canım ben asilama yaptırdığımda 10 gunde geciyor diyorlardi.iğnenin etkisi ne zaman geçer 2 tanecik testim kalmış yeni alıp abartmak istemiyorum, ne zaman yapayım ki?bazen afakanlar basıyor daralıyorum
14 martta ovitrelle vurduysam 24 de iğne etkisi kalmaz ozaman inşşş.canım ben asilama yaptırdığımda 10 gunde geciyor diyorlardi.
İnşallah canım.zaten 13.gün kan testi yaptırın diyorlar.bekle derim bence.ama insan merak ediyor biliyorum.bende ilk aşılamamda safak sayar gibi gün saymıştım14 martta ovitrelle vurduysam 24 de iğne etkisi kalmaz ozaman inşşş.
ayni benim gibi :))) bende,sanki tavuk kestim bu ne ya derimBir kanama ki sormayın.
Ben bu ineği nereden kestim diyorum her lavaboya gittiğimde
Bu gün dışarıya çıktım lavabolarda kaldım.
Neyse bir kaza olmadı.
İyiki doğdun cemre Yen'i yaş sana bebeğini getirsin inşallahBir kanama ki sormayın.
Ben bu ineği nereden kestim diyorum her lavaboya gittiğimde
Bu gün dışarıya çıktım lavabolarda kaldım.
Neyse bir kaza olmadı.
ayni benim gibi :))) bende,sanki tavuk kestim bu ne ya derimbiraz rötarlı geldi ya ondan galiba
İyiki doğdun cemre Yen'i yaş sana bebeğini getirsin inşallah
napalim bunada şükür deyip oturcazHahah :))
Ne olacak bu halimiz? :)
Yarın 4. Günüm inşallah artık hafifler.
napalim bunada şükür deyip oturcazya hic olamasaydik.bu seferde olsun diye çabalardık dimi
aminn canım insallahAynen öyle. Bin şükür tabi ki. Bu ay inşallah bizim ayımız olsun.
kızlaaaaar meraba doktorum benden anti toxoplazma , anti rubella, vs testii istedi. Bunlar hamilelerde istenmiyor mu? ne için bu testler
Aynen öyle. Bin şükür tabi ki. Bu ay inşallah bizim ayımız olsun.
Yanlışlikla mi istedi acebaBenim hamilelikte istemişti canım.
Yanlışlikla mi istedi aceba
hamile olmadn yapılması gereken testler. bunlar hamilelik kararı aldıgında doktora gitmediysen ve hamileyken gittiysen doğal olarak senden istemişdir. cunku buhastlaıklar hamilelikleir kötü etkiliyorkızlaaaaar meraba doktorum benden anti toxoplazma , anti rubella, vs testii istedi. Bunlar hamilelerde istenmiyor mu? ne için bu testler
Hamilelik düşünüyorum yumurtlama döneminde doktor kontrolü için gittim . Neden hamile kalamiyorum diyeBilemedim ki.. önlem amaçlı mı acaba? Sen ne için gitmiştin dr.a?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?