plastik enjektör mü ben mi yapcamama ya progestan fitil alttan koyamam dedim başıma geldi günde 3 parmaklıyorum jel işini biraz erteliyim ben beceremicem gibi.
çiğdemcim progestan sen kullanmıştın dimi cnm?
aşılama yapıldıktan sonra ilk günlerde daha ileri itmem gerekiyordu sanki sonra sonra içeride şişlik, kalınlık nasıl tabir edilirse arttı gibi.senin de öyle olmuş muydu ?
bütün olarak geri mi geliyordu cnm yoksa artan kısmının geri gelmesinden mi bahsediyorsun?O plastik enjektör parmaktan daha kolay canım korkma :)
Progestan kullandım canım ama his olarak bişey olmadı bende sadece geri gelmesi ve ateş basması sıkıntı yaratıyordu başka bişey yaşamadım.
bütün olarak geri mi geliyordu cnm yoksa artan kısmının geri gelmesinden mi bahsediyorsun?
bütün olarak hiç geri gelmedi bir yer var işte o yerde kalınlık oluştu onu geçince hap bir daha gelmiyor orası neresi bilmiyorum
artan geri gelen hep oluyor sürekli günlük ped değiştiriyorum, işin garip tarafı bu süreçte hiç akıntım olmuyormu yoksa fitilden anlamıyor muyum bilmiyorum
evet cnm bende de aynı, istenen ıslaklık oluşmayınca o sınırdan geçmek çok zor tak diye(abartılmıştır) geçtiğini hissediyorum bazenYok canım kalan kısmının geri gelmesinden bahsediyorum. Kalınlık oluştu dediğin yer vajina girisinde mi? Sert sanki şişlik gibi dimi? Bende onun ne olduğunu bilmiyorum bacım yaa :)) Hatta ilişkiye bile izin vermiyor orası herkeste aynı mı acaba?
evet cnm bende de aynı, istenen ıslaklık oluşmayınca o sınırdan geçmek çok zor tak diye(abartılmıştır) geçtiğini hissediyorum bazen
vajina girişinde değil cnm ilerde hapı bıraktığım yer orası.aman boşver içeriler karışık
aynen bende
aynen bendehergun ozellikle girip bakiyorum :)
hoşbuldum canımm ateş grafiği şuan guzel gıdıyor ama bakalım uyumuşum yıne. kafamı kaldıramyrm yataktan iki gundur yıne ruyamda hamıle oldugumu goruyorum ama emınım ki ikisi de psikolojıkkcanim hosgeldin.hakkında hayırlısı olsun.guzel haberini alacagiz Allahin izniyle
çok sağol cnmmm yerleşme düşüşü falan olmadığı için çok umutlu bakmıyorum bu ayıma, hakkımızda en hayırlısı.akşam hepimiz için o kadar içten dua ettimki hıçkırıklara boğuldumRabbim kabul etsin inş.
diğer aya kalırsam jelden bende mi alsam zor mu kullanımı ben çok içeriye parmak sokamam dabirde fiyatı nasıl ?
emınim ama gercı dr. da yanıltma ıhtımallerı cokyuksek dıye bırak demıstı ovu. testını oyüzden hersey olabılır tabı kan geldıgi için en çok da o fıkırdeyım bekleyıp görücemSen eminsen bakma programa bazılarımızın ateş geç yükseliyor ben her ihtimalde de çalışmalar gayet güzel rahat ol demek istedim :))
evet ben de şaşırdım canım pek ıhtımal vermıyrm ama eger tablo haklıysa cokerken yapmısım ztn testlerısaol canım bende iyiyim çok şükür..aynen canım tamamla ayrıca senin çizgi kaymış dpo11 de görünüyorsun.
valla bende kac aydir bebekle kafayı bozuyorum ama hic psikolojik uykum gelmiyor canim :)) ama güzel güzel.boyle kaptırmadan beklemek daha güzelhoşbuldum canımm ateş grafiği şuan guzel gıdıyor ama bakalım uyumuşum yıne. kafamı kaldıramyrm yataktan iki gundur yıne ruyamda hamıle oldugumu goruyorum ama emınım ki ikisi de psikolojıkk
düşünmemeye çalışıyorum zaten bugun de ypgun gecıcek ama durmak bılmeyen su gb durmadanakan hafif kıvamlı akıntım kafamı kurcalamıyor degıl hayırlısıvalla bende kac aydir bebekle kafayı bozuyorum ama hic psikolojik uykum gelmiyor canim :)) ama güzel güzel.boyle kaptırmadan beklemek daha güzelsonuc güzel olunca sevincide ayrı bi güzel olur
valla adet bitimi 2 çalışmamiz oldu.tabi bunlara calisma denmez çünkü daha yumurtlamama vardüşünmemeye çalışıyorum zaten bugun de ypgun gecıcek ama durmak bılmeyen su gb durmadanakan hafif kıvamlı akıntım kafamı kurcalamıyor degıl hayırlısısende ne var ne yok çalışmalar nezamann
ha bir deee içme suyu şekerli gelıyor tadı tatlı gelıyor ıcemyrm cesmeue basladım belkı abartı gelıcek ama ben şaşıyorum bukadar denk gelemez ılkınde de ıcemedımvalla adet bitimi 2 çalışmamiz oldu.tabi bunlara calisma denmez çünkü daha yumurtlamama varben su an eşime müdahale etmiyorum.lafınıda açmıyorum.kendisi geldi ikisindede ama yum.zamani baktim onda ses yok agirligimi koyarim gene.su an konusunu falan açıp onu gorev moduna sokmuyorum yani adet olacak olsan bu kadar akıntın olmazdi.bide ilk gebeliktede bu belirtiler varmis.daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?