- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Canım akıntı hemen o gün yumurtladın demek de değil.akıntıdan 5gün sonra da yumurtlama olabilir.vücudun bir alarmı sana.Yok canım böyle değil. Yapışkan ama uzayan bir akıntı değildi. Bugün de var ama daha az.
Yumurtlama akıntısı olduğunu düşünmüyorum.
Canım akıntı hemen o gün yumurtladın demek de değil.akıntıdan 5gün sonra da yumurtlama olabilir.vücudun bir alarmı sana.
yaaa öyle mi canım? siz de sorun ne ? direk tüp bebek mi dediler? topiğe çok fazla giremediğim için takip edemedim son zamanlarda
Arkadaslar gunaydin. Bendeki son durum buUmutlar yine bir sonraki aya kaldi..
http://fertilityfriend.com/home/6aacdf/
günaydın kızlar ben söylemeden gıtmemm tabiki bir talihsizlik oldu ates olcumunu bırakınca bıle yazmama iizin varsa yazarımadet olmadım engec dungece olmam gerekıyodu yuksek ıhtımalle adet belırtım de yok hayırlısı:) test derseniz yapmıcam bırkacgunluk gecıkme dahilinde yapıcam anca. 2gundur cok relaxtım:)
HAdi hayırlısı çizginin yeri değişmiş bu arada2 gün daha bekleyelim nasıl olacak ateş bakalımgünaydın kızlar ben söylemeden gıtmemm tabiki bir talihsizlik oldu ates olcumunu bırakınca bıle yazmama iizin varsa yazarımadet olmadım engec dungece olmam gerekıyodu yuksek ıhtımalle adet belırtım de yok hayırlısı:) test derseniz yapmıcam bırkacgunluk gecıkme dahilinde yapıcam anca. 2gundur cok relaxtım:)
Hayırlısı diyelim inşallah daha fazla bekletmeden gelirArkadaslar gunaydin. Bendeki son durum buUmutlar yine bir sonraki aya kaldi..
http://fertilityfriend.com/home/6aacdf/
Hoşgeldin aramızaVeson @Cemre Yaman kızlar bende preseedli oldum sonunda
Bir senedir düşünüyordum sizden de cesaret alınca bu ay bir sen kaldın dedim sipariş ettim :))
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh
:) hadi hayırlısı olsun bence sprem hız problemi olanlara etkili sonuçta hızlı gitmelerini sağlıyoVeson @Cemre Yaman kızlar bende preseedli oldum sonunda
Bir senedir düşünüyordum sizden de cesaret alınca bu ay bir sen kaldın dedim sipariş ettim :))
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh
buay tamamlayayım dedım ateşi hoşbuldum canım inşallah bakalım hayırlısı neyse benım ıcın de o olsun. Sen nasılsınngünaydın canım hoşgeldin.hadi bakalım inşallah bu şekilde devam eder ateşin.
Hoşgeldin aramızagamze yolu açtı inşallah bizler de fayda görürüz
bu cızgı yerı neden degıstı onu anlamdım regl gırmedım dıye mı? halbukı gecıkme dolu dolu bır gun olcak bugun 30gune gore mi ayarladı 9u benm yum 12de kupkurydum ztn yum btnce dırekt kurursun demstı dr.um da ertesı gun kurumustum. gecıkme oldugunu nasıl yazıcam bı kurcalıyım benHAdi hayırlısı çizginin yeri değişmiş bu arada2 gün daha bekleyelim nasıl olacak ateş bakalım
:) hadi hayırlısı olsun bence sprem hız problemi olanlara etkili sonuçta hızlı gitmelerini sağlıyo
bu cızgı yerı neden degıstı onu anlamdım regl gırmedım dıye mı? halbukı gecıkme dolu dolu bır gun olcak bugun 30gune gore mi ayarladı 9u benm yum 12de kupkurydum ztn yum btnce dırekt kurursun demstı dr.um da ertesı gun kurumustum. gecıkme oldugunu nasıl yazıcam bı kurcalıyım ben
tabı prog otomatık ama ates bnm gec cıktı canım ben gecıkme olduguna emınım şuan adetın 16.gundu yum ve luteal faz suresi doldu buna gore 2gun var dıyor o yanlısAteşe göre çizginin yeri doğru geldi bana kuzumm endişe etme zaten her durumda çalışma var
aminn kandil dualarımız kabul olsun inşallah sizlere de ettim :)Sağol canımm inşallah faydasını görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?