Bırak kalsın öyle kurcalama gebelik testi yA da adet girince tekrar eski yerine kayar belkibu cızgı yerı neden degıstı onu anlamdım regl gırmedım dıye mı? halbukı gecıkme dolu dolu bır gun olcak bugun 30gune gore mi ayarladı 9u benm yum 12de kupkurydum ztn yum btnce dırekt kurursun demstı dr.um da ertesı gun kurumustum. gecıkme oldugunu nasıl yazıcam bı kurcalıyım ben
ama tabı Allah bılır yıne de belkı de dogrudur tablo ovu testi yanıltmıstır her halükarda beklıcem canm ben teste ztn şuıkıgunde rhatladı kafam brz ptesı tekrar test yaparm dyordum normal gunu olsa dahı cıkar zaten ıkı ıhtımalde deBırak kalsın öyle kurcalama gebelik testi yA da adet girince tekrar eski yerine kayar belki
aminn kandil dualarımız kabul olsun inşallah sizlere de ettim :)
kız bır de elımde kalan ovulasynları btrmek ıcn yapmstm ya 8mart gecesı catladı yum. kan geldı hatta bıde sabahnda test sılıklesmıstı baya hemen 9mart sabahı yanı kesın catladı oguncibi35
buay tamamlayayım dedım ateşi hoşbuldum canım inşallah bakalım hayırlısı neyse benım ıcın de o olsun. Sen nasılsınn
Veson BirAsilAnnesi kızlar bende preseedli oldum sonunda
Bir senedir düşünüyordum sizden de cesaret alınca bu ay bir sen kaldın dedim sipariş ettim :))
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh
canim hosgeldin.hakkında hayırlısı olsun.guzel haberini alacagiz Allahin izniylegünaydın kızlar ben söylemeden gıtmemm tabiki bir talihsizlik oldu ates olcumunu bırakınca bıle yazmama iizin varsa yazarımadet olmadım engec dungece olmam gerekıyodu yuksek ıhtımalle adet belırtım de yok hayırlısı:) test derseniz yapmıcam bırkacgunluk gecıkme dahilinde yapıcam anca. 2gundur cok relaxtım:)
keşke bende alsaydımooo preseed kadrosunu üçlemişiz :)
safları sıklaştıralım :))
inşallah üçümüze de faydası olur.
bakalım bu üçlüden hangisi önce kalacak? :)
keşke bende alsaydım
bu ay biraz oluruna bırakma karari almıştım ya canım o yüzden bu ay bi kalsın da sonraki aylar düşünürüm.insallah sizlere fayfasi olur banada vesile olmuş olursunuzgeç değil ver internetten sipariş canım.
çok sağol cnmmm yerleşme düşüşü falan olmadığı için çok umutlu bakmıyorum bu ayıma, hakkımızda en hayırlısı.akşam hepimiz için o kadar içten dua ettimki hıçkırıklara boğuldum8403BHC canım seni unuttum sanma. takipteyim. şu an güzel gidiyor ateşin. inşallah hayırlı haberini duyursun Rabbim.
Hayırlısı olsun canımm yeni ay müjdeni de beraberinde getirsin inşallahh
Hayırlısı diyelim inşallah daha fazla bekletmeden gelir
çok sağol cnmmm yerleşme düşüşü falan olmadığı için çok umutlu bakmıyorum bu ayıma, hakkımızda en hayırlısı.akşam hepimiz için o kadar içten dua ettimki hıçkırıklara boğuldumRabbim kabul etsin inş.
diğer aya kalırsam jelden bende mi alsam zor mu kullanımı ben çok içeriye parmak sokamam dabirde fiyatı nasıl ?
ooo preseed kadrosunu üçlemişiz :)
safları sıklaştıralım :))
inşallah üçümüze de faydası olur.
bakalım bu üçlüden hangisi önce kalacak? :)
plastik enjektör mü ben mi yapcamİlk kullanım biraz sıkıntılı ama ben 2. ye taktik geliştirdim bakalım uygulayabilecek miyim
Fiyatı 135 e geldi bana en uygunu buydu diğer sitelerden. İnce bir plastik enjektörü var çok zorlanmazsın sanmıyorum
he ya he sessizce bekliyormuşmuş bana jel tarifi veriyor bu ay olmayacağını anladı birde sessizce bekliyorum diyor
amin amin aminnnnnn inşallahhhAy hepimiz birden kalalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?