Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım böyle değil. Yapışkan ama uzayan bir akıntı değildi. Bugün de var ama daha az.
Yumurtlama akıntısı olduğunu düşünmüyorum.
Canım akıntı hemen o gün yumurtladın demek de değil.akıntıdan 5gün sonra da yumurtlama olabilir.vücudun bir alarmı sana.

günaydın kızlar ben söylemeden gıtmemm tabiki bir talihsizlik oldu ates olcumunu bırakınca bıle yazmama iizin varsa yazarım adet olmadım engec dungece olmam gerekıyodu yuksek ıhtımalle adet belırtım de yok hayırlısı:) test derseniz yapmıcam bırkacgunluk gecıkme dahilinde yapıcam anca. 2gundur cok relaxtım:)

yaaa öyle mi canım? siz de sorun ne ? direk tüp bebek mi dediler? topiğe çok fazla giremediğim için takip edemedim son zamanlarda

direk tüp bebek demediler tüp bebeğe varana kadar diğer bütün yolları denedik. 2 si özelde 3 ü devlette olmak üzere 5 aşılama yaptırdım toplamda ama olmadı..sıra tüp bebeğe geldiği için artık kaçış yolu olmadığından tüp bebek yaptırmaya karar verdik.bende şimdiye kadar bir soruna rastlanmadı ama eşimde ilk başlarda ileri hareketli problemi vardı.kürlerle ilaçlarla düzeltmeye çalıştık düzeldide.hatta doktorlar normal yoldan olmaması için bir sebep yok diyorlardı.ama bundan 5-6 ay önce morfoloji sorunuda olduğunu öğrendik.

günaydın canım hoşgeldin.hadi bakalım inşallah bu şekilde devam eder ateşin.

HAdi hayırlısı çizginin yeri değişmiş bu arada2 gün daha bekleyelim nasıl olacak ateş bakalım

Veson @Cemre Yaman kızlar bende preseedli oldum sonunda
Bir senedir düşünüyordum sizden de cesaret alınca bu ay bir sen kaldın dedim sipariş ettim :))
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh
:) hadi hayırlısı olsun bence sprem hız problemi olanlara etkili sonuçta hızlı gitmelerini sağlıyo

HAdi hayırlısı çizginin yeri değişmiş bu arada2 gün daha bekleyelim nasıl olacak ateş bakalım
bu cızgı yerı neden degıstı onu anlamdım regl gırmedım dıye mı? halbukı gecıkme dolu dolu bır gun olcak bugun 30gune gore mi ayarladı 9u benm yum 12de kupkurydum ztn yum btnce dırekt kurursun demstı dr.um da ertesı gun kurumustum. gecıkme oldugunu nasıl yazıcam bı kurcalıyım ben

Ateşe göre çizginin yeri doğru geldi bana kuzumm endişe etme zaten her durumda çalışma var

Ateşe göre çizginin yeri doğru geldi bana kuzumm endişe etme zaten her durumda çalışma var
tabı prog otomatık ama ates bnm gec cıktı canım ben gecıkme olduguna emınım şuan adetın 16.gundu yum ve luteal faz suresi doldu buna gore 2gun var dıyor o yanlıs

kız bır de elımde kalan ovulasynları btrmek ıcn yapmstm ya 8mart gecesı catladı yum. kan geldı hatta bıde sabahnda test sılıklesmıstı baya hemen 9mart sabahı yanı kesın catladı ogun cibi35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…