benım tarafımdadır ama işte dedıgın gb kasıyor benı ateş duş alıp yatsam mesela o atesımı etkılıyor benm sabahkini bıle. oyuzden ay dusmus vs dye dusunmek de sıkıyor
evet canım cıkaramıyorum esımım tarafı dıye sureklı yuzyuze oldugum ınsanlar ama.mesafemıkoydum artkAh bu çevre yok muvalla canım ben böylelerine cevap vermeye bile tenezzül etmiyorum direk hayatımdan çıkarıyorum.onlar yaptıklarından utansınlar boşver gitsin.
Tavsiye ederim kesin sonuç
Cnm dereceler arasında çok fark Yok tabloyu etkileyecek bir durum söz konusu değil.36,1 ya da 36,2 girebilirsin sıkıntı olmaz yine de tereddüt ediyorsan ikisinin ortalamasını alıp 36,15 de girebilirsin benim bazen öyle yaptığım olur:))Veson bugün atesimi ne girecegimi bilemedim.sabah 5 i 10 gece tuvalet için uyandim.normalde 7de ölçüyorum.kesintisiz 3 saat uyku olmasi gerektigi icin 05.10 da yataktan cikmadan ölçtüm 36.1 di.sonra 7 de ölçtüm ama o saate kadar ara ara uyandım 36.2 çıktı.yarım saat sonra 36.3...bende ilk ölçümü girdim
anladim canım.dediğin gibi ikisinin ortasini gireyim.ikisinede hak gcemesin :)) bu arada kartaneside gitmisCnm dereceler arasında çok fark Yok tabloyu etkileyecek bir durum söz konusu değil.36,1 ya da 36,2 girebilirsin sıkıntı olmaz yine de tereddüt ediyorsan ikisinin ortalamasını alıp 36,15 de girebilirsin benim bazen öyle yaptığım olur:))
Ah gözünaydın canıımm ne güzel artmış değerin bebişin büyüyorr keseyi de görüceksin inşallah bak strese girme bidaha bebişine iyibak
anladim canım.dediğin gibi ikisinin ortasini gireyim.ikisinede hak gcemesin :)) bu arada kartaneside gitmis
onlara bakmadim hic.kendi istegiyle gitti sandimbende şimdi gördüm kartanesini sayfasına baktım acaba bammı yedi diye evet bam yemiş,birkaç kişiyle birlikte.. son yazdığı topiği okudum da ortalık fena karışmış.bir kaç güne gelir galiba
saol canım.Umarım biraz toparlamışsındır sende.Regl de olmuşsun.Bu ay daha rahat olursun döngün normale döner inşallah.
Ben çok kötü oldum doktor ilacı değiştirdi antibiyotik alerji yaptığı için.O biraz iyi geldi hatta boğazım normale döndü.cumartesi günü öğleden sonra çok yoğun hatta ömrü hayatımda görmediğim şekilde bir baş ağrısı oluştu bende kafamı kaldıramıyorum uyuyamıyorum bildiğin sanki kalbim kafamda atıyordu.gittim iğne yaptırdım geçmedi serum yedim geçmedi en son tomografi falan çektiler bişey mi var diye çok şükür o da temiz çıktı.şu son üç gündür gitmediğim acil kalmadı resmen en son dün gittiğim doktor boğazıma baktı ama boğazımda hiç bir sıkıntı yoktu dediki boğaz enfeksiyonu hala devam ediyor oda başına vuruyordur dedi neyse başka bir ilaç yazdı bu iyi gelir diye..Dün akşam ilacın sayesinde baya rahat uyudum ağrım hafiflemişti.Sabah bir kalktım boğazım yine şişmiş yutkunamıyorum ateş 37 ....doktor haklı çıktı ben boğaz enfeksiyonu bitti sanırken meğer bunca çektiğim eziyet sırf bu yüzden oluyormuş.Allah kimseye böyle bir ağrı vermesin inşallah 3 gündür yaşıyormuyum bilemedim gerçekten ,çok şükür bugün daha iyiyim.
onlara bakmadim hic.kendi istegiyle gitti sandim
aynenyok cnm gitse mutlaka vedalaşır giderdi :)
Ah canım benim bende migren var ben o ağrıları çok iyi bilirim. Kafamı duvarlara vurasım geliyor. Benim de bu ay karnım çok ağrıyor. Uyuyup yataklara yatamıyorum ilaçsız. Bu günde çörek otu bal tarçın kürüne başladım. Boğazım arada bir yokluyor pastil alıyorum rahatlatıyor. İkimize de çok geçmiş olsun.
aynensenden sonra bende baktimda yazdığı konuya.baya karışmış ortam.neyse gene döner aramiza.ve döndüğünde de insallah güzel haberini alırız
O ban yemiş:)mesajlarına baktım da dün akşam başka bir topikte tartışmaya girmiş.adminler banlamış :))anladim canım.dediğin gibi ikisinin ortasini gireyim.ikisinede hak gcemesin :)) bu arada kartaneside gitmis
aynen yaa bizi merakta bırakmasa bariO ban yemiş:)mesajlarına baktım da dün akşam başka bir topikte tartışmaya girmiş.adminler banlamış :))
Kartanesi mesajımızı okuyorsan ve test yaptıysan tabloya gir merak ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?