Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben şimdi kür yapıyorum ya.
acaba meds kısmından eklesem mi tabloya?
ben not kısmına yazıyorum ama bilemedim.

kızlaaaaar meraba doktorum benden anti toxoplazma , anti rubella, vs testii istedi. Bunlar hamilelerde istenmiyor mu? ne için bu testler
Gebelik öncesi istenen standart testleri istemiş, endişelenmenize gerek yok. "Gebelik öncesi testler" diye ararsanız hep aynı testler çıkıyor nette. Ben de gebelik düşünürken bunları nette görüp "e o zaman doktora gideyim madem" diye düşünmüştüm :)
Doktora "gebelik istiyoruz" diyerek gittiğimde saydıklarınızla beraber diğer standart testleri (kan sayımı+ TSH + glikoz + idrar testi) istemişti ve "bana bunların sonucunu göstermeden çalışmalara başlamayın sakın" demişti. Ben de söz dinlemiştim

Kızlar ben bu ne folik asid ne hayıt hiç bir şey içmedim. Dün bütün gün yapışkan akıntım vardı.
Şimdi bu ne anlama geliyor? Yumurtlama ile ilgili değil dimi bu akıntı?

evet benden de aynılarını istedi :) peki sonuç hep negatif yazıyo verdim kanı. bu ne demek oluyo? yarın gideceğim doktora merak ettim :)

evet benden de aynılarını istedi :) peki sonuç hep negatif yazıyo verdim kanı. bu ne demek oluyo? yarın gideceğim doktora merak ettim :)
Hepsi negatifse şu anda bu enfeksiyonları geçirmiyorsun ve daha önce de geçirmemişsin/aşılanmamışsın anlamına geliyor canım. Herbiri için iki kalem göreceksin IgG ve IgM şeklinde. Biri şu an enfekte misin'i gösteriyor, diğeri de bağışıklığın var mı'yı.... Bazı doktolar ruballa (kızamıkçık) bağışıklığı yoksa ve aşı tavsiye ediyorlarmış. Ben bağışık çıkmıştım.

Khaleesi21 sen en geç dpo kaçta adet oldun? En son dpo13 te mi test yaptın
Canım evet luteal fazım uzadı bu sefer.bugün dr a gittim.reglin 2.günü.pkos olduğumu söyledi ve ben de gördüm boncuk boncuk yumurta dizilerini.her iki yumurtalığımda pco var.ayrıca çatlamak üzere olan bir yumurtam da var.klomen verecektim sana ama veremem bu yumurta kiste dönüşür dedi.belki bu yumurta yüzünden luteal faz uzamıştır.hormon testi istedi.canım sıkıldı biraz.kafam da basmadı,klomen içsem kiste dönüşür mü acaba?devlet hastanesine gitmiştim.özele gitmem gerekiyor sanırım.

Kızlar ben bu ne folik asid ne hayıt hiç bir şey içmedim. Dün bütün gün yapışkan akıntım vardı.
Şimdi bu ne anlama geliyor? Yumurtlama ile ilgili değil dimi bu akıntı?
Normal şartlarda yumurtlamak için bişey içmeye gerek YÖK canım.normal yumurtlama akıntısıdır.

Ben de bir ara ümitlendim Allah var.ama ertesi gün baktım ateş düşüşe geçmiş.adetten hemen sonra hamile kalanlar olduğunu duyuyorum bazen.insan inanamıyor demekki mümkün.bak seninki de çatlama üzere imiş kanama biter bitmez ilişki olsun madem belki yakalarsınız.

O yum kist olur mu bilmem ama ben çok klomen kullandım artık benim vücut cevap vermiyor sanırım son iki sefer kist olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…